Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Szerelmi horoszkóp február 23. - március 1.

Közzétéve: 2021. 02. 23. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt.

 
Kos

Mostanság meglehetősen boldog vagy partnereddel, ha lehet, éjjel-nappal együtt lennétek. Erotikus téren aktívabb vagy, mint valaha, és igencsak aktív szóban és tettben is. Élvezd a helyzete, a partnered örülni fog, hogy végre egyértelmű jeleket kap tőled és biztos lehet a sikerében is!

Szingliként szintén sok érzékiséget sugárzol magadból. Nem is csoda, hisz szinte a homlokodra vannak írva az érzelmeid és a vágyaid a testi-lelki közelség után! Azért csak óvatosan, túl sok lehet az egy éjszakára vágyó Adonisz.
 


Bika

A kapcsolatodban minden a kívánságod szerint alakul: változatosság, élettel teli napok, sok-sok érzékiség! Ez szárnyakat ad neked, s ettől persze a párod is nagyon lelkesedik, hisz az erotika teljes új formáit ismerhetitek meg közösen. Így már csak azt remélhetitek, hogy marad valóban elég idő a harmónia és az együttlét kiélvezésére!

Szingliként igazi flörttúrára indulsz, nem ücsörögsz otthon. Már az első randik alkalmával a lényegre irányítod a témát, amit új partnered egyáltalán nem bán...
 


Ikrek

Romantika és érzékiség lesz a szerelmi porondon a napokban, s te magad is nagy hangsúlyt fektetsz arra, hogy elég idő maradjon az erotikára párkapcsolatodban. A következő hét kozmikus szempontból igazán fantasztikusan alakul.

Ha még partnernézőben vagy, mozdulj ki a négy fal közül minél többet a héten! Talán tovább tart az ismerkedés rítusa ezekben a napokban, viszont mindenképpen sikerre vezet a próbálkozás!


Szatmári Nóra, online, telefon, Skype, Viber tanácsadásRák

Hajlamos vagy rá mostanság, hogy partnered minden szavát mérlegre helyezd. Emellett nagyon gyorsan megsértődsz, s úgy érzed, hogy már megint csak bántani akart, - így sajnos elég nehezen sikerül közös nevezőre jutnotok, még az erotika terén sem. Azért ne add fel, beszélj inkább nyíltan a vágyaidról! Nem biztos, hogy magától kitalálja, mi jár a fejedben…

A szinglik élete nagy fordulatot vehet, ha végre megnyílnak a világ felé és igyekeznek teljesíteni az álmaikat! Találd meg a megfelelő pillanatot és éld is át!
 


Oroszlán

A párod és közted aligha lehetne még ennél is jobb az összhang. Sok közös programot csináltok, ugyanakkor hagytok elég szabad teret a másiknak ahhoz, hogy önmagában is kibontakozhasson. Rengeteg területen közös nevezőn vagytok most, emellett az erotika minden élményét boldogan élitek át. Csodás hírek, nem igaz?

Szingliként jó lenne, ha egy kicsit spontánabbra vennéd a figurát! Mutass több érzelmet magadból, élj egy kicsit a pillanatnak! A túlzott görcsök hátráltatnak, nem visznek előrébb!
 


Szűz

Sok új ötleted van arra, miként pezsdítsd fel a párkapcsolatodat. Szerencsére ehhez megfelelő mértékű lelkesedés és szenvedély is társul. Az eredmény már csak azon múlik, hogy megtaláld mindenhez a jó pillanatot is! Ha a partnered éppen stresszes élethelyzetben van, inkább kényeztesd, mintsem, hogy elvárásokat támassz felé!

Szingliként a szex igazi toptéma a héten, hisz az egész aurád telis-tele van szikrázó szenvedéllyel. Most már csak arra figyelj, hogy kinek ajándékozod a szíved, - és a tested!
 


Mérleg

Partnered és közted bár harmonikusan alakulnak a mindennapok, viszont az elvárásaid meglehetősen magasak, sőt, néha egyenesen teljesíthetetlenek. Ez persze csalódásokhoz vezethet. Emellett Mars a hétvégére szerencsére jó irányba tereli a szexualitásodat. Gondold át az elvárásaidat, ha kell, érd be kevesebbel is! Így végre elolvadhattok egymás karjaiban!

Szingliként köztes helyzetbe kerülhetsz, - bár szeretnél lassan, óvatosan, aprókat flörtölve haladni párkapcsolati céljaid felé, viszont az érzelmeket egyre-másra letaglózza a hormonok tombolása! Hallgass a szívedre, nem kell ez a tudatos visszafogottság!

Skorpió

A kapcsolatod hangulata ezen a héten türelmetlenül és nyugtalanul alakul, ráadásul a te érzelmeid is igazi hullámvölgybe kerülhetnek. Tulajdonképpen épp ez segíthet ráeszmélni arra, hogy ez nem probléma, hanem inkább „öröm”, hisz végre kikeveredtetek pároddal a nyílt vízre az állandó és egyhangú, unalmas mocsár helyett. Épp ezért igazán nagy lesz a hét második felében a szexuális étvágyad, aminek párod csakis örül, s boldogan kísérletezik veled.

Szingliként szeretnéd végre az élet habos és könnyed oldalát kiélvezni, így a gondolatokra nem sok időt pazarolsz a héten, inkább cselekszel.
 


Nyilas

Partnereddel igazán boldogok vagytok a héten. Nem is csoda, hisz a hangulatotok ragyogó és nagyon jól megértitek egymást. Előfordulhat, hogy párod túl sokat lesz úton, vagy néha fáradtan ér haza, s ez téged is elkedvetlenít. Viszont ez nem akadálya annak, hogy az erotika terén még izgalmasabb újdonságokat vezessetek be, minden együtt töltött alkalommal!

A szinglik szíve nagyot dobban egy idegen láttán, és a csillagok biztatásának köszönhetően remélhetőleg megragadod az alkalmat egy kiadós ismerkedésre!
 


Bak

Ne hagyd el magad, ha néhány dolog mégsem úgy alakul, ahogy tervezted, s titkon remélted! Emelkedj felül a negatív élményeken, hisz szerdától a harmonikus Vénusz jótékony keze adja áldását kapcsolatotok mindennapjaira! A romantikus vénátok nagy lendületet kap, s új ötleteiddel teljesen meghökkented és elvarázsolod majd kedvesedet!

Szingliként, jobb, ha erotikus ambícióidat megpróbálod a jó irányba terelni a kapkodva kiválasztott, pillanatnyi kedves helyett! A „mindegy, csak legyen valaki” elve, most nem segít rajtad!

Vízöntő

Kedvesed és közted nemcsak harmonikusan alakulnak a dolgok, hanem igen romantikusan is. Gondoskodj arról, hogy ne zavarja meg semmi jó hangulatotokat, ha épp ölelkezésre szánnátok magatokat! Az erotikáért felelős csillagok magasan és fényesen ragyognak, benned pedig egyenesen tombolnak a hormonok.

Szingliként hatalmas adag érzékiséggel rendelkezel a napokban, melyek segítségével még bármi kialakulhat, csak a te kezedben van a döntés, mit is kezdesz a csillagok jóindulatával!
 


Halak

Sok érdekes és szórakoztató pillanatot élsz meg barátaiddal, kollégáiddal, viszont itt az ideje, hogy többet törődj a kapcsolatoddal! Vénusz szerencsére igen bőkezű lesz hozzád ezen a héten, így az erotikát teljes szélességében kiélvezheted, alaposan bevonva ebbe párodat is!

Szingliként a hét elején sokat gondolkodsz, ami meggátolhat a spontán, jó ötletek kivitelezésében, viszont a végén mégiscsak beleugorhatsz egy egyéjszakás kalandba! Tulajdonképpen miért ne tennéd meg! Nincs elszámolási kötelezettséged senki felé, nem igaz?

Forrás: Ezoterikus.hu