Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szerelmi horoszkóp június 11-17.

Közzétéve: 2019. 06. 11. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 96 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt.

 
Kos

Azt mondják, hogy a legszebb szerelmek a barátságból fakadnak, te viszont sokkal előrébb tartod a barátságot annál, semmint, hogy megpróbálnátok az intimitást is egymás közt. Azért ne légy semmi jónak elrontója, hiszel ugyanis benne, hogy semmi sem történik véletlenül! Miért ne léphetnéd át egyszer a határokat?

Heti hódító tipp: Lásd vendégül a neked kedves embereket, és nyugodtan domborítsd ki a gondoskodó hajlamaidat!
Heti színtipp: türkizkék
Heti helyszíntipp: kerti partik
 


Bika

Végre, mintha elengedné a kezedet a múlt és képes lennél csak a jelenre koncentrálni anélkül, hogy minden egyes mozdulatát partnerednek kielemeznéd és értékelnéd a korábbi szerelmek tükrében. A napokban eszedbe jut, hogy este kényeztető kurzust tartsatok és a sikerre való tekintettel minden nap meg akarjátok ismételni azt. A párt keresők is belegabalyodhatnak egy érdekes kalandba.
   
Heti hódító tipp: Az ápolt kezek mindenki szívét képesek meghódítani!
Heti színtipp: aranysárga
Heti helyszíntipp: ételfesztiválok, borkóstolók

Szatmári Nóra, online, telefon, Skype, Viber tanácsadás


Ikrek

Kellemes napoknak néznek elébe végre az Ikrek jegyűek. Most nincsenek félig megválaszolt kérdéseid, vagy túl sok feladatod, így hódolhatsz a kedvenc sportodnak is. A mozgás közben eufórikus hangulatba kerülsz és ez a lazaság és "nem törődöm a világgal" feeling nagyon csábító lehet egy bizonyos ember számára.

Heti hódító tipp: Használd ki, ha süt a nap és mutasd meg magad a legújabb fürdőcuccodban!
Heti színtipp: fekete-kék
Heti helyszíntipp: strandok, tavak
 


Rák

A Rákok kedd és szerda tájékán még úgy érezhetik, hogy kicsit el vannak tájolva, ami az igazi kapcsolatot illeti és rájönnek, hogy hitegették magukat arról, hogy ki is illik hozzájuk igazán. A hét végén viszont egy találkozás valamely régi szerelemmel végre felnyitja a szemüket, és így képesek lesznek felismerni, hogy mi az, ami boldoggá teheti őket a jövőben.

Heti hódító tipp: Bájos kérdéseidet nagy szemekkel teszed fel, ami ártatlan, egyben vonzó benyomást tesz másokra.
Heti színtipp: szürke-fehér
Heti helyszíntipp: fotókiállítások, csokoládéboltok
 


Oroszlán

Az Oroszlánok magabiztossága senkijéhez sem fogható, ha egyszer összeszedik magukat és elszántan indulnak valaki meghódítására. A leginkább tájékozottságod és eltökéltséged az, mely megdobogtatja a szíveket körülötted. Azért vigyázz, nehogy túlzásba vidd az ömlengést, mert az balul üthet ki!

Heti hódító tipp: Mutasd meg, milyen sokoldalú tudsz lenni!
Heti színtipp: acélkék
Heti helyszíntipp: füves pázsitok, kozmetikai boltok
 


Szűz

Hát igen, minden jónak vége szakad egyszer. Úgy tűnik, hogy a héten döntésre kényszerülsz egy újdonsült vagy épp egy régi kapcsolat tekintetében, mely érzést nem tarthatsz tovább titokban. Talán azért válsz meg nehéz szívvel a véleményed nyilvánossá tételétől, mivel épp eddigi hallgatásod, mely fenntartotta a szenvedélyt kettőtök között.

Hódító tipp: Ne ülj otthon, hanem szervezz másokkal napi programot esténként!
Heti színtipp: üvegkék
Heti helyszíntipp: üvegházak, pillangóházak, állatkert
 


Mérleg

Szerinted miért van az, hogy, amint közel kerülsz valakihez, máris feltámad benned a védekezési hajlam és alig várod, hogy visszahúzódva a csigaházadba valaki újra ki tudjon csalogatni? Egy kis bátorság elég hozzá, hogy nyíltabb légy. Õszinteséged sikert hoz majd számodra!

Heti hódító tipp: A továbbiakban kövesd a rég bevált csábítási praktikákat!
Heti színtipp: kárminvörös
Heti helyszíntipp: otthon- és esküvői kiállítások

Skorpió

A Skorpiók egyik érdeme, hogy nagyon ellenállóak és képesek eltitkolni a végtelenségig, ha valaki megbántaná őket érzelmileg. Neked, ha a végtelenségig nem is megy, de azért van kitartásod rendesen. A visszafogottságod aztán kitörő haragba torkolhat, ami valljuk be, nem túl csábító a másik számára. Légy néha egy kissé belátóbb és ne küzdj örökösen az igazadért!

Heti hódító tipp: Játszatok nyomozósdit és találjátok meg az összes erogén zónáját a másiknak!
Heti színtipp: halvány pasztell színek
Heti helyszíntipp: nyilvános rendezvények
 


Nyilas

A legtöbb konfliktus a kapcsolatokban éppen a szexből fakad, vagyis érdemes lenne nyíltan beszélni a vágyaidról, hogy a másik is úgy érezze, elmondhatja, ami után a leginkább ácsingózik! Sajnos nem minden arany, ami fénylik - lesz részetek megdöbbentő beismerésekben is! A párt keresőknek most csak a jó szex jut, de ezzel is beéred.
 
Heti hódító tipp: Segítőkészséged nemes jellemre vall!
Heti színtipp: üdezöld
Heti helyszíntipp: baráti röpladbacsaták, vetítővásznas filmbemutatók   


Bak

A Bakokra jó hét vár, különösen a szerda és csütörtök lesz alkalmas arra, hogy ismerkedjenek önmagukkal és másokkal, illetve végre tiszta vizet öntsenek a pohárba egy kapcsolatukat illetően. Légy résen és ne szalaszd el a kínálkozó alkalmakat egy kellemes estére!

Heti hódító tipp: A héten a rátermettségeddel hívhatod fel magadra a figyelmet!
Heti színtipp: akáclila
Heti helyszíntipp: promóciók, egyetemistatalálkozók
Vízöntő

A múlt heti bizonytalanságodnak nyoma sincs, végre újult erővel veted bele magad a kapcsolatod építésébe azzal, akiről úgy érzed, hogy valóban illik hozzád. Ez igaz a szinglikre is, akik most nem a randik mennyiségére, hanem a minőségére és az elérendő célra helyezik a hangsúlyt.
 
Heti hódító tipp: Szorgos hangyaként gyűjtsd be bókokat és igyekezz, hogy a legjobb formádat érd el mások építő kritikája révén!
Heti színtipp: fekete-rózsaszín
Heti helyszíntipp: kutyatréningek, macskaszépségversenyek, állati helyek


Halak

Szeretnéd, ha végre neked is megadatna mindaz az a szép érzelem, melyre már oly régóta ácsingózol, és amit úgy érzel, hogy meg is érdemelnél tulajdonképpen… A legjobb, ha magad veszed kézbe a sorsodat és igencsak szétnézel a kínálkozó lehetőségek közt, hogy levond a konzekvenciákat!

Heti hódító tipp: Mindent felfedezni való vágyad meghökkentő és vonzó is egyben.
Heti színtipp: natúrszínek
Heti helyszíntipp: lakókocsis kempingtúrák, hegyvidéki kirándulások

Forrás: Ezoterikus.hu