Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Horoszkóp 2018 - NYILAS

Közzétéve: 2017. 12. 05. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018-ban a Szaturnusz folytatja hosszú égi útját... de már nem a Nyilasban, hanem a Bakban. Ez a planéta ebben a jegyben megtöbbszörözi a lehetőségek számát, de korlátozhat is. Aki cselekszik, az nyer. Aki cselekevésmentes életet él, az nem halad előre. Aki tesz a változásért, megpróbálja a kevésből is a legtöbbet kihozni, és képes lesz örülni a kicsinek, - az boldog és elégedett lesz azzal, amije van, s amit az új esztendőben meg tud teremteni magának. A családi kapcsolatok mindenki esetében kiemelten fontossá válnak.

Neked mit hoz 2018?

2018 a SZÁRBA SZÖKKENÉS ÉVE. Az a pillanat, amikor az elmúlt kettő esztendő cselekedetei visszaköszönnek, s az elvetett magok szárba szökkennek. Szembe kell nézned a konkrét tényekkel, a struccpolitika pedig garantáltan hibás döntés. 2018-ban nincs további halogatás, lébecolás, felesleges várakozás, az időhúzás csak árthat, és az okozott kár visszafordjthatatlan. Menj előre, bízz önmagadban, hidd el, hogy jó úton jársz. Ha szükséges, akkor zárd le a sehová sem vezető, még függőben lévő ügyeket, ismerd be, ha hibáztál, kérj elnézést, - hisz épp ezek  cselekedetek hozzák meg a harmóniát mindennapjaidba.

Merj továbblépni, ha már nem érzed magad jól jelenlegi helyzetedben.

Ha szorít a cipő, hát cseréld le!


NYILAS HOROSZKÓP 2018

Szaturnusz jegyet váltott 2017 decemberében, így a 2018-as év elején megtanít arra, hogy elválaszd a jót a rossztól, a lényegest a jelentéktelentől. Létfontosságú feladat lesz ez a 2018 év sikereiért cserébe. Ha elfogadod, hogy bizonyos dolgokról jobb lemondani, – hisz csak hátráltatnak -, akkor kapsz helyettük még jobbakat, az égiek gondoskodnak erről. Ha vannak függőben lévő jogi ügyeid, értékeld át azokat nagyon alaposan körbejárva, újra és újra, s ha kell, engedd el a haragodat! Ez vezethet el a lelked teljes megnyugvásához!


2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 2 *
A Szárba Szökkenés éve!

                   

Ezoterikus Kalendárium 2018:

Csak akkor, ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt.


A nyár fordulópont lesz, mert mindaz, ami esetleg addig problémásnak, döcögősnek, vagy átmenetileg teljesen kilátástalannak tűnik, hirtelen megoldásra lel, sőt, még másokat is felszabadítasz a nehéz terhek cipelése alól. Az önbecsülésed egyértelműen növekszik. Figyelj az egészségedre, igyekezz jobban megválogatni a barátaidat, a családi kapcsolatokat ápold, illetve javítsd, keress valami új célt a tanulással, önfejlesztéssel kapcsolatban. A pénztakarékoskodás erősen ajánlott, ugyanakkor adódnak jó befekttési lehetőségek, ám ezeket okosan válaszd meg.

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi köved: rózsakvarc (szettben megrendelhető: Kristályharmonizáció 2018)


2018 évi Tarot lapod: Az Erő (Két Ösvény Tarot csomag)

 2018 évi...
Szerencseszámod
: 6
Legjobb hónapod: október
Segítőd munkában: Skorpió
Segítőd magánéletben: Kos
Gyógynövényed: Homoktövis

vissza a többi jegyhez...
 


Forrás: Ezoterikus.hu