Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Horoszkóp 2018 - SZŰZ

Közzétéve: 2017. 12. 05. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018-ban a Szaturnusz folytatja hosszú égi útját... de már nem a Nyilasban, hanem a Bakban. Ez a planéta ebben a jegyben megtöbbszörözi a lehetőségek számát, de korlátozhat is. Aki cselekszik, az nyer. Aki cselekevésmentes életet él, az nem halad előre. Aki tesz a változásért, megpróbálja a kevésből is a legtöbbet kihozni, és képes lesz örülni a kicsinek, - az boldog és elégedett lesz azzal, amije van, s amit az új esztendőben meg tud teremteni magának. A családi kapcsolatok mindenki esetében kiemelten fontossá válnak.

Neked mit hoz 2018?

2018 a SZÁRBA SZÖKKENÉS ÉVE. Az a pillanat, amikor az elmúlt kettő esztendő cselekedetei visszaköszönnek, s az elvetett magok szárba szökkennek. Szembe kell nézned a konkrét tényekkel, a struccpolitika pedig garantáltan hibás döntés. 2018-ban nincs további halogatás, lébecolás, felesleges várakozás, az időhúzás csak árthat, és az okozott kár visszafordjthatatlan. Menj előre, bízz önmagadban, hidd el, hogy jó úton jársz. Ha szükséges, akkor zárd le a sehová sem vezető, még függőben lévő ügyeket, ismerd be, ha hibáztál, kérj elnézést, - hisz épp ezek  cselekedetek hozzák meg a harmóniát mindennapjaidba.

Merj továbblépni, ha már nem érzed magad jól jelenlegi helyzetedben.

Ha szorít a cipő, hát cseréld le!


SZŰZ HOROSZKÓP 2018

Az év első harmadában összesen több mozgalmasságban lesz részed, mint az azután következő hátralévő időszakban. Szakmai téren csakis felfelé haladsz, a sors kereke pont mindig arra fordul, s olyan ütemben, amerre és amilyenben kell. Tanulmányi téren érdemes elmaradt vizsgákat bepótolni, vagy elgondolkodni azon, hogy amit esetleg épp most tanulsz, az tényleg az, amit csinálni szeretnél a következő sok-sok évben. Ha nem, azt ismerd be magadnak, és cselekedj okosan! Remek döntéseket tudsz hozni, amennyiben kielemzed a részleteket és maximálisan őszinte leszel önmagaddal.


2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 2 *
A Szárba Szökkenés éve!

                   

Ezoterikus Kalendárium 2018:

Csak akkor, ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt.


Hibát követsz el akkor, ha az idődet és energiádat leginkább a munkádba fekteted, hisz a család, a barátok, a kedves emberek mind ugyanolyan fontosak. Ha ezt a bakit elköveted, az konfliktusokat generálhat, tehát légy reális, és találd meg az arany középutat. A nyári és őszi időszakban mindenképp jönnek jó fordulatok, viszont a sors csak az út elején segíti lépteidet, utána abszolút magadra leszel utalva. A saját tudásodra és tapasztalatodra tudsz csak támaszkodni, ám tudd, hogy mindennek a birtokában vagy, amire csak szükséged lehet.

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi köved: labradorit (szettben megrendelhető: Kristályharmonizáció 2018)


2018 évi Tarot lapod: Az Uralkodó (Két Ösvény Tarot csomag)

 2018 évi...
Szerencseszámod
: 5
Legjobb hónapod: május
Segítőd munkában: Oroszlán
Segítőd magánéletben: Nyilas
Gyógynövényed: Körömvirág

vissza a többi jegyhez...
 


Forrás: Ezoterikus.hu