Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Horoszkóp 2018 - SKORPIÓ

Közzétéve: 2017. 12. 05. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018-ban a Szaturnusz folytatja hosszú égi útját... de már nem a Nyilasban, hanem a Bakban. Ez a planéta ebben a jegyben megtöbbszörözi a lehetőségek számát, de korlátozhat is. Aki cselekszik, az nyer. Aki cselekevésmentes életet él, az nem halad előre. Aki tesz a változásért, megpróbálja a kevésből is a legtöbbet kihozni, és képes lesz örülni a kicsinek, - az boldog és elégedett lesz azzal, amije van, s amit az új esztendőben meg tud teremteni magának. A családi kapcsolatok mindenki esetében kiemelten fontossá válnak.

Neked mit hoz 2018?

2018 a SZÁRBA SZÖKKENÉS ÉVE. Az a pillanat, amikor az elmúlt kettő esztendő cselekedetei visszaköszönnek, s az elvetett magok szárba szökkennek. Szembe kell nézned a konkrét tényekkel, a struccpolitika pedig garantáltan hibás döntés. 2018-ban nincs további halogatás, lébecolás, felesleges várakozás, az időhúzás csak árthat, és az okozott kár visszafordjthatatlan. Menj előre, bízz önmagadban, hidd el, hogy jó úton jársz. Ha szükséges, akkor zárd le a sehová sem vezető, még függőben lévő ügyeket, ismerd be, ha hibáztál, kérj elnézést, - hisz épp ezek  cselekedetek hozzák meg a harmóniát mindennapjaidba.

Merj továbblépni, ha már nem érzed magad jól jelenlegi helyzetedben.

Ha szorít a cipő, hát cseréld le!


SKORPIÓ HOROSZKÓP 2018

Jupiter csodálatos és erőteljes segítsége nélkül valószínűleg 2018 egy teljesen átlagos, eseménytelen, és sehová sem mutató év lenne… ám, nem lesz az! Tele lesz remek ötletekkel, örömmel, váratlan pillanatokkal, mosollyal, új emberi kapcsolatokkal, előrelépési lehetőséggel. Hát kellhet ennél több? Különös erőfeszítéseket sem kell tenned karriered fellendítéséért, mindemellett, ha nem sajnálod az időt és az energiát, akkor a pozitív eredmények egyenesen megtöbbszöröződhetnek. Új munka, új pozíció, mellékállás, saját vállalkozás, - ami tetszik, az lehet a tiéd, úgyhogy tettekre fel!


2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 2 *
A Szárba Szökkenés éve!

                   

Ezoterikus Kalendárium 2018:

Csak akkor, ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt.


Minden életterületen kemény munkára fog a sors, ám a haszon, amit cserébe kapsz, mindenért kárpótolni fog. Ha keveset tüsténkedsz, kevés lesz a jutalom és az elismerés. Ha sokat teszel, akkor annál több! Légy egész évben fegyelmezett, előrelátó, optimista és bölcs. Mindig éld meg a jelent, a múlton mihamarabb lépj túl. A határidőket tartsd be, a vizsgákat ne halaszd el, tanulj nyelvet, és szánj időt a hobbidra, a kutyádra, a macskádra, otthonod átalakítására, - arra, ami fontos neked!

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi köved: szezámkő (szettben megrendelhető: Kristályharmonizáció 2018)

2018 évi Tarot lapod: A Nap (Két Ösvény Tarot csomag)

 2018 évi...
Szerencseszámod
: 1
Legjobb hónapod: augusztus
Segítőd munkában: Mérleg
Segítőd magánéletben: Halak
Gyógynövényed: Máriatövis

vissza a többi jegyhez...
 


Forrás: Ezoterikus.hu