Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Horoszkóp 2018 - BIKA

Közzétéve: 2017. 12. 05. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018-ban a Szaturnusz folytatja hosszú égi útját... de már nem a Nyilasban, hanem a Bakban. Ez a planéta ebben a jegyben megtöbbszörözi a lehetőségek számát, de korlátozhat is. Aki cselekszik, az nyer. Aki cselekevésmentes életet él, az nem halad előre. Aki tesz a változásért, megpróbálja a kevésből is a legtöbbet kihozni, és képes lesz örülni a kicsinek, - az boldog és elégedett lesz azzal, amije van, s amit az új esztendőben meg tud teremteni magának. A családi kapcsolatok mindenki esetében kiemelten fontossá válnak.

Neked mit hoz 2018?

2018 a SZÁRBA SZÖKKENÉS ÉVE. Az a pillanat, amikor az elmúlt kettő esztendő cselekedetei visszaköszönnek, s az elvetett magok szárba szökkennek. Szembe kell nézned a konkrét tényekkel, a struccpolitika pedig garantáltan hibás döntés. 2018-ban nincs további halogatás, lébecolás, felesleges várakozás, az időhúzás csak árthat, és az okozott kár visszafordjthatatlan. Menj előre, bízz önmagadban, hidd el, hogy jó úton jársz. Ha szükséges, akkor zárd le a sehová sem vezető, még függőben lévő ügyeket, ismerd be, ha hibáztál, kérj elnézést, - hisz épp ezek  cselekedetek hozzák meg a harmóniát mindennapjaidba.

Merj továbblépni, ha már nem érzed magad jól jelenlegi helyzetedben.

Ha szorít a cipő, hát cseréld le!


BIKA HOROSZKÓP 2018

2018-ban sok változást fogsz tapasztalni, s leginkább anyagiak terén leszel arra kényszerülve, hogy átgondold eddigi költekezési szokásaidat, valamint és értelemszerűen új pénzforrásokat keress, melyek kiaknázhatóak. A jogi ügyeket lehetőleg messzire kerüld el, próbálj úgy élni, boldogulni, megállapodásokat kötni, hogy azokat a későbbiekben is be tudd tartani, és senki ne kérhessen rajtad számon semmit. Legyél gyakorlatias és reális, amikor kitűzöd az éves céljaidat. Ha megígérsz valamit, azt teljesítsd, így a megfelelő visszacsatolás - akár anyagi formában - meg fog érkezni.


2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 2 *
A Szárba Szökkenés éve!

                   

Ezoterikus Kalendárium 2018:

Csak akkor, ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt.


Hajlamos leszel túl magasra tenni a mércét, s a végén te magad sem fogod tudni azt megugrani, így pedig kudarcok érhetnek, különösen a tavaszi hónapokban. Keress vigaszt a szellemiségben, a tudásod gyarapításában, fejleszd a képességeidet, tanulj, oszd meg tapasztalataidat másokkal, és segíts ott, ahol csak tudsz. A hiteleket messzire kerüld el, ha nagyobb beruházásra adod a fejedet, azt oldd meg kézpénzzel. Amennyiben a kölcsön elkerülhetetlen, a nyarat válaszd elköteleződésed idejeként.

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi köved: tigrisszem (szettben megrendelhető: Kristályharmonizáció 2018)


2018 évi Tarot lapod: Az Akasztott (Két Ösvény Tarot csomag)2018 évi...
Szerencseszámod
: 11
Legjobb hónapod: szeptember
Segítőd munkában: Kos
Segítőd magánéletben: Szűz
Gyógynövényed: Citromfű


vissza a többi jegyhez...
Forrás: Ezoterikus.hu