Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szerelmi horoszkóp december 3-9.

Közzétéve: 2019. 12. 03. Írta: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 214 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt.

Kos

Kitűnően passzolsz a partneredhez és ezt most nagyon erősen érzed is. Így értelemszerű, hogy az erotikus tűz ismét felcsap köztetek. Valószínűleg te vagy most gyakrabban a kezdeményező fél és addig csábítod a párod, míg az elolvadva veti magát a karjaidba. Reméljük, nem kell most túlóráznia, és mindig a rendelkezésedre áll!

A szingliknek is igen erős az erotikus vonzerő hatása, viszont szerencsére sikerül megtartanod a józan eszedet, és nem veted magad bárki karjába az első pillantás után.
 


Bika

Lehetséges, hogy most régi és elnyomott konfliktusokkal kerülsz ismét szembe. Ne okold mindezért a partneredet, hanem inkább beszéljetek róla! Egyébként egy régi kapcsolat tűnhet fel a színen, s ennek emléke kellemetlen éket verhet közétek átmenetileg.

Szingliként egy izgalmas kaland vár rád, mely akár szerencsés kimenetelű is lehet. Néhány összeborulást is ígérnek a csillagok, melyek a sok szenvedély mellett, félreértéseket is tartogatnak. Ezt úgy tudod elkerülni, ha semmilyen információt nem sarkítasz el magadról.
 


Ikrek

Rengeteg kozmikus támogatást kapsz, mellyel igazán széppé teheted a párkapcsolatodat. Emellett az érzéseitek egymás iránt igazán intenzívek és jól megértitek egymást. Nem csoda, hogy izgalmas szenvedély tombol köztetek. Tervezetek bátran előre, de maradjon időtök az erotikára is!

A szingliknek is sikereik lesznek a másik nemnél, így a szexi pillanatok garantáltak a héten. Kapcsold ki az agyadat és engedd az érzelmeidet szabadon!


Szatmári Nóra, online, telefon, Skype, Viber tanácsadás

Rák

A kapcsolatotok változatosan alakul és izgalmakkal lesz teli. Természetes hát, hogy szexuális téren is alakul valami izgalmas dolog. Ez most leginkább a Vénusz hatásán múlik, mely nemcsak támogatja jegyedet, hanem a szenvedélyedet is feltüzeli. Szánjatok sok időt a kettesben eltöltött pillanatokra!

Szingliként sok esélyed adódik a randizásra és az erotikus kicsapongások sem kizártak, főleg szerdán és pénteken! Légy most egyszerűen boldog és szabad, ez a legfontosabb!
 


Oroszlán

A harmonikus együttlétekre való kilátások igen jónak tűnnek. Ez a hét egyébként kitűnően alkalmas arra, hogy áttörjétek a rutin falait, és új izgalmakat vigyetek életetekben. Különösen az erotika az, ahol igazán önmagatok lehettek és kifejezhetitek vágyaitokat!

A szingliknél is szikrázik a levegő és készen állnak az új szerelemre. Ne hagyatkozz hát a véletlenekre, hanem tégy a jó esélyeidért!
 


Szűz

A sok közös vonás és a nagy egyetértés ellenére is adódhatnak most félreértések és feszült helyzetek partnered és közted. Ne húzódj vissza azonnal, ha momentán nem viszonozná nagy volumenű érzelmeidet! Próbáld meg inkább más módon elcsábítani: egy finom vacsorával, fejsimogatással, vagy kedves üzenetekkel napközben!

A szingliknél az erotika nem lesz főtéma a héten, hanem inkább az érzelmeiket próbálják összehangolni egy kedves idegen iránt. Nem is sikertelenül…
 


Mérleg

Meg vagy győződve arról, hogy a partnerkapcsolatodban minden stimmel. Maradj ennél a pozitív hozzáállásnál, mert ez visszahat a szexuális életekre is! Nem árthat az sem, ha néha flörtölsz a saját partnereddel, mintha először találkoztatok volna, - ez újra felpezsdíti köztetek az érzelmeket!

A szingliknél is várhatóak érdekes gyomorremegések a hasban, ne félj hát az izgalmas kalandoktól! Ismerkedj idegenekkel, mert lesz, aki veszi majd a lapot…

Skorpió

A tűz és a szenvedély nagyon erősen él benned, viszont ez a hét nem úgy néz ki, mintha minden vágyadat sikerülne teljesíteni. A partnered ugyanis inkább fáradt most és a te energialöketeddel szemben kissé meg nem értettnek érzi magát. Légy egy kicsit toleránsabb!

A szinglik figyeljenek ezen a héten, nehogy elmulasszanak egy fontos találkát, mely elsőre azonban nem ígérkezik igazán érdekesnek! Aztán fordul a kocka…
 


Nyilas

Másokkal szemben kissé zárkózott vagy és még a partnereddel sem igazán szeretnéd megosztani a gondolataidat. Azért ne maradj meg magadban túl sokáig! Keresd inkább a társaságát és mutasd meg, hogy mi rejlik a bőröd alatt és a szívedben! Máris jobban alakul majd minden nálad és köztetek egyaránt!

A szinglik erős vágyat éreznek arra, hogy egy szerelmes kedves kényeztesse őket, ezért még olyannak is képesek megadni magukat, aki annyira nem is érdekli őket!
 


Bak

Sok boldogságot küldenek számodra a csillagok, - ez mindenképpen azt is jelzi, hogy partnereddel igen jól kijöttök, még akkor is, ha a temperamentumod néha kiszámíthatatlannak és túl elsöprőnek is tűnik számára. Erotikus téren nem az összhang lesz most a lényeg, hanem az egymásba fektetett energia. Most az sem okoz gondot, ha csak az egyikőtök talál boldogságot a közösen megélt pillanatok során.

A szinglik erőteljes partnerkeresőben vannak és egyetlen jónak ígérkező randit sem hagynának ki a világért sem. Jól teszed, miért lazítanál?

Vízöntő

Nagyon jól megérted magad partnereddel, aki kitűnő élettársnak és szeretőnek is tűnik szemedben. Emellett mindig segít neked, hogy megtaláld a problémák nyitját. Viszont nagyon féltékeny vagy, - erre vigyázz, mert ez ijesztő lehet a másik számára!

A szinglik számára is érvényes ez utóbbi szabály, - a kezdeti laza flörtöket ne sebezd meg számonkérésekkel és sértődött jelenetekkel!
 


Halak

A Halak leginkább a kedvesük lelkivilága, semmint a vágyai iránt érdeklődnek. Számodra ez az időszak a kellemes, nyugodt összebújásokról szól, nem pedig a vad és zabolázatlan szexről. Mutasd meg neki és próbáld tompítani a vágyát, de azért ne légy rest megadni magad az ő kedvteléseinek sem!

A szinglik figyeljenek arra, hogy senkivel ne kerüljenek kapcsolatba a barátnőik exei közül, mert ez nagy drámákra adhat majd okot!