Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szerelmi horoszkóp március 24-30.

Közzétéve: 2020. 03. 24. Írta: Szatmári Nóra, Bíborcsillag asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt.

 
Kos

Ezen a héten nagyszerű hangulat lesz úrrá rajtad, mikor a leginkább csak az érdekel, hogy melyik ruha illik leginkább a pozitív hangulatodhoz. Csak így tovább, ne is hagyd, hogy bárki elvegye a jókedvedet, hisz olyan ritka, mikor valóban ilyen felhőtlenül boldog az ember! Nos, és még egy… a flört és a romantika  garantált!

Heti hódító tipp: Egy új, lazább frizura, mely kiemeli a nyárias hangulatodat!

Heti színtipp: aqua

Heti helyszíntipp: vásárok, fesztiválok


Bika

A héten garantált az erotikus hangulat folyamatos jelenléte. Mindegy, hogy párját kereső szingli vagy, esetleg otthon élvezed partnered jelenlétét: minden izgatóan szikrázó körülötted, egyszerűen csak nem tudnak ellen állni neked!

Heti hódító tipp: Légy alkalmazkodó, megéri!

Heti színtipp: halvány lila

Heti helyszíntipp: kanapé, ágy, matrac, mindegy...


Ikrek

Legkésőbb holnap új fuvallat érkezik meg hozzád, mely, - ha párkapcsolatban élsz, - a vonzalom feltámadását jelentheti, egy szingli számára pedig egy új szerelem felbukkanását! A most alakuló kapcsolatok nagy százaléka, egy életre szól, ne menekülj a tartósság és elkötelezettség "terhe" elől.

Heti hódító tipp: A lehetőségek azért vannak, hogy kiaknázzuk őket!

Heti színtipp: üde zöld

Heti helyszíntipp: wellness programok


Szatmári Nóra, online, telefon, Skype, Viber tanácsadás


Rák

Bármilyen kapcsolatodról legyen is szó, a kommunikáció most mindennél fontosabb, no és az is, hogy ne kapd fel rögtön a vizet, bármennyire sincs igaza a másiknak! Könnyen felesleges konfliktusokba bonyolódsz, s ez akár szakításhoz is vezethet… Ha viszont most készülsz az első randira, lehet, hogy folyamatosan csak félreértésekbe bonyolódsz a másik féllel. Válaszolj humorral minden csipkelődésre.

Heti hódító tipp: Türelem és kivárás!

Heti színtipp: fehér

Heti helyszíntipp: könyvfelolvasások, könyvesboltok


Oroszlán

Hát nem érted, hogy tavasszal minden a flörtről és a fülledt érzelmekről szól? Lazíts végre, találd meg mások vágyakozó pillantását, ahelyett, hogy otthon búslakodnál a magányoddal karöltve! Ha párban élsz, akkor hívd újra első randira kedvesed, vigyetek olyan izgalmat a kapcsolatba, mely régóta hiányzik már...

Heti hódító tipp: Vedd kezedbe a sorsodat, és légy egy kicsit bolond.

Heti színtipp: sárgás zöld

Heti helyszíntipp: bárok, kávézók, cukrászdák


Szűz

Nyugalmas hét vár rád, mikor minden nagyobb dolog, gondolat és döntés várat magára. Ez viszont nem jelent gondot neked, élvezd a megszokott hétköznapok nyugalmát! A nagy dolgok ráérnek a jövő hétig…

Heti hódító tipp: Találj magadnak új kedvteléseket, melyek érdekesebbé teszik személyiségedet!

Heti színtipp: virágminták

Heti helyszíntipp: kellemes, csendes lokálok


Mérleg

Mostanság hajlamos vagy arra, hogy teljesen ok nélkül légy elégedetlen. Ez talán a Szaturnusz befolyásán múlik, viszont érdemes lenne ráébredned, hogy a morcosan eltöltött napokat senki nem adja vissza neked ajándékba, az elvesztegetett időt sem arra, hogy boldog légy! A szerelem mulandó,

Heti hódító tipp: Szabadítsd fel magad a gondok alól!

Heti színtipp: vidám, élénk neonszínek

Heti helyszíntipp: baráti találkozók, családi összejövetelek


Skorpió

A saját magad és mások érdeklődése ezen a héten eltérő utakon indul el, ami azt jelenti, hogy néhány nézeteltérésre számíthatsz, vagy egyszerűen csak elbeszéltek egymás mellett kedveseddel, vagy partnerjelölteddel. Ne csinálj minden bolhából elefántnyi méretű, hatalmas problémát! Néha érdemes inkább hallgatni és nyelni egyet!

Heti hódító tipp: Virulj ki egy szép, új ruhában!

Heti színtipp: csokoládébarna

Heti helyszíntipp: csajos bulik


Nyilas

Szerencsés vagy, mindenféle téren. Jó lehetőségek tárulnak eléd, dúskálsz a bókokban is. Akárkivel is legyen dolgod, biztosan elkényeztet majd, és végre te is odaadással szerethetsz valakit. A romantika folyamatosan jelen lesz mindennapjaidban, hát használd is ki.

Heti hódító tipp: Néha jó, ha szerény az ember!

Heti színtipp: lila, zöld

Heti helyszíntipp: vízpart, füves parkok


Bak

Ne mérgelődj, ha elvetik néha a neked olyan jónak tűnő ötleteidet, mert megeshet, hogy mások kezdeményezései is elragadhatják a fantáziádat! Akárhogy is, de tölts sok időt a barátnőiddel, mert a velük való találkozás jó hatással lesz a szerelmi életedre! Épp ők hozhatják meg számodra a lovagot, vagy adhatnak tippet a meglévő kapcsolat felturbózására.

Heti hódító tipp: Mutasd ki, mennyire nyitott ember vagy!

Heti színtipp: rozsdabarna

Heti helyszíntipp: teraszos vendéglők


Vízöntő

A csillagok aligha állhatnának szerencsésebben számodra a héten! Minden bolygó csakis arra vár, hogy a segítségedre lehessen, és egy álomszerű hét várjon rád. Ne is akard megakadályozni a boldogságodat, mert nem fog sikerülni!

Heti hódító tipp: Légy boldog és kész!

Heti színtipp: aprókockás minták

Heti helyszíntipp: humorista estek, esti koktélozások


Halak

Ajaj, nem áll valami jól a szénád a héten, - szerelmi téren! Semmi baj, a legrosszabb, amit tehetsz, ha nekibúsulsz és bezárkózol! Egy barátokkal eltöltött hét sokkal jobb hangulatot varázsol neked, ráadásul még akár be is mutathatnak majd néhány érdekes embernek. Ha szingli vagy, egy új, ismeretség lehet a láthatáron, melyből még érdekes dolgok sülhetnek ki a közeljövőben!

Heti hódító tipp: Légy spontán és odaadó!

Heti színtipp: ciklámen

Heti helyszíntipp: vidám színdarabok

Forrás: Ezoterikus.hu