Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Horoszkóp 2018 - MÉRLEG

Közzétéve: 2017. 12. 05. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018-ban a Szaturnusz folytatja hosszú égi útját... de már nem a Nyilasban, hanem a Bakban. Ez a planéta ebben a jegyben megtöbbszörözi a lehetőségek számát, de korlátozhat is. Aki cselekszik, az nyer. Aki cselekevésmentes életet él, az nem halad előre. Aki tesz a változásért, megpróbálja a kevésből is a legtöbbet kihozni, és képes lesz örülni a kicsinek, - az boldog és elégedett lesz azzal, amije van, s amit az új esztendőben meg tud teremteni magának. A családi kapcsolatok mindenki esetében kiemelten fontossá válnak.

Neked mit hoz 2018?

2018 a SZÁRBA SZÖKKENÉS ÉVE. Az a pillanat, amikor az elmúlt kettő esztendő cselekedetei visszaköszönnek, s az elvetett magok szárba szökkennek. Szembe kell nézned a konkrét tényekkel, a struccpolitika pedig garantáltan hibás döntés. 2018-ban nincs további halogatás, lébecolás, felesleges várakozás, az időhúzás csak árthat, és az okozott kár visszafordjthatatlan. Menj előre, bízz önmagadban, hidd el, hogy jó úton jársz. Ha szükséges, akkor zárd le a sehová sem vezető, még függőben lévő ügyeket, ismerd be, ha hibáztál, kérj elnézést, - hisz épp ezek  cselekedetek hozzák meg a harmóniát mindennapjaidba.

Merj továbblépni, ha már nem érzed magad jól jelenlegi helyzetedben.

Ha szorít a cipő, hát cseréld le!


MÉRLEG HOROSZKÓP 2018

Vérmérsékleted az év első felében hevesen ingadozni fog, s bizony akadnak majd olyan pillanatok, amikor türelmedet veszítve emeled fel a hangodat, morogsz, értetlenkedsz vagy épp az igazadat hajtogatod, ahelyett, hogy együttműködnél másokkal. 2018 lesz számodra az ébredés időszaka, amikor hirtelen fogod meglátni azokat a dolgokat, amelyek nagyon zavarni fognak. Zavarni azért, mert számodra elfogadhatatlanok, mert kellemetlenek, mert társadalmilag nem elfogadhatóak. A kérdés az, vajon tudsz-e tenni ezek ellen szakmai, családi vagy baráti közegben? S ha teszel, az milyen következményekkel jár? Az őszinte véleményed mindenképpen hasznos, ám egy-két emberi kapcsolatod emiatt zátonyra futhat.


2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 2 *
A Szárba Szökkenés éve!

                   

Ezoterikus Kalendárium 2018:

Csak akkor, ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt.


Gondosan válogasd meg a szavaidat, ha pedig véleményt formálsz, azt ne változtasd meg, nehogy valaki köpönyegforgatónak tartson. Fantasztikus dolgokat tudsz elérni a teljes őszinteséggel, de sok dolgot át kell gondolnod. Biztos jó helyen dolgozol, megfelelő társasággal? A családoddal egy hullámhosszon vagy? A barátaid olyanok, akikre fel lehet nézni, vagy valami más érdek vezérel hozzájuk? Emberi kapcsolataid megreformálása elkerülhetetlen, és egyben a legfontosabb feladata ennek az esztendőnek.

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi köved: szodalit (szettben megrendelhető: Kristályharmonizáció 2018)


2018 évi Tarot lapod: A DIadal (Két Ösvény Tarot csomag)

 


2018 évi...
Szerencseszámod
: 9
Legjobb hónapod: június
Segítőd munkában: Nyilas
Segítőd magánéletben: Vízöntő
Gyógynövényed: Macskagyökér

vissza a többi jegyhez...
 


Forrás: Ezoterikus.hu