Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Szerelmi horoszkóp november 17-től (heti)

Közzétéve: 2020. 11. 17. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt.

Kos

A különböző bolygóhatások gondoskodnak róla, hogy ne legyen unalmas a szerelmi életed, - pároddal, vagy valaki mással. A vágyatok emellett igazán magas hőfokon ég, az viszont még kérdéses, hogy elég fittnek érzitek-e magatokat egy ágymaratonhoz.

A szerelmi csillagok a szinglikre is jó hatással vannak, viszont előfordulhatnak érzelmi kétségek és csalfa gondolatok, még akkor is, ha flörtpartneredet a rózsaszín szemüvegen keresztül kémleled.
 


Bika

Igen akaratosnak mutatod magad, akinek mindig igaza kell, hogy legyen és uralkodni akarsz, - talán túlzott mértékben. Ez egyáltalán nem illik hozzád! Közeledj partneredhez inkább nyitottan és sok érzelemmel! Hisz ő csak arra vár, hogy végre a karjába tarthasson téged! Ha nem engedsz akarnokságodból, a kapcsolatotok meglehetősen döcögősen alakul a héten!

A szinglik számára a hét legfontosabb témája az erotika, - szerencsére a bolygók meglehetősen sok izgalomról és újdonságról gondoskodnak! Maradj laza és akkor összejöhet!
 


Ikrek

A kapcsolatod meglehetősen szilárd talajon áll partnereddel és a hét is szenvedélyesen alakul. Élvezd a szikrázó hangulatot köztetek és hagyd az érzelmeidet szabadon szárnyalni!

Aki még szingli, szintén örülhet a tüzes érzelmeknek! Azonban nem kellene az első utadba akadóval ágyba kerülnöd, hanem inkább a legjobbal az ajánlkozók közül!

Szatmári Nóra, online, telefon, Skype, Viber tanácsadásRák

Ezen a héten az energiát és erotikát a Mars felügyeli, most zavart okozhat körülötted, még akkor is, ha ügyeskedsz és mindenből a legjobbat akarod kihozni, akkor is válhatnak a tüzes szenvedélyes érzelmekből vicces galibák! A temperamentumod mindenesetre irigylésre méltó a héten és így igazán szerelmes napokra számíthatsz!

A szinglik számára fontos, hogy aktivizálják magukat és keressék az igazit, ne csak várjanak rá! Tartsd észben azonban: egy kis várakozás kamatozóbb lehet a jövő szempontjából!
 


Oroszlán

A kapcsolatod nemcsak harmonikusan alakul a héten, hanem nagyon erotikusan is. Használd ki az éjszakákat, ahogy neked tetszik, nem csupán alvásra, - az állandó szunyókálással ráérsz még, nem igaz?

Aki még partnernézőben van, sok sanszot kap ezen a héten. Akit most megismersz, akár hosszabb ideig is veled maradhat! Nyújtsd ki a kezed a lehetőségek után!
 


Szűz

Most nagyon vállalkozó kedvedben vagy, és a munkát részesítenéd előnyben, így nem sok idő marad a héten a kettesben eltöltött pillanatokra. Kár, mivel a Mars hatására épp feltámadni készül a tűz mind a kettőtökben. Inkább tervezz kevesebbet, hogy legyen idő a kapcsolatotok erősítésére is kedveseddel!

A szingliknél is alakul valami a flört és az erotika terén. Izgalmas és kötetlen kalandokra számíthatsz az unalmas találkozgatások helyett.
 


Mérleg

A Merkúr szerdáig állandó kitartásra és türelemre biztat majd, míg a Vénusz keddtől csodás kilátásokkal kecsegtet a szerelmeskedés terén. A Mars emellett felélénkíti a libidódat, nagyon erőteljesen, így ez az energiamix igazán kellemes napokat ígér.

Aki még keresi a másik felét, erős Mars behatásokat érez majd, viszont nem szabad türelmetlenné válnod, mivel egy most felbukkanó kedves személy nagyon érthető jeleket küld majd felé!

Skorpió

A Skorpiók kedvenc időtöltése a héten párjuk heccelése. Mintha a tűzzel játszanál és nagyon élveznéd is. Furcsa, számon kérő kérdéseket teszel fel számára, teszteled, - ez téged nagyon szórakoztat és imádod utána kiengesztelni puha csókjaiddal, viszont a párodnak azt az érzést közvetíted ezzel, hogy bizonytalan vagy a kapcsolatotokban. Légy óvatos tehát és fogd egy kicsit vissza magad!

A szinglik szintén gátlástalannak mutatják magukat a héten, nekik viszont ez nagyon is jól áll és csábítóan hat másokra! Lehetőleg egyszerre csak egy embert tüzelj fel.
 


Nyilas

Vigyázat: omlásveszély! Ha szabad teret hagysz érzelmeidnek, Vénusz nagy szenvedélyeket visz kapcsolatotokba. A Mars annyira felturbóz téged, hogy a túláradó érzelemmel nem is tudod, mibe is kezdj. Ha már ennyire ugrálnak benned a hormonok és az érzelmek, inkább az ágyban tombold ki magad, mint egy vitában!

A szingliknek nagyon jól esne most egy klassz kis kaland, ahol egy kicsit bele is lehet szeretni - persze kötetlenül - az ajánlkozó partnerbe. Lehet, hogy tényleg szerelmes leszel, de nagyon-nagyon!
 


Bak

Vénusz igencsak megkönnyíti a helyzetedet, hogy boldoggá tehesd partneredet. Kisebb súrlódások persze még mindig előfordulnak, viszont ezek egyáltalán nem tragikusak, másrészt egyik pillanatról a másikra köddé válnak, amint kedvesed rád mosolyog és megfogja a kezedet. Ugorj gyakrabban a nyakába üdvözlésül és mutasd ki, mennyire hiányzott egész nap!

A szinglik egyik új flörtpartnere sok szívfájdalmat okoz, - búcsúzz el tőle, míg csak kicsit fáj, ahelyett, hogy megszakítás nélkül sajogna!

Vízöntő

A kettesben eltöltött időtök a sok kozmikus és nem túl kellemes hatásnak köszönhetően meglehetősen leterhelt. Leginkább arról van szó, hogy meg kell próbálnotok jobban megszervezni az életeteket, hogy egymásra is kerüljön sor a heti forgalmas napok estéin! Ez az erotikára is érvényes! Döntsd el, hogy melyik este tértek hamarabb haza egy kis ágycsatára, - a partneredre ugyanis igen erős hatással van vonzó kisugárzásod!

A szingliknek érdemes a belső hangra hallgatniuk és az alapján eldönteniük, hogy túllépnek-e egy ártatlan flörtön és belemerülnek-e az ismerkedés tengerébe egy kedves idegennel!
 


Halak

A kedveseddel való szerelmetek stabil lábakon áll, emellett Vénusz keddtől fogva igazán szerelmes perceket ígér pároddal. Viszont nem elégszel meg néhány kedves érintéssel és figyelmességgel, számodra csakis a tomboló szenvedély ér valamit.

A szinglik bár foglalkoznak az erotika témájával, de csakis egy csábító idegen felbukkanása miatt. Ideje, hogy túllépj a saját gátjaidon és megtörténjen a nagy pillanat kettőtök között.

Forrás: Ezoterikus.hu