Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szülinapod megmondja, mire vágysz?

Közzétéve: 2019. 08. 13. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 117 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mi a vágy? Indíttatás! Ez mutatja meg azt az utat, amerre célszerű mennünk! A vágy mutatja meg mit kell még megélnünk, megtanulnunk, milyen feladataink vannak...

 

Sok feladat áll előttünk, az egyik legnagyobb, hogy megismerjük az ARANY KÖZÉPÚT fogalmát. De amíg eljutunk addig, sok mindent meg kell élnünk.
 

Hallgass belső ösztöneidre, figyelj vágyaidra - ez vezet az úton!

Te is beleestél már abba a hibába, hogy nem merted megélni a vágyadat? Sőt, inkább elnyomtad, s megpróbáltál nem tudomást venni róla? Tudod miért tetted ezt? Azért, mert féltél a következményektől, az esetleges kudarctól és fájdalomtól. Ne nyomd el a vágyaidat, mert bármennyire is el akarod rejteni, a vágy még vágy marad.

Ne odázd el a megélést! Ez komoly gyötrelmet okozhat! Elfojthatod annyira, hogy soha ne éld meg, de ezt karmikusan gyakorlatilag áttolod a következő életedre. Tologathatod a végtelenségig, de egyszer meg kell tanulnod. Minél később nézel vele szembe, annál nehezebb lesz megoldani. A megoldatlan feladatok felgyűlnek, s nem csoda, ha előbb-utóbb összerogysz a terhek cipelése alatt.

Ideje, hogy elszámolj magaddal. Mit is akarsz elérni, mi a célod, hová mész egyáltalán? Az emberek nagy része komoly hibát vét akkor, amikor arra vágyik, hogy mások lássák őket valamilyennek, amilyenek valójában sosem voltak vagy lesznek. Tényleg erre vágysz?
 

Mi a vágy? A vágy ENERGIA!

Energiák tucatjai vannak körülötted, legtöbbjéről sejtésed sincsen. Leginkább reménykedsz abban, hogy majd maguktól alakulnak a dolgok. JÓL. ROSSZUL. Döntések. A te döntéseid. Mások döntései. Attól, hogy nem mondod ki vágyadat, de erőt adsz másnak ahhoz, hogy egy cselekedetet végrehajtson, (azaz szavak nélkül biztatod) – az építés és a rombolás elszámolása a tiéd. Ezért vigyázz arra, hogy mire sarkalod a másikat!

Mire vágysz? Gazdagságra? De önmagad képtelen vagy ezt megteremteni? Viszont ahhoz lenne erőd, hogy rávedd a másikat lopjon, csaljon, hazudjon, hogy neked jobb legyen? Igen, gyarló emberek léteznek, félve a következményektől. Ezért másokat próbálnak befolyásolni, saját jólétük eléréséért. Majd mit tesz ugyanez az ember? Úgy tesz, mintha nem tudná mi is történik. Behunyja a szemét, mert a másik cselekedete már nem az Ö problémája. Pedig nagyon téved az, aki azt hiszi, mások befolyásolása és irányítása nem az Õ felelőssége! A felelősség az Övé! A felelősség a tiéd, ha ilyet teszel! Félremagyarázhatod környezetednek, kimagyarázhatod Önmagadnak, de a felsőbb erőket nem fogod tudni becsapni. Õk minden gondolatunkat ismerik, s tudd: gondolataink teremtő erővel rendelkeznek!
 

OK és OKOZAT

Ha mindaz, amire vágysz – más emberek számára komoly fájdalommal, feszültséggel és szomorúsággal jár, mint amennyi örömmel, - akkor nem jó irányba haladsz! Vedd észre! És állj meg! Ne feledd! Tapasztalásnak bár kiváló, de tudnod kell, hogy - a másoknak okozott fájdalmat (legalább) egyszer neked is meg kell élned! Ezért jusson eszedbe mindig: ha célodat csak másokon való áttaposással, ökölharccal, és valami tönkretételével tudod csak elérni, - gondold át te mit éreznél, ha veled tennék ugyanezt?!
 

Vágyaid és az Asztrológia

Az asztrológiai képletben a vágyakat Vénusz mutatja meg. Alapvető fontosságú, hogy milyen jegyben volt születésed pillanatában, milyen fényszögeket kap, mely bolygókkal van közvetlen kapcsolatban?
 

Mire vágynak az asztrológiai jegyek?


Kos: Vezetésre vágyik, bárhol, bármikor. Tele érzelmekkel és túlfűtöttséggel akar irányítani. Szenvedélyt akar a szerelemben, de képtelen arra, hogy megálljon.

Bika: A stabilitásra vágyik. A szépet keresi, a művészetek és a tánc hajtja titkom. A földi jókra vágyik: ételre, italra, szexre - nagy mennyiségben.

Ikrek: A szellemi élet fokozására vágyik, jó kommunikációt keres. Új információk befogadását sürgeti, könyvben, újságokon, telefonon, TV-n, interneten keresztül.

Rák: Bármi áron érzelmekre. Rengetegre. Álmodozásra. Családra. Stabilitásra. Ahol Õ lehet a gondoskodó.

Oroszlán: Hatalmas pompára, fényűzésre, rengeteg csillogásra vágyik. Szinte csak a külsőségek izgatják. A jólét hajtja. Vágyik az állandó központi szerepre.

Szűz: Arra vágyik, hogy adhasson és másokon segíthessen. A szellemi tisztaságot keresi, ezért olyan emberek társaságára vágyik, akik ugyanezt kutatják.

Mérleg: Rengeteg szerelemre, párkapcsolatra, társra, emberek társaságára vágyik. Felszabadult és könnyed akar lenni. De vágyik az állandóan megoldható feladatokra.

Skorpió: Önzőségre vágyik, ebből fakadóan, szerelemre, szexre, nem megszokott dolgokban való e mélyülésre. Keresi az állandó megújulást.

Nyilas: Egyediségre, pénzre, luxusra, álmokra, és érdekes, szellemiségre vágyik.

Bak: Az egyetlen jegy, mely egyedüllétre, egyszerűségre vágyik. Emellett karrierre, és a biztonságot nyújtó pénzszükséglet megteremtésére vágyik.

Vízöntő: Függetlenségre, s hatalmas szabadságra, extravaganciára, izgalomra vágyik.

Halak: Mély érzelmekre, stabilitásra, lebegésre, összefonódásra, csendre és nyugalomra vágyik.

S te mire vágysz?

Megfogalmaztad már valaha vágyaidat? Ha van vágyad, lesz célod is. Ha van célod, erő is teremtődik hozzá. Ha van erőd, végig tudod csinálni. Vannak vágyaid?

Forrás: Ezoterikus.hu