Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Horoszkóp 2018 - KOS

Közzétéve: 2017. 12. 05. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018-ban a Szaturnusz folytatja hosszú égi útját... de már nem a Nyilasban, hanem a Bakban. Ez a planéta ebben a jegyben megtöbbszörözi a lehetőségek számát, de korlátozhat is. Aki cselekszik, az nyer. Aki cselekevésmentes életet él, az nem halad előre. Aki tesz a változásért, megpróbálja a kevésből is a legtöbbet kihozni, és képes lesz örülni a kicsinek, - az boldog és elégedett lesz azzal, amije van, s amit az új esztendőben meg tud teremteni magának. A családi kapcsolatok mindenki esetében kiemelten fontossá válnak.

Neked mit hoz 2018?

2018 a SZÁRBA SZÖKKENÉS ÉVE. Az a pillanat, amikor az elmúlt kettő esztendő cselekedetei visszaköszönnek, s az elvetett magok szárba szökkennek. Szembe kell nézned a konkrét tényekkel, a struccpolitika pedig garantáltan hibás döntés. 2018-ban nincs további halogatás, lébecolás, felesleges várakozás, az időhúzás csak árthat, és az okozott kár visszafordjthatatlan. Menj előre, bízz önmagadban, hidd el, hogy jó úton jársz. Ha szükséges, akkor zárd le a sehová sem vezető, még függőben lévő ügyeket, ismerd be, ha hibáztál, kérj elnézést, - hisz épp ezek  cselekedetek hozzák meg a harmóniát mindennapjaidba.

Merj továbblépni, ha már nem érzed magad jól jelenlegi helyzetedben.

Ha szorít a cipő, hát cseréld le!


KOS HOROSZKÓP 2018

2018-ban sokféle dolgot tehetsz, egyet biztos nem! A fejedet nem dughatod homokba, ugyanis az élet nem áll meg, a világ forog, te pedig legfeljebb lemaradsz és hátrányra teszel szert, ha nem haladsz a többiekkel. A problémák megoldásai hirtelen közel kerülnek hozzád, csak szembe kell nézni azzal, amit az elmúlt években hibaként könyvelhettél el. Kiválóan fogod átlátni, hol tértél le a jó útról, a körülmények pedig segítenek átszakítani a célszalagot. Eljutsz oda, ahová szeretnél, ám áldozatot most is kell hoznod.


2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 2 *
A Szárba Szökkenés éve!

                   

Ezoterikus Kalendárium 2018:

Csak akkor, ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt.


A tavaszi időszakban sokszor hektikussá válhatsz, ám jó lenne, ha inkább lassítanál a tempón, s mindent kétszer átgondolva cselekednél meg. A nyár során újra rád mosolyog a szerencse, s onnantól kezdve megállíthatatlanul haladhatsz előre - a téma bármi lehet, sokan fognak segíteni abban, hogy eljuss a célig. A családoddal való kapcsolatod komoly odafigyelést igényel az ősz folyamán, sokan lesznek rászorulva bölcs tanácsaidra. Ezt a feladatot vedd halálosan komolyan, s jó tett helyébe jót várj.

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi köved: jadeit (szettben megrendelhető: Kristályharmonizáció 2018)


2018 évi Tarot lapod: A Sorskerék (Két Ösvény Tarot csomag)

 


2018 évi...
Szerencseszámod
: 7
Legjobb hónapod: július
Segítőd munkában: Ikrek
Segítőd magánéletben: Oroszlán
Gyógynövényed: Cickafarkfű

vissza a többi jegyhez...
 


Forrás: Ezoterikus.hu