Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szerelmi horoszkóp november 5-11.

Közzétéve: 2019. 11. 05. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 205 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt.

Kos

A Merkúr némi félreértést idéz elő a kapcsolatodban. A Mars emellett uralkodóvá tesz, ami igencsak új szelek közeledtét jelzi kettőtök közt. Nyugodtan vállald most kicsapongó énedet, a párodat megleped majd vele, de el is bűvölöd egyben!

A szinglik is érzik, hogy a Mars igazi flörtkedvet ébresztett bennük, míg a vonzó kisugárzásod miatt nemcsak csábítani akarsz, de kényeztetve lenni is. De ne idealizálj semmit magadban, hanem légy spontán!
 


Bika

A Bikát egy csodás hét várja: a Merkúr, a Vénusz és a Mars olyannyira felpezsdíti az érzelmeket közted és párod között, hogy a kapcsolat valósággal virágkorát éli majd. Az erotikus ambícióidat lehetetlen megállítani és ezek adják meg az egész hét alaphangját is.

A szinglikben is nagy vágy él most a környezetük iránt, ne is csodálkozz, hogy vannak, akik azonnal ágyba csalnának magukkal, ha engeded!
 


Ikrek

A szerelmi égbolt csillagai letekintettek rád és az angyalok a felhőkön ülve játsszák a háttérzenét a szerelmes pillanataitokhoz. Pároddal most mind a ketten nagyon magabiztosak vagytok és tudjátok, mire van szükségetek, s mire vágyik a másik. Most van kedvetek kitenni magatokért az ágyban is, - ez jó jel!

A szinglik kissé nyugodtabban járják a felfedezések útját, mivel tudják, hogy könnyű elcsavarni a fejüket, de az érdeklődésüket szintén könnyű el is veszíteni majd.


Szatmári Nóra, online, telefon, Skype, Viber tanácsadás


Rák

Sokat jársz a partnered után és megpróbálod minden érzésedet őszintén közvetíteni felé. Még így is kevés időtök marad azonban arra, hogy igazán közel kerüljetek egymáshoz. Ne légy türelmetlen, mert a simogatások épp olyan fontosak egy hosszú távú kapcsolathoz, mint az őrjítő szex!

A szinglik egy valamiben biztosak: a héten nem engedik a hormonokat dönteni a fejük helyett, ezért mindenkivel hosszabb beszélgetésekbe bonyolódnak és mindenről kifaggatják jelöltjüket!
 


Oroszlán

Az Oroszlánok számára kellemesen alakul a szerelmi élet ezen a héten. Szép, mély érzelmeket táplálnak a másik iránt, és gyakran tesznek egymásnak bókokat párjukkal. Mind többször jut eszedbe az az ötlet is, hogy még intenzívebben elmerüljetek egymásban és minden egyes alkalmat megragadtok a figyelmes beszélgetésekre.

A szinglik nyugodtan éljék ki a fantáziájukat a héten, mert így legalább biztos, hogy egy megvalósul közülük! Fantázia nélkül olyan unalmas lenne minden, nem igaz?
 


Szűz

A Szüzek számára a Mars és a Vénusz jó alapokat teremt az intenzív érzelmek kialakulásához. Te sokkal jobb vagy az érzelmeid kifejezésében, viszont képtelen vagy ellenállni párod eszméletlen fizikai vonzerejének. Nyugodtan kapcsold ki a gondolataidat és dolgozzatok ne egymáson, hanem egymással a kapcsolaton!

A szinglik ahogy megpillantanak valakit, egyből tudják, hogy a dologból nemcsak heves flörtölés, de akár valami komolyabb is kialakulhat.
 


Mérleg

A Mérlegeknél a Mars és a Merkúr gondoskodik némi feszültségről, szerencsére a Nap ott van melletted, hogy lenyugtassa a kedélyeket és rávilágítson, hogy a nehézségek éppúgy összekovácsolnak két embert, mint az örömteli percek. A partnered oda lesz érted, ha kedvesen kiengeszteled!

A szinglik leginkább az erotikát érzik mozogni a levegőben, most már csak az ideális szerelmes férfi hiányzik. Ne gondolkodj sokat, ha felbukkan a majdnem igazi!

Skorpió

A Skorpióknak apróbb súrlódásokkal kell számolni a héten, mely azonban mit sem vesz el a harmóniából és az érzékiségből kapcsolatotokban. Ez tényleg jó hír, mivel a Mars mindent megtesz azért, hogy a szerelmi és a hódítási kedvetek erősödjön egymás felé a feszültségek ellenére is.

A szinglik számára egy nagy kaland várható a héten. Valaki, aki bár nem nagyon partiképes, mert jóval fiatalabb, vagy idősebb, viszont elementáris erővel csábít téged.
 


Nyilas

A Nyilasok kapcsolatában messzemenőkig harsog a harmónia és a közös hullámhossz. Bár vannak alapvető eltérések mentalitásotokban, s emiatt olykor az ágyban sem vagytok mindig a másik vágyainak nyomában, viszont kár lenne emiatt elhessegetni a kulcsfontosságú érzelmeiteket egymás iránt, amiért valóban együtt akartok maradni!

Aki keresi még ideális párját, dolgozzon a szexepiljén és nyugodtan fogadjon el jó tanácsokat azoktól, akik már megtalálták az igazit!
 


Bak

A Bakok forró hétre számítanak. Lesznek marakodások, viták, zsörtölődések, összebújások, viszont a nap végén mégiscsak mindig rájöttök, hogy képtelenség lenne egymás nélkül élni. Ha le akarnátok harapni egymás fejét, csináljatok valami mást, akár külön-külön, a másik hiánya ráébreszt majd titeket a valódi értékekre!

A szinglik most nagyon élvezik az egyedüllétet, viszont, ha randijaid lennének, ügyelj rá, hogy az alanyok még csak véletlenül se egy körből származzanak!

Vízöntő

A Mars némi feszültségről gondoskodik nálatok, viszont ne hagyd lelombozni magad! Tudod, hogy a sorsodat te irányítod, ezért, ha másképp nem megy, akkor tereljétek a tettek útjára a dolgokat a szócsaták helyett! Erős vonzerőddel a héten sok csetepatét elsimíthatsz kedveseddel!

A szinglik most a csábítási trükkjeiken dolgozzanak, emellett alig várják, hogy valaki a hálójukba akadva igazi tesztalannyá avanzsáljon.
 


Halak

A Halak jól megértik magukat partnerükkel, még akkor is, ha ők játsszák az örök érzékeny szerepét. Az aktuális Vénusz-Mars konstelláció mellett ez nem is csoda: nagyon érzelmes leszel és az ágyban is csakis a kényeztetésre, gyengédségre vágysz. Élvezd a másik tüzét, és ne oltsd el a kritikáiddal!

A szinglik kissé türelmetlenek a héten és nagyon várják, hogy egy bizonyos valaki felhívja őket végre! Nyugodtan hívd fel te őt, meglepődsz majd milyen egyszerű a megoldás számotokra!

Forrás: Ezoterikus.hu