Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szerelmi horoszkóp szeptember 10-16.

Közzétéve: 2019. 09. 10. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 164 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt.

Kos

Maradhatna mindig minden ilyen harmonikus, mint most! A partnereddel szavak nélkül is megértitek egymást, emellett a szexuális vonzerőtök is igen erős. Azonban a korábbi tapasztalatok mégis gondoskodhatnak arról, hogy a boldogságba nem mertek teljesen belemerülni. Mondj le végre a szkepticizmusról, különben sosem kerültök majd igazán kiegyensúlyozott hangulatba, ami a csillagok állása szerint tényleg kár lenne!

A szinglik szenvedélyes éjszakák elé néznek, ahol nem lesz hiány a heves csetelésekben és a fázós randikban sem!
 


Bika

A partnered és közted mintha nem stimmelne most minden. Ez múlhat azon, hogy igen nagyok az igényeid társaddal szemben és ezeknek ő néha teljességgel képtelen megfelelni, sőt, ha őszinték akarunk lenni, nem is nagyon akar. Ahelyett, hogy veszekednétek, csókoljátok meg inkább egymást!

A szinglik ne csodálkozzanak, ha a héten elmaradnak a házassági ajánlatok és legfeljebb egy éjszakára akarják elkötelezni magukat az ellenkező nem egyedei! Ez egyszerűen az időzítésen és az időhiányon múlik!
 


Ikrek

A Vénusz és a Mars nagyon előnyös hatással van rád, aminek köszönhetően a szex hihetetlenül jó meglévő párkapcsolatodban. Kedvesed teljes csodálattal csüng rajtad és néha úgy érzed, ilyen hevesen már rég nem szeretett. Azért ne vigyétek túlzásba az akaratosságot!

A szinglik kissé érthetetlen módon falat vonnak maguk köré, melyen egyszerűen képtelenek átvágni a hódolók. Ha úgy érzed, most a munka vagy egyéb kötelezettségeid fontosak ám legyen, de jövő héten szabadítsd fel magad saját béklyód alól.


Szatmári Nóra, online, telefon, Skype, Viber tanácsadás


Rák

Partnered most olyan oldaláról mutatja meg magát, amit nem nagyon ismersz, s ami teljességgel elbizonytalanít. Mivel azonban nem hagyod, hogy bármit észre lehessen venni rajtad, semmi nem lesz tisztázva. Kár! Hiszen így sem lelki, sem testi érintkezés során sem játszódhat le olyan mély közeledés köztetek, mint amit szeretnétek. A konfliktusokat nem szabad a szőnyeg alá seperni, mert hegy lesz alatta lassan, amit nem lehet csak úgy, hipp-hopp lebontani!

A szinglik most nem adnak sokat a gyengédségre, inkább a vidám kommunikációkat keresik. Flört, flört és flört, semmi több…
 


Oroszlán

Ne légy olyan szkeptikus, hisz partnereddel most tényleg egy hullámhosszon vagytok! Bár ez az élet rendje, hogy minden magaslat után egy nagy gödör következik, viszont ezért még nem szabad egy percig sem lógatnod a buksidat! A csillagok ugyanis leporolják a szerelmeteket, és újra tűzre lobbantják azokat az elhamvadt parazsakat!

A szinglik már nem elégednek meg egy átmeneti vagy alkalmanként felbukkanó „majdnem” szerelemmel, hanem az intuíciójukra hallgatva esélyt adnak a hosszabb távval kecsegtető kapcsolatoknak is.
 


Szűz

Ne vedd annyira szívedre a kisebb nézeteltéréseket kedveseddel! Ezek közül a legtöbb magától is megoldódik! Azonban az erotikus hangulat valahogy mégsem akar megérkezni, csak úgy csütörtök magasságában, addig is helyezzétek a hangsúlyt a lelki dolgokra. Ekkortól viszont megint elemedben érzed magad és sokkal önbizalommal telibb leszel. Már kisugárzásod is gondoskodik arról, hogy szikrázzon köztetek a levegő.

A szinglik a hét elején ne is gondoljanak a szexre, hanem várják ki szépen a megfelelő alkalmat és addig is élvezzék az adódó kellemes randikat!
 


Mérleg

Ezekben a napokban színtiszta harmónia jellemzi kapcsolatotokat kedveseddel. Az erotika terén szinte nincs olyan vágy, mely ne kerülhetne teljesítésre és tényleg úgy érezheted magad, mint egy király/lány. Vénusz jóvoltából mély kötelék szövődik köztetek és most érdemes a szenvedély kulcsát is magadhoz venned, és kinyitnod a vágy kapuját!

A szinglik szerencsére jó tempóban haladnak vágyaik felé, emellett igen kicsi az esély arra, hogy bármilyen kaland során megsebesítsék szívüket, úgyhogy randizzanak bátran.

Skorpió

Egy kis lelki kilengés jelenhet meg életedben, mivel a konfliktusok kissé túlsúlyba kerültek ezen a héten. Ha mégis sikerül elkerülni a vitát, szerencsére még mindig szívesen bújtok egymás karjába, vagy néztek meg egy jó filmet közösen. Koncentráljatok a pozitív dolgokra, s ha egymás agyára mennétek az unalomtól, inkább iktassatok be néhány különleges sport vagy szórakozási programot!

A szinglik erotikus barométere már nem is bírja mérni a hőfokot, legalábbis ami a vonzerődet illeti és amilyen elképesztő hatással vagy az ellenkező nemre.
 


Nyilas

A Merkúr és a Vénusz közösen gondoskodnak ezen a héten arról, hogy ami csak eszedbe jut, azt a partnered szó nélkül és nagy kedvvel teljesítse. Csodás csábítópraktikákat ötölsz ki és az erotika most nagyon nagy szerepet kap nálatok. A hétvége különösen szépnek ígérkezik!

A szinglik végre fellélegezhetnek, mert most úgy érzik, valóban van rá esély, hogy ők is megtalálják a nagy őt, vagy legalábbis sok alkalmuk lesz rá, hogy kimozduljanak otthonról és az önsajnálatból!
 


Bak

Mindennél előrébb helyezed, hogy meglévő kapcsolatodba életet vigyél és felturbózd. Ehhez persze hozzátartozik a lelki dolgok rendezése mellett egy változatos szerelmi élet is, ahol mind a ketten igyekeztek napról-napra megújulni. Már igazi összeszokott csapat vagytok, ami persze az újdonságok bevezetésénél akár még akadály is lehet. Az erotika most kevésbé érdekel titeket, inkább csak az a bizonyos izgalom és a sugárzó tekintet.

A szingliknek nincs okuk a panaszra, hisz bővelkednek a lehetőségekben és mindig van alkalmuk kibújni a "kötelességek" alól!

Vízöntő

Csodásan megértitek magatokat kedveseddel és olyan szeretetteljesen jöttök ki egymással, hogy azt mindenki irigylésre méltónak tartja. Ez a hét nagyon alkalmas arra, hogy átvágjátok a rutin hálóját és visszacsempésszétek a szenvedélyt is a kapcsolatba. Azért ne fókuszáljátok gondolataitokat csakis az erotikára, mert ez könnyen zavaró lehet egy kellemes ücsörgős-ölelgetős este közepette!

A szinglik esetében felbukkan néhány jelentkező, akik mind labdába rúghatnak, ezért párhuzamosan próbálod meg forrón tartani ezeket a kötelékeket, amíg kiderül, ki lehet az igazi.
 


Halak

Mikor flörtöltél úgy igazából utoljára a partnereddel? Tudod… kacsintás, szexi ruha, csókolózás, nevetés? A bolygók most a segítségedre sietnek és igen kreatívvá válhatsz, ha sikerül elengedned magad és megtalálnod azt a régi gyermeket magadban, amibe a partnered anno úgy beleszeretett!

A szinglik most képesek nagyon gyorsan ítélkezni és elfelejteni, hogy mások is éppannyira vágynak már egy partnerre, min ők maguk, így ezért néha erőltetettnek tűnhetnek…

Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás