Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szerelmi horoszkóp július 9-15.

Közzétéve: 2019. 07. 09. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 100 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt.

Kos

Akármit is csinálj, vagy akárhová is menj ezen a héten, légy annyira természetes és felszabadult, amennyire csak lehet! A bolygóállás most azt sugallja, hogy akkor tudsz a leginkább imponálni egy bizonyos - számodra a legfontosabb - személynek jelenleg, ha közös dolgotokra koncentrálsz, közben autentikus maradsz, de mindeközben csábítóan elegánsak a gesztusaid! Most az sem fontos, hogy mit mondasz, vagy mondasz-e valamit, elég, ha csak ott vagy, épp időben!
 


Bika

A heti asztrális konstelláció harmóniát és egyensúlyt visz az életedbe. Tudod, hogy csodás percek várnak majd a randijaidon – akár szingli vagy, és még keresel, - akár párban élőként idézitek fel a régi emlékek hangulatát, - és a dolgok nemhogy folytatódnak kettőtök között, hanem még jobbak is lesznek. Egy természetes energiaáramlás zajlik le köztetek, mely folyton mozgásban tartja az érzelmeket, s arra ösztönöz, hogy még többet megismerjetek egymásból. Ez egy mélyen kielégítő élmény lesz mindkettőtök számára.
 


Ikrek

A heti asztrális energia a feminin oldaladat erősíti majd, azt a személyt, mely örök romantikus jellemedet ajándékozza neked. Rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy elérd a célodat, akár egy jól kiválasztott ruhával, mely, ha lehet, a szépségedet csupán kiemeli, de nem akarja elnyomni. Válassz selymet és pamutot, melyek a benned feszülő energiát nem nyomják el, mint a lycra, vagy a nylon! Viselj lágy, virágos illatokat, és szingliként biztos nem tudnak neked ellen állni.

Szatmári Nóra, online, telefon, Skype, Viber tanácsadás


Rák

A jelenlegi bolygókonstellációnak köszönhetően a korábbi kapcsolatodban újra áramlásnak indulnak az energiák. Nem érzed sürgősnek, hogy siettess bármit is egy bizonyos irányba, hagyod, hogy az inkább, - bármilyen utat válasszon is, de - természetes maradjon. Élvezed az együtt töltött perceket szerelmeddel, anélkül, hogy gondolnátok rá, mi lesz holnap. Jó, hogy nem akarsz most semmit kikényszeríteni köztetek! Szingliként viszont ez a nagy fellobbanások ideje, azt kapod, amit kérsz az égiektől!
 


Oroszlán

Ne engedd meg magadnak, hogy túl sokat aggódj a dolgokon, vagy azon, hogy nemsokára találkozol egy  igazán elbűvölő emberrel! Rá fogsz jönni, hogy nem is kell tenned túl sok mindent azért, hogy jól alakuljanak az események kettőtök között, főleg, mivel tudod, hogy semmit sem lehet kikényszeríteni senkiből. A pillanat titka az, mely felhevíti köztetek a tüzet, és arra ösztökél titeket, hogy még több energiát fektessetek az együtt töltött időbe. A karizmád akár egy mágnes hat majd rá. Ha párban élsz, ne csodálkozz azon, hogy gátlástalanul érdeklődnek irántad, s nem biztos, hogy ennek ellen tudsz állni.
 


Szűz

A jelenlegi asztrális energiák arra késztetnek téged, hogy minden lehetőséget megragadj arra, s még szorosabb kapcsolatot teremts partnereddel, vagy a most életedbe lépő személlyel. Még a szádat sem kell kinyitni, és mintha valóban mindenki azon dolgozna, - még a külvilág, a barátok is, - hogy rendben alakuljanak köztetek a dolgok. Természetes szexepiled és aurád igen vonzó és semmi sem mutatkozik könnyedebbnek, mint elmerülni az erotika hullámain, kettesben.
 


Mérleg

A héten igazán elemedben érezheted magad a csillagállások pozitív energiáinak köszönhetően. Mindenkiben jó benyomást szeretnél kelteni, különösen abban az egy emberben… és szerencsére ez most nem is lesz túl nehéz számodra. Készíthetsz egy személyre szóló, érzelmes meghívót, dekorálhatod a lakásodat sok-sok friss virággal, illatos gyertyával. Egy finom étel és máris kész egy csodás este-éjszaka receptje!

Skorpió

A bolygók azt sugallják, hogy meglehetősen mozgalmas hétre számíthatsz, ahol garantált a siker a szerelemben és a romantikában egyaránt. Most nagy a mehetnéked, minden egyes alkalomra ki is csíped magad, felteszed legszebb ékszereidet és ezzel vértezed fel magad a csábításra. A leginkább a földszínek állnak jól, - virágos, könnyed parfümökkel! Ha hosszú hajad van, nehogy feltűzd, hagyd szabadon lobogni!
 


Nyilas

Ha egy randira készülsz ezen a héten, több mint valószínű, hogy már az előkészületek során jó hangulatban leszel! A bolygók szerencsés állása miatt a legújabb partnereddel nagyon jól kijöttök egymással, főleg, mivel úgy tűnik, hogy az alapvető értékrendetek és céljaitok igen hasonlítanak egymáshoz. Természetes jellemzőtök, hogy örültök az élet adta örömöknek, mint pl. a finom ételeknek, egy jó bornak és a klassz társaságnak. A párban élők ugyanazt élik meg, de még több romantikával.
 


Bak

A jelenlegi asztrális energiák arra ösztökélnek, hogy erős vonzódást érezz egy olyan ember iránt, akinek egyrészről erről fogalma sincs, másrészt pedig túl soknak érezheti a felé iramló érzelmi tömeget. Annyira elragadnak az érzések, hogy néha még az is nehezedre esik, hogy egy helyszínen egymás mellett állva társalogjatok. A legjobb dolog, amit tehetsz a jelenlegi körülmények között, ha a múlt tapasztalatai alapján nem küszködsz, hanem hagyod, hogy megtörténjenek a dolgok köztetek! Meglévő párkapcsolatodban most a szerelem ismét magával ragad, s olyan oldalát ismerheted meg kedvesednek, amit eddig rejtegetett előled.

Vízöntő

Ha arra gondoltál, hogy egy kis ajándékkal leped meg kedvesedet, akkor a csillagok sugallata szerint ez a legmegfelelőbb időpont erre. Egy kisebb befektetésnek most jobban is örül majd, mint a nagy dolgoknak! A figyelmességed mély érzelmeidről árulkodik majd és elhivatottságodról kapcsolatotok és annak építése iránt. Szingliként ne fogd vissza magad, vedd kezedbe az irányítást, most szinte elvárt, hogy te nyomulj, a másik pedig tárt karokkal vár.
 


Halak

Az asztrális hatások most nem rejtegetnek túlzott újdonságokat számodra, s azt veheted észre, hogy a kapcsolatod a praktikusság felé halad és minden marad az ismert, megszokott és bizalmas mederben. Ha egyszer csak úgy döntesz, hogy mindennek véget vetsz és belemerülsz a fantáziák világába, akkor a partnered lehet, hogy egyáltalán nem küzd majd elhatározásod ellen, hanem szabadjára enged. Ez jobban fájna, mintha minden maradna a megszokott, nem igaz? Szingliként a csütörtöki és a pénteki nap hozhat pozitív változást, sok flörttel és szexuális töltéssel, de most a tartós kapcsolat kialakítására vajmi kevés lehetőség van.

Forrás: Ezoterikus.hu