Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szerelmi horoszkóp március 12-18.

Közzétéve: 2019. 03. 12. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 73 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt.

 
Kos

Szeretnél minél több időt eltölteni a kedveseddel, - érthető, hisz a bolygók igazán szeretetteljes légkört teremtenek körülötted, szívesen játszanak a vágyaiddal is. Ünnepeljétek együtt pároddal a romantikát és gondoskodj róla, hogy minden éjszaka érzéki és szenvedélyes legyen!

Ha még a szinglik csapatába tartozol, akkor is nagy kaland vár rád valahol. Miért ne ugranál bele, hisz bizonyára rálelsz majd a megfelelő szerelmesre!
 


Bika

Mint mindig, most is szuper jó ötleteid vannak a közös idő eltöltésére pároddal, így nemcsak a hétköznapokat turbózod fel, de az éjszakákat is! Ne felejtsd el azonban a kedvesed kívánságait sem, hagyj mindenképpen időt az ő terveire is!

A szexuális életed nem igazán aktív mostanában, ha szingliként élsz, ez azonban hamar változhat a héten egy felbukkanó egyéjszakás kalandnak köszönhetően! Lehetséges azonban, hogy új szeretőd akár több éjszakán keresztül is maradni akar?
 


Ikrek

Lehetséges, hogy túl sokat és túl gyorsan akarsz mostanában. Ez nyugtalanságot visz a kapcsolatodba. Egyrészt a Nap és a Mars erős romantikus vágyakat ébreszt benned, másrészt a forró éjszakák utáni vágy is elemészt, így a heves érzelmek előreprogramozottak pároddal.

Aki még szingli, hajlamos lesz rá a héten, hogy mindent egy kártyára tegyen fel és kevésbé legyen türelmes a szerelemmel. Az érzelmeket pedig nem lehet erőltetni!


Szatmári Nóra, online, telefon, Skype, Viber tanácsadás


Rák

Az aktuális bolygóállások teljesen összezilálhatnak: nagy érzelmi hullámvasutakon utazol most, imádsz minél több programon részt venni és felfedezed magadban romantikus vénádat is, így természetesen a kapcsolat erotikus faktora is meglehetősen erősödik. Merülj el nyugodtan a fantázia és a szerelem világában!

Ugyanez a tipp érvényes a szinglikre is, akiknek viszont érdemes jól átgondolniuk, hogy kivel szánják rá magukat erre a nagy szerelmi kalandozásra!
 


Oroszlán

A hétköznapok igen aktívan és hevesen alakulnak a héten. Maradj nyitott az új élmények, események iránt, csábítsd el kedvesed újra és újra egy teljesen új, s szokatlan módon! Ez sok szenvedélyt visz a megszokott, néha ellaposodó kapcsolatotokba!

A szinglik egy romantikus vacsorára számíthatnak, gyertyafénnyel, halk zenével és ami kell még a kellemes hangulathoz, de csak akkor, ha a hét elején figyelmesek és nem mondanak le egyből egy lehetséges randevút, a külsőségek alapján ítélve!
 


Szűz

Az unalom biztosan nem költözik be hozzátok, kedves Szűz! A pároddal annyira színes programokat terveztek, s annyira harmonikusan éltek egymás mellett, hogy ez a meglévő érzelmeket csak tovább erősíti! Élvezzétek a kettesben eltöltött időt és örüljetek, ha néha kevesebb alvásra kerül sor az izzó párnacsaták miatt!

Aki még szingli, tele van erotikus kisugárzással, ami persze azt is jelenti egyben, hogy sok olyan partner ajánlkozik majd fel, aki csupán laza kalandra vágyik. Gondold át, neked mi a fontos! A pillanatnyi gyönyör, vagy egy stabil kapcsolat?
 


Mérleg

A harmónia alakulhatna jobban is közted és párod közt. Az az érzésed, hogy kedvesed már nem vonzódik annyira hozzád, nem kíván. Kár, pedig a Nap és a Mars nagyon igyekszik, hogy a szexuális életeteket feldobja, ez egyben jó esély lenne arra, hogy eldobd végre a felesleges kételyeidet!

Beszélj arról, hogy mi nyomaszt! Aki még szóló, momentán a kivárás és a távolságtartás a szereprésze. Semmi baj, - csak addig merészkedj az ismeretlenbe, amíg még biztonságban érzed magad!

Skorpió

A Merkúr és a Vénusz igen színes élményekkel vár titeket ezen a héten. Tele leszel te is érdekes ötletekkel és aktivitással. A palettád egyik fontos része a csábítási praktikáid fényesítése, nyugodtan kalandozz egy kicsit, próbálj ki új dolgokat, fantáziákat! Párod örülni fog!

Aki még szingli, a fantázia szintén nagy magaslatokba érhet, szuper napoknak nézel elébe, mikor nagyon is gyorsan a lényegre térsz az ismerkedésben! Vegyülj el hát a tömeggel és flörtölj!
 


Nyilas

Kettőtök között tulajdonképpen csend és megértés honol, ugyanakkor azt érzed, hogy muszáj néha véghezvinned az akaratodat, akkor is, ha a párod azzal nem ért egyet. Ez valószínű a Merkúr hatásának tudható be, így fontos, hogy milyen hangsúllyal fejezed ki erős vágyaidat! Vagy inkább az összeveszésre és a szenvedélyes kibékülésre voksolsz?

A szinglik izgató hétre számíthatnak, mikor a romantika teljesen új oldalát fedezhetik fel magukban és ismerkedési szokásaikban is! A nagy szerelemre vágysz? Biztos, hogy fel akarod adni a keresést egy futó ismeretség miatt?
 


Bak

A kapcsolatodban feszültségek bukkanhatnak fel. A kommunikáció bár jól működik köztetek, viszont érzelmi szempontból kissé lapos időszak vár rátok. Mondd el partnerednek, hogy mit is érzel és mire vágysz, így semmi sem állhat végre a romantika és a gyengéd együttlétek útjában! Ez lehet a kulcsa, hogy újra megtaláljátok egymásban a vonzót!

A szingliknek nagy bátorságra és fantáziára lesz szükségük a megfelelő időpont kiválasztására, mikor tiszta vizet öntenek egy régóta húzódó ismeretség poharába!

Vízöntő

Partnered és közted harmonikusan alakul a kapcsolat, mégis előfordulhatnak nyugtalan időszakok, melyeket érdemes toleranciával és jó adag megértéssel spékelt humorérzékkel kezelni! Imádod viszont a finom és érzéki gyengédséget egymás iránt, - mondd el ezt a partnerednek!

A szinglik erős, erotikus érzelmekkel vannak feltöltve, ugyanakkor saját magukat helyezik így nyomás alá. Szánj egy kis időt a felszínes flörtölés közben a mélyebb ismerkedésre is!
 


Halak

A kedveseddel nagyon azonosan gondolkodtok, s érzelmileg is egy húron pendültök. A Merkúr és a Vénusz tüzes érzelmek birodalmába vezet titeket, mikor minden egyes nap alig várjátok, hogy leszálljon az est, s végre újra elmerülhessetek egymásban. Ez alapfeltétele annak, hogy még jobban elmélyítsétek kapcsolatotokat!

Aki még szingliként tengeti napjait, hajlamos lesz arra, hogy bármilyen flört esetén elcsábuljon, és a hormonoktól megzavarodva csakis a szenvedélyre koncentráljon. Próbálj először az érzelmeidre koncentrálni, azok közül is az erősebbekre, melyek egy stabil kapcsolat reményét kecsegtetik előtted!

Forrás: Ezoterikus.hu