Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Heti Szerelmi Horoszkóp május 14-20.

Közzétéve: 2019. 05. 14. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 101 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt.

 
Kos

Totális energia árad belőled és szinte olyan tündöklően vonzóvá válsz, hogy néha saját magadat sem ismered meg a tükörben. Csodás, pezsdítően érzelmes napok várnak rád, akár van igazid, akár még csak keresed.

Heti hódító tipp: Emeld ki a szépségedet!
Heti színtipp: khaki
Heti helyszíntipp: festménygalériák


Bika

Végre jól érzed magad a bőrödben, s ezt mindenki láthatja. Nincs most olyan akadály, mely megállíthatna, hogy ne élvezd a napokat és ne légy egyszerűen csak szerelmes! Sok udvarlód akad, akik akkor is csapják a szelet, ha netán már van valakid.

Heti hódító tipp: Légy felszabadult, találd meg a gyermeki énedet!
Heti színtipp: jáspiszöld
Heti helyszíntipp: erdők, rétek

Szatmári Nóra, online, telefon, Skype, Viber tanácsadás


Ikrek

Kellemes napok várnak rád, viszont te mégsem tudod teljesen elengedni magadat, hanem problémázol a legapróbb dolgokon is. Most nem segíthetnek még a csillagok sem, a saját nyugalmadat egyedül kell megtalálnod és megtartanod!

Heti hódító tipp: A benned feszülő energiákat tompítsd finoman nőies ruhákkal!
Heti színtipp: pasztellárnyalatok
Heti helyszíntipp: sportmérkőzések


Rák

Nagyon igyekszel, hogy elérd végre a rég áhított legjobb formádat. Egészségesen táplálkozol, sőt még a függőségeidről is lemondasz, mint a dohányzás, vagy a koktélozás. Jól érzed végre magad és ez sok új ismeretséget hoz majd számodra, akár a Nagy Õt is, ha eddig ez elmaradt.

Heti hódító tipp: csak légy önmagad, se több, se kevesebb!
Heti színtipp: sárga
Heti helyszíntipp: baráti találkozók, autós mozik


Oroszlán

Elképesztő, milyen vehemenciával akarod legyűrni a rosszkedvedet és akarod túl tenni magadat azon, hogy most nem mindenki csak téged csodál. Mivel számodra fontos, hogy elfogadjanak és felnézzenek rád, sokat teszel fizikai és mentális téren is a fejlődésedért. Ez pedig elkápráztatja meglévő partnered, vagy bevonzhat végre egy újat!

Heti hódító tipp: Mosolyogj!
Heti színtipp: málna
Heti helyszíntipp: bevásárlóházak


Szűz

Szereted, ha minden a megszokott mederben zajlik körülötted és ez szerencsére most meg is valósul számodra, így megnyugodhatsz, mert kellemes megszokásban telnek a napjaid. A leginkább egy váratlan flört csigáz majd fel, ami bebizonyítja, hogy ha nem is most, de hamarosan beköszön a nagy szerelem.

Hódító tipp: Emeld ki a békés jellemedet!
Heti színtipp: sötétbarna
Heti helyszíntipp: cukrászdák, jégbüfék


Mérleg

A szinglik számára nem hoz olyan találkozást a hét, melyből érdemi kapcsolat alakulna ki, viszont rengeteg szórakozásban lesz majd részük. A párban élők most a közös tervekre koncentrálnak és a sikerek jó hangulatot teremtenek a kapcsolatukban.

Heti hódító tipp: Lélegezz nagyot, ha zavar valami!
Heti színtipp: ezüst
Heti helyszíntipp: baráti vacsik, kert


Skorpió

A szingli Skorpiók számára most végre igen fényesen ragyognak a csillagok, és eszük ágában sincs, hogy pl. szempillaspirál nélkül induljanak el otthonról. Szerencsére, vagy sajnos a párban élők sem tudhatják, hogy egy érdekes találkozás milyen reakciót vált ki belőlük.

Heti hódító tipp: Érezd jól magad a bőrödben!
Heti színtipp: babakék
Heti helyszíntipp: társadalmi összejövetelek, golfklubok


Nyilas

A Nyilas most szinte 180 fokos fordulatot tesz, és csakis olyan dolgokat csinál, melyeket eddig még soha. A kalandvágyad igen elementáris erejű és vonzó is egyben, így biztos nem kell egyedül belevágnod egyik tervedbe sem!

Heti hódító tipp: Mutasd ki őszintén, ha örülsz valakinek!
Heti színtipp: fehér mintás
Heti helyszíntipp: automobil kiállítások, technikai múzeumok


Bak

Most érdemes átgondolnod, hogy mi a legfontosabb az életedben és hogyan éred el azt! Senki nem mondhatja meg neked, mit csinálj azért, hogy életed jobb legyen és így a megfelelő partnert sem sikerül mindig megtalálnod, mivel nem a megfelelő embereket vonzod magadhoz! Ne rohanj sehová, mindent a maga idejében!

Heti hódító tipp: Légy bátor és merész!
Heti színtipp: natúr, homok
Heti helyszíntipp: tópartok, napozó teraszok


Vízöntő

Akárhogy is, partnerrel, vagy anélkül, - de teljes erővel veted bele magad az élet élvezetébe. Most nem zavarja semmi a jókedvedet, mert nem hagyod, hogy bármi kimozdítson a nyugalmadból. Néha szeretsz egyedül is lenni, és még az is örömet okoz.

Heti hódító tipp: Élj a mának!
Heti színtipp: üde gyümölcsös színek
Heti helyszíntipp: ruhabemutatók, piacok


Halak

Mi az, ami a leginkább izgat a héten? Ha tudod, akkor mire vársz? Tedd meg, és ne felejts el meghívni egy kellemes társat sem, aki elkísér majd és közösen élvezhetitek a szórakoztató pillanatokat! A most induló kapcsolatok esetében garantált a tartósság.

Heti hódító tipp: Sminkelj úgy, hogy minden figyelem a szemeidre terelődjön!
Heti színtipp: festett selymek, vidám kínai motívumokkal
Heti helyszíntipp: bolhapiacok

Forrás: Ezoterikus.hu