Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Horoszkóp 2018 - OROSZLÁN

Közzétéve: 2017. 12. 05. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018-ban a Szaturnusz folytatja hosszú égi útját... de már nem a Nyilasban, hanem a Bakban. Ez a planéta ebben a jegyben megtöbbszörözi a lehetőségek számát, de korlátozhat is. Aki cselekszik, az nyer. Aki cselekevésmentes életet él, az nem halad előre. Aki tesz a változásért, megpróbálja a kevésből is a legtöbbet kihozni, és képes lesz örülni a kicsinek, - az boldog és elégedett lesz azzal, amije van, s amit az új esztendőben meg tud teremteni magának. A családi kapcsolatok mindenki esetében kiemelten fontossá válnak.

Neked mit hoz 2018?

2018 a SZÁRBA SZÖKKENÉS ÉVE. Az a pillanat, amikor az elmúlt kettő esztendő cselekedetei visszaköszönnek, s az elvetett magok szárba szökkennek. Szembe kell nézned a konkrét tényekkel, a struccpolitika pedig garantáltan hibás döntés. 2018-ban nincs további halogatás, lébecolás, felesleges várakozás, az időhúzás csak árthat, és az okozott kár visszafordjthatatlan. Menj előre, bízz önmagadban, hidd el, hogy jó úton jársz. Ha szükséges, akkor zárd le a sehová sem vezető, még függőben lévő ügyeket, ismerd be, ha hibáztál, kérj elnézést, - hisz épp ezek  cselekedetek hozzák meg a harmóniát mindennapjaidba.

Merj továbblépni, ha már nem érzed magad jól jelenlegi helyzetedben.

Ha szorít a cipő, hát cseréld le!


OROSZLÁN HOROSZKÓP 2018

Mozgalmas lesz a 2018-as esztendő, sőt, talán még annál is sokkalta mozgalmasabb, mint amilyet tervezel! Lesznek olyan pillanatok, amikor egyenesen békességért és nyugalomért fogsz esdekelni. Szellemi fejlődésed új lendületet kap, ha nem jársz iskolába és nem is terveztél ilyesmit, most mégis érkezik majd valamilyen különleges inspiráció, és egy teljesen új, akár ismeretlen tudás megszerzése után fogsz vonzódni. A régi terveid hirtelen szárba szökkennek, és nagyon oda kell figyelned arra, hogy minden irányítást a kezedben tudj tartani. Minden neked kedvez, hát élj a lehetőséggel! Mit egy lehetőséggel? Sok-sok lehetőséggel!


2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 2 *
A Szárba Szökkenés éve!

                   

Ezoterikus Kalendárium 2018:

Csak akkor, ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt.


Amennyiben gondolkodtál költözésen, szánd el rá magadat! Ha pedig nagyobb távolságot szeretnél megtenni, azaz külföld felé vennéd az irányt, hát tudd, hogy nem is választhatnál magadnak jobb évet erre a 2018-as esztendőnél. Pénzügyi téren váratlan események segíthetik a gondokból való kilábalást, és Ámor sem nyugszik addig, ameddig nem lát téged felhőtlenül boldognak. Adni és venni lehet bármit, bármekkora összegben, akár kockázatok árán!
 

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi köved: moha achát (szettben megrendelhető: Kristályharmonizáció 2018)


2018 évi Tarot lapod: A Csillag (Két Ösvény Tarot csomag)

 2018 évi...
Szerencseszámod
: 2
Legjobb hónapod: március
Segítőd munkában: Rák
Segítőd magánéletben: Bak
Gyógynövényed: Gyermekláncfű

vissza a többi jegyhez...
 


 

Forrás: Ezoterikus.hu