Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szerelmi horoszkóp október 8-14.

Közzétéve: 2019. 10. 08. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 233 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt.

Kos

Néha kételkedsz benne, viszont most teljesen biztos vagy afelől, hogy összeilletek pároddal. Ha néha nézeteltérésekre kerülne is sor köztetek, akkor is elmondható, hogy mindenről tudsz vele beszélni, a problémákat pedig rendezni. Ezen a héten csodás erotikus kisugárzással bírsz, köszönhetően a szerelmi csillagzatnak, sőt, ez elég nyilvánvalóan láthatóvá is válik... Most alkalmad lehet egy vérbeli csábító szerepét is felvenned.

Ez utóbbi megjegyzés igaz a szinglikre is, akiknél minden reggel felragyog a nap, annyira jól fogják érezni magukat a bőrükben. Nem lenne csoda, ha valaki a te fejedet is elcsavarná szombaton!
 


Bika

A kapcsolatod nagyon felélénkül ezen a héten, viszont az is igaz, hogy egyik pillanatról a másikra képes vagy megváltoztatni a véleményedet, amitől igencsak elbizonytalanodhat majd kedvesed. Viszont szerencsére a partnered imádja szenvedélyes énedet, ezért szinte vulkánként tör majd ki a vágyatok egymás iránt, melyben mind a kettőtöknek öröme telik majd.

Ha a szinglik csapatát gazdagítod, készülj fel a kalandozásra ezen a héten és arra a tudatra is, hogy egy kellemes éjszaka még nem jelent semmit! Ne az ígéreteknek higgy, hanem a tetteknek!
 


Ikrek

Nagyon élvezed, hogy sokaknak tetszel. Nem csoda, hisz a szerelemre buzdító bolygók mind a te pártodat fogják, s most nagyon sok jó lehetőség kapuja nyílik meg előtted. Azért hagyj néhány estét kizárólag a kedvesed számára, nehogy úgy érezze, hogy a külvilág érdeklődése fontosabb lenne számodra, mint az övé!

A szinglik is jó esélyekkel indulnak párkereső túrára ezen a héten, s nem is kell elkapkodniuk semmit, mivel szép lassan, komótosan is megtalálják azt, akivel mostantól hosszú ideig jókat szórakozhatnak!


Szatmári Nóra, online, telefon, Skype, Viber tanácsadás

Rák

Ezen a héten új lendületet viszel a kapcsolatod, így mind a ketten szeretnétek minél több időt egymás karjában eltölteni. A harmonikus idill nem törik meg a hálószobában sem, s bizony mind a ketten azon vagytok, hogy újból és újból sikerüljön teljesen elcsábítani a másikat.

A szingliknél az erotika szintén központi témává válhat, és nem utasítod el annak lehetőségét sem, hogy házon kívül tölts el egy éjszakát!
 


Oroszlán

Igen intenzív érzelmeket táplálsz kedvesed iránt, s nagyon örülsz, ha boldog napok virradnak rátok. Nagyon egy hullámhosszon vagytok és szinte mágneses vonzalmat éreztek a másik iránt. Szuper, mert már úgyis itt volt az ideje, hogy új lendületet hozzatok a nappalin túl a hálószobai életbe!

A szinglik most egyetlen egyszer sem csalódnak a bolygók pozitív hatásában, mert az ő szenvedélyük is igen erősen pulzál. Ez az oka annak is, hogy annyira igyekeznek megtalálni a nagy Õ-t, mely nem lehetetlen vállalkozás!
 


Szűz

A kapcsolatod meglepően harmonikusan alakul pároddal, valamiért azonban mégis elkaphat a hév, hogy valami teljesen új dologba kezdj. Egy ismeretlen bukkan fel az életedben, akinek szinte képtelen vagy ellenállni, viszont a végén, ha elég erős vagy, győzhet benned a hűség! Rajtad áll…

A szinglik semmi másra nem vágynak jobban, mint, hogy valaki karjában tölthessék el az estéket. Ha másképp nem megy, egy barátokkal teli estén találod meg azt, amire vágysz!
 


Mérleg

Ha valaki megkérdi, hogy vagy, biztos azt feleled, hogy jól, pedig a "nagyszerűen" kifejezés sokkal jobban illene most rád! Jó kedved határtalan és a boldogságod is az egekig ér. Tudatosítsd ezt magadban, így egy még szenvedélyesebb fellendülést tapasztalhatsz majd!

A szinglik a bolygómozgásoktól igazi lendületet kapnak, s az erotika sem várathat már sokáig magára! A héten különösen élvezed majd, hogy ennyi embernek tetszel. Hagyd, hogy körbeudvaroljanak!

Skorpió

A Skorpióban járó Napnak igen jó szándékai vannak veled, sok harmóniát is visz majd a mindennapjaidba. Ez igen jó hír, mivel már nagyon vágytál rá, hogy végre megoldódjanak a konfliktusok körülöttetek és minden nézeteltérés békésen záruljon. Az erős Mars-energiáknak köszönhetően a szexualitás csak akkor működik majd pároddal, ha hagytok egy kis szabad teret egymásnak!

A szinglik számára jó tanács: kapcsold ki magad néha és hallgass a megérzéseidre! Nem véletlen, hogy amit elsőre érzel vagy gondolsz, mindig az jön be, pedig gyakorta elhessegeted ezt a „benső üzenetet”…
 


Nyilas

Nagyon erős behatások alatt állsz ezekben a napokban, ennek köszönhetően az érzelmeid, a hangulatingadozásaid, de a szenvedélyed is igen erősnek mondható, beleértve az erotikus kisugárzásodat is. Keresed folyton párod közelségét, hogy együtt fedezhessétek fel az erotikus paradicsomot.

A szinglik szenvedély szempontjából a hét első napjaiban még elég unalmas területre tévedtek, viszont csütörtöktől változik a helyzet, sőt, koncentrálnod kell majd az érzelmi összhangra, a többi pedig jön magától!
 


Bak

Szívesen töltesz el sok időt partnereddel, mivel nagyon jól megértitek egymást. Sokat vagytok együtt a barátaitokkal is, mivel szeretitek megosztani másokkal a jókedveteket és az örömötöket. Osszátok be jól a hetet és akkor lesz mindenre időtök majd! Ennek persze nem igazán lesz befolyása a szenvedélyetekre, viszont mégis sikerül közelebb hozni titeket egymáshoz.

A szingliknek lehetőségük nyílik arra, hogy ne csak a külsejükkel, hanem szép belső értékeikkel is hódítsanak. Bárkit, bárhol…

Vízöntő

A legjobb recept a frusztráció és az unalom ellen a közös program kedveseddel! Beszéljétek át időben, hogy kinek mikor lenne alkalmas a héten, hogy nehogy elkerüljétek egymást, sőt találjátok ki még azt is, hogy mikor lenne alkalmas az idő egy kis közös gyertyafényes megmártózásra a kádban! A siker nem marad el!

Ha még partner nélkül lennél, akkor örülhetsz, mert ez a helyzet már nem fog sokáig tartani! Hajlamos vagy arra, hogy épp azokat ijeszd el egyébként, akik a legjobban tetszenek neked, - élvezd inkább a figyelmüket és fogadd el, hogy valaki kiszemelt magának!
 


Halak

Ezekben a napokban igen magasak az elvárásaid partnered irányába, így a csalódások napi szintűek lehetnek nálad. Hajlamos leszel arra, hogy mindig a negatív dolgokra koncentrálj, holott az örömök megjegyzése sokkal derűsebbé és könnyedebbé tenne. Ne tedd a párodat mindenért felelőssé, gondolj inkább arra, hogy mennyi mindent megtesz kettőtökért!

A szingliknek egy valami tisztázódik a fejében: a rövid afférok csak ideig-óráig elégítenek ki, egy komoly kapcsolat viszont csak akkor tart sokáig, ha teszel is érte!

Forrás: Ezoterikus.hu