Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Mi a holdjegyed? Holdhoroszkóp 2017

Közzétéve: 2016. 12. 27. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 353 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miben támogathat a Hold 2017-ben? Most megtudhatod, íme a 2017-es Holdhoroszkóp. Akkor se ijedj meg, ha az előrejelzés nem mindenben felel meg vágyaidnak. Az útmutatás segíthet elkerülni a buktatókat is, a jót pedig maximálisan saját javadra fordíthatod... Adj egy esélyt magadnak és a horoszkópnak!

Nem tudod pontosan mi a holdjegyed?

Számold ki ASZTROLÓGIAI PROGRAMUNK segítségével!

Kos

Kos

Holdjegyed KOS? - A 2017-es esztendő töklétesen alkalmas arra, hogy még törekvőbb és céltudatosabb légy, bátran szőjj nagy terveket, lepd meg környezetedet úttörő gondolatokkal! Megbízhatóságodat és felelősségtudatodat fizetésemeléssel, jobb pozícióval jutalmazzák, csak figyelj! Egy külföldi út, vagy hosszabb elkötelezettség lehetősége adódik a nyáron, amin ne tűnődj túl sokáig, még valaki más csap le arra! Pozitív kisugárzásoddal az ellenkező neműek szívét is megdobogtatod nyáron, vagy legkésőbb kora ősszel.

Legjobb hónap: május

Lelki tipp: légy önmagad! Ha valakinek nem jössz be, annak a kedvéért ne kezdj megváltozni!

Bika
Bika

Holdjegyed BIKA? - Egész évben lobbanékony leszel, tele szenvedéllyel, - tűzre, csillogásra, heves érzelmekre és szerelemre vágysz. Minden álmod teljesülhet, éld meg a jelen összes pillanatát, és ne keseregj a múlton. 2017-ben tálcán kínálják a lehetőséget az égiek számodra munka, szerelem és pénzügyek területén egyaránt. Csak az nem lesz a tiéd, amiért nem teszel semmit! Minél pontosabb a terved, annál könnyebben szakítod majd át a célszalagot!

Legjobb hónap: március

Lelki tipp: jó vagy, ezt hidd is el!

Ikrek
Ikrek

Holdjegyed IKREK? - 2017-ben ne sajnáld az időt szerelemre, sem érzelmekre!  Csupán bátornak kell lenned ahhoz, hogy nagy dolgok történjenek. Ha már van partnerkapcsolatod, kötelezd el magad mellette végleg, - akár egy összeköltözés, házasság formájában, vagy jöhet a gyermekáldás! Ha még nincs fix köteléked, akkor itt az idő a párválasztásra és a boldogságra! Munkában stabilitás mutatkozik egész évben számodra, bár, a nyár során kaphatsz egy érdekes ajánlatot, ami távolról fog érkezni.

Legjobb hónap: július

Lelki tipp: tarts ki, mert, ami pillanatnyilag nehéz, az hozza később a legnagyobb sikert!
 


Személyes asztrológiai elemzéshez kérj időpontot a horoszkóp írójától: Szatmári Nórától: +36 (70) 311 6125 - információ: www.szatmarinora.hu
rak
Rák

Holdjegyed RÁK? - Fontos, hogy a henyélést tartogasd nyárra, addig sok dolgod lesz, és a változások elől nem menekülhetsz, nem dughatod homokba a fejedet. Még az év elején, a tél folyamán erősítsd meg munkahelyi pozíciódat, különben kora tavasszal gondok jelentkezhetnek! Légy picit egoista, képességeidet többszörösen használd ki. Csúcsformába csak az ősz megérkezésével kerülsz, amikor is érdekes szerelmi kalandba bonyolódsz! Ha van kedvesed, tudd, hol a határ, és ne akard átlépni...

Legjobb hónap: szeptember

Lelki tipp: hallgasd meg a bölcs öregek tanácsait. Néha segítnek neked...oroszlanOroszlán

Holdjegyed OROSZLÁN? - Nagyon jól indul a 2017-es esztendő, fitt, erős és kiegyensúlyozott leszel, aligha ingathat meg bármi törekvéseid során. Téged nem fog zavarni a hideg, később pedig a forró időjárás sem! Tartsd a formád egész évben, így számításaid bejönnek, s karriered területén is pozitív változásokra számíthatsz, főleg a melegebb hónapokban! Több udvarló és kíváncsiskodó is legyeskedik majd körülötted, itt az idő, hogy párt válassz magadnak, ha eddig nem tetted!

Legjobb hónapok: június, október

Lelki tipp: ne hagyd magad semmiről lebeszélni!
szuzSzűz

Holdjegyed SZŰZ? - Igen komoly, és látványos változásokra számíthatsz már a tavasz megérkezésének pillanatától, különösen karriered, szakmád területén várnak jelentős kihívások! Előrelépésre vagy új munkahelyre is jó esélyed van, ne utasíts vissza semmilyen, elsőre furcsának tűnő lehetőséget. Nyár derekán és ősszel ellenállhatatlan leszel, így biztos, hogy a várva várt szerelem is megérkezik, - bár igaz, hogy fura helyen, érdekes körülmények közt, s eleinte te magad sem akarod elhinni, ami veled történik! Ha jól taktikázol, az év végén szakmai felkérésre, vagy akár külföldi útra is van esély.

Legjobb hónap: március, július

Lelki tipp: Te vagy a fontos, ha kell, légy picit önző!


merleg
Mérleg

Holdjegyed MÉRLEG? - Ne habozz tovább, ne pazarold az idődet, vágj bele akár a legnehezebb feladatokba is, bármit képes vagy elvégezni 2017-ben! Otthonodtól messze, akár külföldi is vállalhatsz munkát, a felajánlott új pozíciót se utasítsd vissza már meglévő munkahelyeden! Itt az idő, hogy szívügyeidet is pozitív irányba tereld! Ki tarthat vissza téged ebben? Legfeljebb saját magad, ha önbizalmi gondjaid lennének. Seperd félre a kételyeket!

Legjobb hónap: április

Lelki tipp: csak előre nézz


skorpio
Skorpió

Holdjegyed SKORPIÓ? - Mindenhez idő kell, semmitől se spórold el az energiát, a siker csak akkor köszönt be hozzád, ha aprólékos és körültekintő leszel! Ne akarj mindent gyorsan és egyszerre elvégezni! Vállalhatsz plusz munkát, de azt ne a pihenésed vagy épp a családod rovására tedd. Szerelem területén is komoly sikerekre számíthatsz, ha elkötelezett vagy, itt az idő a házasságra, vagy egy gyermek fogantatására, különösen a melegebb hónapokban!

Legjobb hónap: augusztus

Lelki tipp: szeresd önmagadat


nyilas
Nyilas

Holdjegyed NYILAS? - Késő tavaszig rengeteg kihívás vár rád, ne halogasd a feladataid elvégzését, ha feltorlódnak, annál rosszabb lesz a helyzet! A tavaszi napsugarak meghozzák a munkakedved, sőt új munkahely vagy egy mellékállás is szóba jöhet, - ne habozz elvállalni azt! Új szerelem érkezésére már kora nyáron jó esély van. Aki elkötelezett, és tervben van a gyermekáldás, ott már csak az elhatározásra lesz szükség, a többi megy könnyedén!

Legjobb hónap: május

Lelki tipp: sosem vagy egyedül!

bak
Bak

Holdjegyed BAK? - A Hold 2017-ben nem mindig hajtja a Te malmodra a vizet, ezt többször tapasztalhatod is, - és ez teljesen független attól, hogy egyébként kedvezni szokott neked. Főleg az év első harmadában lesznek komoly gátak előtted. Azonban júniusban és szeptemberben minden lehetőség adott, hogy gyökeresen változtass életeden. Engedj a csábításnak, legyen szó szerelemről, új munkáról vagy költözésről! A külföld most közelebb kerülhet, mint gondolnád...

Legjobb hónap: szeptember

Lelki tipp: mindig két legyet egy csapásra


vizonto
Vízöntő

Holdjegyed VÍZÖNTŐ? - Az év első felében megállíthatatlan leszel, majd kicsattansz az erőtől, jól teszed, ha ezt az életed minden területén kihasználod! Költözésre, munkahelyváltásra, új vállalkozás alapjainak letételére kiválóan alkalmas a nyári időszak. Szerelemre az egész év folyamán számíthatsz, járj társaságba, ismerkedj új emberekkel, légy nyitott, nem fogod megbánni, hogy végre újra bátor leszel! Jó lesz veled lenni, érdekes, új ötletek pattannak ki majd a fejedből, sokak érdeklődését fel fogod kelteni.

Legjobb hónap: április

Lelki tipp: ne jelölj ki magadnak határokat, légy szabad!


halak
Halak

Holdjegyed HALAK? - Már az év első harmadában jelentős eredményeket érhetsz el, megalapozhatod karrieredet, vagy végleg békét teremthetsz családodban, - egy biztos, a sikerek jönnek maguktól is. Tavasszal kivirágzol, s ezt környezeted is észreveszi, új kihívások elé állítanak, ne futamodj meg ezek elől. Ha eddig magányos voltál, most bizony bekopogtat a szerelem. Használd ki az esélyeidet, miért ragadnál le a magány szorító érzésében?

Legjobb hónap: március

Lelki tipp: gyorsan tedd meg az első lépést... a többi könnyen megy majd!

Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás