Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Mennyire függ születésed napjától a sorsod?

Közzétéve: 2019. 07. 11. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 98 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az asztrológia meglátása szerint, már a születésünk pillanatában számos dolog eldől életutunkkal kapcsolatban. Sorsunkkal összefüggésben adatokat kaphatunk születési napunkból is.

Év:    Hónap:    Nap:

 

 

Születésed napja:

 

Aki hétfőn született...

Ez a nap elsősorban azoknak kedvez, akik üzleti téren mozognak, netán kereskedelmi téren próbálnak boldogulni. Kiváló lehet egy hétfői születésű személy színésznek, zenésznek, kézművesnek, de még filozófusnak is. Garantált, hogy akik hétfőn születnek, legnagyobb sikereiket utazásaik során érik el. Ha nyilvánosság előtt szerepelnek - színház, film, Tv, rádió, akkor biztos, hogy még hírnevet is szereznek.

A hétfői születésűek kerüljék a pénteki napon születetteket.

 

Aki kedden született...

Állandóan vonzza az újdonság varázsa a kedden született személyeket. Kiváló foglalkozás lehet számukra, ha orvosi pályára lépnek, kémiával, fizikával vagy egyéb tudományágban próbálnak boldogulni, de remekül boldogulnak, ha a tűzzel játszanak... Azaz tűzoltók, tűzszerészek, katonák vagy rendőrök lesznek belőlük. Állandóan keményen dolgoznak, újabb terveket tűznek ki maguk elé, és általában el is érik azokat.

A keddi születésűek különösen a csütörtöki születésűekkel jönnek jól ki.

A keddi születésűek kerüljék a szerdai, és a szombati születésűeket.

 

Aki szerdán született...

A szerdán született személyeket vonzza az ismeretlen, különösen akkor, ha ehhez utazniuk is kell. Állandó mozgásban vannak, ezért olyan hivatás felel meg nekik, ahol nem kell egy helyben ücsörögniük. Lehet belőlük kereskedő, utcai árus, de nagy valószínűséggel tehetségük van ahhoz, hogy grafikus, író, festő vagy valamilyen művész váljon belőlük. Akkor járnak igazán jól, ha nem ragadnak le egy szakmánál, hanem kettő vagy akár három téren is megpróbálnak boldogulni.

A szerdai születésűek kerüljék a keddi és a vasárnapi születésűeket.

A szerdai születésűek különösen a szombati napon született személyekkel jönnek ki.

 

Aki csütörtökön született...

Azok a személyek, akik csütörtökön láttak napvilágot, kimondottan szerencsésnek érezhetik magukat, a sors kegyeltjeinek számítanak több szempontból is. A csütörtök egész életükben a legkedvezőbb napjuk lesz, ekkor kell a legfontosabb döntéseiket meghozni. Akkor válastanak jól, ha pénzügyi, jogi, egyházi vagy valamilyen képviselői hivatást választanak maguknak. Szinte bizonyos, hogy szerencsejátékokban is sikereket érhetnek el.

A csütörtöki születésűek különösen a keddi születésűekkel jönnek jól ki.

 

Aki pénteken született...

Akár férfi, akár női nemű az, aki pénteken született, állandóan jelen lesz a szerelem érzése életében. Nem feltétlenül választ magának az ellenkező nem szingli tagjai közül, megelégszik egy gyönyörű festménnyel, vagy egy szoborral is. Viszont, ha egy valódi személy tekeri el a fejét, általában első látásra szerelmes lesz. Különösen akkor választ magának jó hivatást, ha a két kezével keresi meg kenyerét: hódoljon a művészeteknek, lehet belőle festő, szobrász, szőnyegszövő, dolgozhat a szépségiparban.

A pénteki születésűek kerüljék a hétfői születésűeket.

A pénteki születésűek különösen jól kijönnek a vasárnap született személyekkel.

 

Aki szombaton született...

A szombati születésűek különösen akkor járnak jól, ha pénzügyi téren helyezkednek el. Kezük kimondottan vonzza a pénzt, komoly vagyont képesek felhalmozni életük során, ha jól bánnak a megkeresett forintokkal. Ha mégsem vonzaná a pénz világa, kiváló kémikus, fizikus, biológus válhat belőle, de nem lenne elvetendő filozófusként sem. Állandóan új helyzetekkel találja magát szembe, de minden problémán átvergődik komolyabb gondok nélkül.

A szombati születésűek különösen a szerdai születésűekkel jönnek jól ki.

A szombati születésűek kerüljék a keddi születésűeket.

 

Aki vasárnap született...

A vasárnap születettekre siker, hírnév, elismerés várhat, ha jól használják ki lehetőségeiket. Mindig lesznek olyan emberek, akik támogatják őket, de soha ne éljenek vissza mások bizalmával. Szinte teljesen mindegy, hogy milyen pályát választanak maguknak, mindenhol a siker követ útjukat.

A vasárnap születettek különösen a pénteki születésűekkel jönnek jól ki.

A vasárnapi születésűek kerüljék a szerdai születésűeket.

Azokat a leírásokat, amelyeket nem találsz meg az összeférhetőséggel kapcsolatban, ott átlagosan jó kapcsolatokról beszélhetünk.

Forrás: Ezoterikus.hu