Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Horoszkóp 2018 - IKREK

Közzétéve: 2017. 12. 05. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018-ban a Szaturnusz folytatja hosszú égi útját... de már nem a Nyilasban, hanem a Bakban. Ez a planéta ebben a jegyben megtöbbszörözi a lehetőségek számát, de korlátozhat is. Aki cselekszik, az nyer. Aki cselekevésmentes életet él, az nem halad előre. Aki tesz a változásért, megpróbálja a kevésből is a legtöbbet kihozni, és képes lesz örülni a kicsinek, - az boldog és elégedett lesz azzal, amije van, s amit az új esztendőben meg tud teremteni magának. A családi kapcsolatok mindenki esetében kiemelten fontossá válnak.

Neked mit hoz 2018?

2018 a SZÁRBA SZÖKKENÉS ÉVE. Az a pillanat, amikor az elmúlt kettő esztendő cselekedetei visszaköszönnek, s az elvetett magok szárba szökkennek. Szembe kell nézned a konkrét tényekkel, a struccpolitika pedig garantáltan hibás döntés. 2018-ban nincs további halogatás, lébecolás, felesleges várakozás, az időhúzás csak árthat, és az okozott kár visszafordjthatatlan. Menj előre, bízz önmagadban, hidd el, hogy jó úton jársz. Ha szükséges, akkor zárd le a sehová sem vezető, még függőben lévő ügyeket, ismerd be, ha hibáztál, kérj elnézést, - hisz épp ezek  cselekedetek hozzák meg a harmóniát mindennapjaidba.

Merj továbblépni, ha már nem érzed magad jól jelenlegi helyzetedben.

Ha szorít a cipő, hát cseréld le!


IKREK HOROSZKÓP 2018

A világot uraló, különféle bizonytalansági tényezők benned is egyre jelentősebb lelki kétségeket idéznek elő, ám nem hagyhatod, hogy a külső erők győzedelmeskedjenek felletted. Az életedet magadnak kell irányítanod. Ezért vagy belevágod a fejszédet egy új fába és nekiindulsz az ismeretlennek, vagy lecövekelsz ott, ahol vagy, ez esetben viszont a fejlődés garantáltan megtorpan. Döntsd el, melyik tetszik, s cselekedj a szerint! Ikrekként ott van benned az, hogy nem szeretnéd elveszíteni az eddig megtermelt javaidat, ám, ha nem inspirálod magadat, akkor nem fogsz tudni fejlődni.


2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 2 *
A Szárba Szökkenés éve!

                   

Ezoterikus Kalendárium 2018:

Csak akkor, ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt.


Elméd fogékony lesz az újdonságokra, s tavasz környékén te magad is szárba szökkensz, a sors olyan válaszút elé állít, ahol kevésbé valószínű, hogy a maradás és a megszokott dolgok mellett fogsz dönteni. Fókuszodat elsősorban a munkádra és a tanuásra helyezed, de ne feledkezz meg a szellemi képességek bővítéséről, fejlesztéséről sem! A tanulás a legjobb választás ahhoz, hogy új céljaid lehessenek. Az ősz érzelmi téren ad majd pozitív impulzusokat.

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi köved: dalmát jáspis (szettben megrendelhető: Kristályharmonizáció 2018)


2018 évi Tarot lapod: A Mágus (Két Ösvény Tarot csomag)2018 évi...
Szerencseszámod
: 6
Legjobb hónapod: november
Segítőd munkában: Bika
Segítőd magánéletben: Skorpió
Gyógynövényed: Cserszömörce

vissza a többi jegyhez...Forrás: Ezoterikus.hu