Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Horoszkóp 2018 - RÁK

Közzétéve: 2017. 12. 05. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018-ban a Szaturnusz folytatja hosszú égi útját... de már nem a Nyilasban, hanem a Bakban. Ez a planéta ebben a jegyben megtöbbszörözi a lehetőségek számát, de korlátozhat is. Aki cselekszik, az nyer. Aki cselekevésmentes életet él, az nem halad előre. Aki tesz a változásért, megpróbálja a kevésből is a legtöbbet kihozni, és képes lesz örülni a kicsinek, - az boldog és elégedett lesz azzal, amije van, s amit az új esztendőben meg tud teremteni magának. A családi kapcsolatok mindenki esetében kiemelten fontossá válnak.

Neked mit hoz 2018?

2018 a SZÁRBA SZÖKKENÉS ÉVE. Az a pillanat, amikor az elmúlt kettő esztendő cselekedetei visszaköszönnek, s az elvetett magok szárba szökkennek. Szembe kell nézned a konkrét tényekkel, a struccpolitika pedig garantáltan hibás döntés. 2018-ban nincs további halogatás, lébecolás, felesleges várakozás, az időhúzás csak árthat, és az okozott kár visszafordjthatatlan. Menj előre, bízz önmagadban, hidd el, hogy jó úton jársz. Ha szükséges, akkor zárd le a sehová sem vezető, még függőben lévő ügyeket, ismerd be, ha hibáztál, kérj elnézést, - hisz épp ezek  cselekedetek hozzák meg a harmóniát mindennapjaidba.

Merj továbblépni, ha már nem érzed magad jól jelenlegi helyzetedben.

Ha szorít a cipő, hát cseréld le!


RÁK HOROSZKÓP 2018

Az ambíciód töretlen lesz egész évben, az álmaid jelentősen megszaporodnak, mert olyan új kilátások nyílnak meg előtted, amelyek ösztökélni fognak, változásra sarkallnak, inspirálnak, jobbá formálnak, okos tervek kieszeléséhez adnak motivációt - így pedig eredményesebbé fogsz válni. Változtass az életmódodon, tágítsd a szellemi horizontodat, s legfőképpen vigyél rendszerességet a mindennapokba. Találd meg azokat a napi rutinokat, amelyek örömmel töltenek el, és kiegyensúlyozottá tesznek.


2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 2 *
A Szárba Szökkenés éve!

                   

Ezoterikus Kalendárium 2018:

Csak akkor, ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt.


Pénzügyeid terén garantált gyarapodást ígérnek az égiek, a társadalmi elismertséged is nőni fog, sok új kapcsolattal büszkélkedhetsz majd, - lesz köztük baráti, szerelmi és üzleti jellegű is. Fontos, hogy ha a véleményed nem egyezik másokéval, akkor ne ellenkezz, hanem azonnal keresd a kompromisszum lehetőségét. Ősszel érdekes fordulatok sokasága vár rád, gyermekekkel összefüggésben adódhatnak lelki gondjaid, - fogantatási téren akadályok jöhetnek, a meglévőkkel könnyebben alakulnak ki konfliktusok. Légy Te az, aki tudatos, okos és a béketeremtésre fókuszál a viták helyett.


Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi köved: füstkvarc (szettben megrendelhető: Kristályharmonizáció 2018)

2018 évi Tarot lapod: A Főpap (Két Ösvény Tarot csomag)

 2018 évi...
Szerencseszámod
: 8
Legjobb hónapod: január
Segítőd munkában: Szűz
Segítőd magánéletben: Mérleg
Gyógynövényed: Ezerjófű

vissza a többi jegyhez...
 


Forrás: Ezoterikus.hu