Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Heti Szerelmi horoszkóp szeptember 15-21.

Közzétéve: 2020. 09. 15. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt.

 
Kos

A Merkúr gondoskodhat némi elégedetlenségről ezen a héten. Próbáld megtalálni az okát ennek és gyorsan szüntesd is meg! Így végre szabad utat kaphatnak az érzékek és a szenvedélyes pillanatok életedben. A szerelemért felelős csillagok ugyanis most igen intenzív hatással lesznek párkapcsolatodra és ez most egy darabig így is marad.

A szinglik most kicsit útjában állhatnak a saját flörtölésüknek, mivel túl sok gondolatot visznek bele ebbe az amúgy könnyednek szánt játékba. Kár, mivel a Vénusz most nagyon vonzóvá tesz.
 


Bika

Lehet, hogy elsősorban csak magadra gondolsz és arra, hogyan vidd véghez az akaratodat. A feszültség így szinte előreprogramozott a kapcsolatodban. A Nap behatása azonban pozitív irányba segíthet, így a hálószobádban újra kellemes érzelmek veszik majd át az irányítást. Ez többféle problémát igen könnyedén megold majd köztetek.

A szinglik erotikus és érzelmi szempontból is kecsegtetőnek élhetik meg ezt a hetet, bár nem sokat segít, ha túlbonyolítod a randikat. Légy inkább egy kicsit spontánabb és nyugodtan tedd meg te is azt a lépést a másik felé, ne várj vele!
 


Ikrek

Nagyon elégedett vagy magaddal és ez meg is látszik rajtad. Az utóbbi időben mindent megtettél azért, hogy jól érezhesd magad a bőrödben, így a sok plusz energia egyfajta erotikus töltetbe csapott át nálad ezekben a napokban. Ne teperd le azonban a párodat ezzel a túláradó szexualitással, próbáld meg inkább lassan rávezetni a vágyaidra és élvezd, ahogy nő az ő érdeklődése is! Így, szexuális szempontból egy igen kellemes, egyben kimerítő hétre számíthatsz.

A szingliknél az erotikus élményeket nem szabadna elkapkodni, még akkor sem, ha még a bőröd is bizsereg már a kielégületlenségtől! Próbálj inkább erősebben koncentrálni a mentális összhang megteremtésére, hogy második lépésben a szex legyen zseniális!


Szatmári Nóra, online, telefon, Skype, Viber tanácsadás


Rák

Vágysz a változatosság érintésére, azonban semmiféle erőltetést nem teszel azért, hogy módosíts bármin is. Ahogy te magad is érzékeled, így sajnos egy helyben toporogsz. Használd ki a pozitív bolygóállást, hogy könnyedén aktiválhasd a kreativitásodat! Így képes leszel kedvesed minden vágyát szinte kiolvasni a szeméből és a kapcsolatotokba még több tűz éledezhet majd.

A szinglik sajnos nem aratnak túl nagy sikert a flörtjeik során. Egy tipp: próbálj a pozitív tulajdonságaira koncentrálni, ezt mutasd meg a veled szembenállónak és ne akard a kritikáddal elvenni a kedvét a próbálkozástól!
 


Oroszlán

Úgy viselkedik a kedvesed, mint egy macsó, vagy egy Femme fatale? Ez semmi esetre sem csigáz fel téged, hiszen sokkal jobban szereted, ha tisztelettel bántok egymással. Figyelj inkább a saját hozzáállásodra és légy te a pozitív példa! Ez aztán végképp kihozza majd párodból a lelkes szerelmest és erotikus szempontból is végre kicsit gyengédebb és figyelmesebb lesz, hisz mostanában elhanyagoltátok kicsit a pásztorórák gyakoriságát.

A szinglik néha úgy érzik, hogy egy kis hamiskodással előbb jutnak el a céljaikhoz. Magadhoz viszont érdemes lenne egy picit őszintébbnek lenne, hisz messze nem igaz az, hogy nem vágysz valaki közelsége után!
 


Szűz

A szerelem viszonylag harmonikusan alakul párod és közted. A Mars kicsit visszafogja ugyan hevességeteket, viszont a Nap nagyon támogatóan hat és gondoskodik arról, hogy ahol csak lehet, érzéki pillanatokra kerülhessen sor. Lehetséges hát, hogy kevesebbszer kívánjátok meg egymást, viszont annál többször szerettek egymás karjában elaludni és bolondos kis bókokat suttogni egymás fülébe.

A szinglik kisugárzása óriási és ez nagyon is növeli az esélyét annak, hogy a bevonzott sok jelentkező között akad majd olyan is, aki valóban alkalmas a tökéletes partner szerepére.
 


Mérleg

Abszolút fitten érzed magad, és tényleg nagyon jó kedved van. A kapcsolatodban harmónia és megértés uralkodik, mely persze csak erősíti az egymás közelsége utáni vágyat. Még séta közben sem bírjátok levenni egymásról a szemeteket, de a kezeteket sem. A kettesben eltöltött idő az, mely a legbecsesebb most számotokra.

A szingliknél egy flört ritkán marad félbe vagy sikertelenül, hisz leginkább még sokkal több ajánlkozó alkalom is követi az elsőt. Ha az erotika is szóba kerül, hamar észreveszed majd, hogy kezd komolyra fordulni a dolog kettőtök között.

Skorpió

Az unalom biztosan nem költözik bele a kapcsolatotokba. A szerelem bolygója, a Vénusz gondoskodik ugyanis arról, hogy érzelmeid megsokszorozódjanak. A partnered titokban csodálattal tekint rád, így persze valóban úgy érezheted, hogy kívánatos vagy, értékes és érdekes személyiség. A hasadban egész héten pillangók repkednek majd, (tudod, az a bizsergető érzés…) így ez a hét is csodásnak ígérkezik.

A szinglik új stratégiákat dolgoznak ki, hogyan tudnák legkönnyebben megszerezni szerelmüket. Ez egy szinte lebonthatatlan feszültséget épít fel benned, mely aztán egy pezsdítő orgiában kerülhet levezetésre.
 


Nyilas

A szabadidődet ismét változatosabban alakítod. Sokoldalú programjaid révén az érzelmeitek is csak erősödnek egymás iránt kedveseddel, s ismét úgy érzitek majd, hogy együtt a legjobb, - édes kettesben. A kisugárzásodnak köszönhetően mások is szívesen felejtik azonban rajtad a szemed, ez azonban csakis büszkeséggel tölti el párodat, féltékenységgel egyáltalán nem.

A szinglik is igen kedveltek lesznek társasági körökben, ami leginkább annak köszönhető, hogy igyekeznek mindig valami újat mutatni magukból, így megadva az esélyét annak, hogy több fajta társadalmi rétegből származó ember érdeklődését fel tudják kelteni. De ki lesz a nyerő?
 


Bak

Túlnyomórészt harmónia jellemez ezen a héten. Saját magadat és a környezetedet is széppé varázsolod, szinte minden estét gyertyafénnyel és zenével ünnepelsz meg. Megadod a módját a reggeleknek is, nem vagy soha rest akár friss zsemlét is hozni a sarki boltból, csak azért, mert tudod, hogy kedvesed arra vágyik aznap. Csókolózzatok sokat, ha már egyszer annyira jól megvagytok egymás mellett!

A szinglik akár szexuális kalandokba is keveredhetnek ezen a héten, ahol a szebb jövő érdekében érdemes nemcsak a saját vágyaidra koncentrálnod az ágyban! Ha ez nehezedre esik a felgyülemlett szexuális energia kitörésekor, ez a hét akkor is kellemesnek lesz mondható.

Vízöntő

A kapcsolatod meglehetősen stabil. Ezért erotikus szempontból is nő a fantáziád és a bátorságod is, hogy kipróbálj új dolgokat. Így sikerülhet a partneredet ismét az ujjad köré csavarni. Azért ne akarj túl szoros programot előretervezni, mert a túlzott elvárások szinte elviselhetetlenül a nyaka köré tekeredhetnek kedvesednek, aki szívesen tartana ilyenkor némi szünetet, ami neked viszont nem biztos, hogy jól fog esni!

A szinglik is elkövethetnek egy hibát ezen a héten: bár eljárnak szórakozni és flörtölnek is, viszont olyan erősen ragaszkodnak bizonyos dolgokhoz, hogy a végén valahogy mindig egyedül indulnak haza. A hét második felében viszont összefuthatsz egy igazinak tűnő kedves személlyel, ezt kivételesen ne rontsd el!
 


Halak

Ha fokozottan ügyelsz a napokban a diplomáciai érzéked erősítésére, a kapcsolatodban harmonikus atmoszférára számíthatsz! A testi kontaktus szempontjából sem lehet okod panaszra, mert szinte akarat nélkül is minden megfelelően halad! Ráadásul az érzelmeitek is egyre csak erősödnek egymás iránt.

Aki még keresi élete párját, úgy érezheti, hogy ambíciói egyre erősebbé válnak. Bár még nem jutott el odáig friss kapcsolatod, hogy megérintsétek egymást, viszont már szívesen fantáziálsz róla, milyen érzés lehetne...

Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás