Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szerelmi horoszkóp november 13-19.

Közzétéve: 2018. 11. 13. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 29 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt.

Kos

Tüzesen és szenvedélyesen közeledsz párodhoz, legalábbis tennéd, ha ő is zöld utat adna neked. Helyezd magad várakozó pozícióba, ha most megmagyarázhatatlanul, de átmenetileg elutasít! A partnered igazán izgalmasnak találja, ha az ő kezébe kerül a kezdeményezés, és ő kezdheti el a szerelmi játékokat.

A szinglik szintén tüzes érzelmekre számíthatnak. Jól hallottad, most nem csak az érzékek játszanak majd veled, hanem a párkereső ellenkező neműek is!
 


Bika

A Bikák most nagyon szívesen beszélgetnek párjukkal, hisz annyi minden érdekes témátok van együtt, nem igaz? Ezáltal az eddigieknél is szorosabb kötelék alakul ki köztetek, mely új utakat nyit meg számotokra. Nyugodtan mutasd meg erotikus fantáziád világát is számára és tárd fel kreatív vágyaidat!

A szinglikben buzog az energia, s ez az állapot szerencsére sokáig meg is marad. Most a mindent, vagy semmit elvére hallgass, - ne elégedj meg a kevéssel!

Szatmári Nóra, online, telefon, Skype, Viber tanácsadás


Ikrek

A Vénusz nézeteltéréseket okozhat párod és közted a most következő mindennapok során. Próbáld meg ezért megtartani a békét lelkedben, és légy egy kicsit megértőbb is hozzá! Ez különösen fontos, ha szeretnéd a testi közelség örömét is élvezni vele!

A szinglik a szex és erotika témájában kissé el vannak most havazva, ez talán azon is múlik, hogy egyszerre több vasat tartottak a tűzben… de ideje dönteni!
 


Rák

Igencsak egy húron pendülsz a pároddal, még akkor is, ha a véleményetek olykor eltér, viszont becsülitek egymást annyira, hogy meghallgassátok a másik mondandóját. Így kellemes beszélgetések után még izgalmasabb pásztorórák várnak rátok, sőt akár egy erotikus közös éjszakai termálfürdőzésre is sor kerülhet!

A szinglik legyenek nagyon aktívak a héten, vegyenek részt minden programon, ahová csak meghívják őket, mert jó esélyeik vannak az ismerkedésre!
 


Oroszlán

Oroszlánként megint lehengerlő, uralkodó hangulatban vagy, mikor azonban a romantika és az érzéki suttogások is helyet kapnak az életetekben. A szenvedélyes pillanatok csak úgy követik egymást, és ez segít kimozdulni majd az unalmas hétköznapokból is.

Ha még most nézel partner után, próbálj meg izgalmas élményeket átélni, olyan programokon részt venni, melyek nagyon érdekelnek, ugyanis itt találkozhatsz hasonló érdeklődésű emberekkel!
 


Szűz

A Szüzek a szerelmi témákban most igencsak partnerükre akadtak kedvesükben, akivel igen változatosan, szenvedélyesen és érzelmesen alakul a kapcsolatuk. Ez az idő bár nem alkalmas a sok közös programra, viszont éjszaka valahogy mégiscsak szenvedélyes párnacsatáitoktól harsog a ház.

A szinglik most nagyon vágynak egy igazi kapcsolatra, viszont a remény az, mely előrevisz, nem a kényszeredett akarás! Hidd el, ami késik, nem múlik!
 


Mérleg

A Mérlegek szeretnének egy kicsit lazítani, egy kicsit kiereszteni, hagyni, hogy csak úgy megtörténjenek a dolgok. Erre a vágyukra a Nap válaszként meghitt órákkal szolgál, mikor a kedvesedről kiderül, hogy szívesen masszíroz meg téged, vagy viszi az ágyba a kávét reggelente, esetleg csak kedve van egy nagy tál gyümölcs mellett egy beszélgetésre.

A szinglik számára az erotikus kalandok vannak most porondon, mikor nem sokat teketóriáznak egy lehetőségnél, egyszerűen csak élvezik az életet.

Skorpió

A Skorpiók csábítanának. Mindenkit, bárkit, a kedvesüket, egy ismeretlent, a szomszédot. Vigyázz, mert nagyon erős a kisugárzásod, melynek leginkább te magad nem tudsz ellenállni, és ez sok kalamajkát okozhat az amúgy súrlódásmentes kapcsolatodban!

A szinglik szintén erős vonzerőre tesznek szert a Merkúr jóvoltából, mely számukra azonban csakis kiemelkedő sikert hozhat a párkeresésben.
 


Nyilas

A kapcsolatod nagyon változatosan alakul pároddal. Ez nem a Nap erős hatásán múlik, hanem a saját akaratodon is, hogy mindig megújuljon a szerelmetek kedveseddel. Az érzelmekért felelős Vénusz és Merkúr kedvező állása révén nincs semmilyen akadály az utatokban.

A szinglik temperamentumos hangulatban vannak, mikor szívesen csábítanak és tekerik el bárki fejét egy órára, egy napra, vagy akár egy egész életre is.
 


Bak

A Bakok szeretnének egy igazán érzelmes hetet átélni kedvesükkel, s erre minden esélyük meg is van. Megeshet, hogy konfliktusokba bonyolódtok, viszont a magas elvárások elhagyásával sokkal könnyedebb átlendülni az akadályokon és hálásnak lenni azért, ami megadatott!

A szinglik egy régóta dédelgetett vágya egy kedves új ismerőssel sajnos a ködbe oszolhat egy rosszul kimondott válasznak köszönhetően.

Vízöntő

A Vízöntők hete: jó, jobb és egyre jobb. A Jupiter szinte mindenben támogat majd, különösen az önigazolásban és az erotikus fantáziák megvalósításában. Ha programotok van és valami közbe jön, csak élvezzétek a pároddal az adódó alkalmat és ne búslakodjatok azon, ami lehetett volna! Élvezzétek, ami van!

A szingliken szintén egyfajta könnyed életérzés lesz úrrá és épp ez az, mely olyan ellenállhatatlanná varázsolja majd őket!
 


Halak

A Halak jegyűek bonyodalmat okoznak saját kapcsolatukban, melyet szeretnének egyszer és mindenkorra megoldani végre. Ehhez az kell, hogy kedvesen, de őszintén közeledj a párodhoz és kibeszéljétek a gondolataitokat, érzéseiteket egymás és a probléma iránt is!

Aki még keresi élete párját, számíthat egy váratlan meghívásra, ahol kellemes meglepetésben részesül egy barátja által megszervezett randi miatt!

Forrás: Ezoterikus.hu