Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Mikor születtél? Olyan vagy barátnak!

Közzétéve: 2018. 04. 19. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 34 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Persze, hogy jó barát vagy, de minden kapcsolatnak érdemes még fejlődnie, nem igaz? Néhány asztrológiai tippünkkel megtudod, hogyan válhat barátságotok elszakíthatatlanná!

 
Kos

Jegyezd meg és emlékezz!

Nagyon szeretsz elmászkálni, gondoskodni másokról, viszont valahogy mégsem vagy mindenki kedvence. Lehet, ez azon múlik, hogy néha elkényelmesedsz és nem figyelsz eléggé a másikra? Tudod, hogy a kis dolgok is számítanak! Tedd érezhetővé a másik számára, hogy fontos neked!

Bika

Légy szórakoztató!

Nagyon őszinte barát vagy, akiben meg lehet bízni, mindig figyelsz a másikra, viszont a sok rutin unalmassá teheti a kapcsolatotokat! Légy egy kissé kreatívabb és szervezz emlékezetes, vicces, vagy akár megható programokat!

Ikrek

Szervezz kettesben is találkozót!

Igazi társasági pillangó vagy, aki bárhová menjen is, milliónyi embert ismer. Nagyon energetizál és motivál a jelenléted, viszont a barátodnak lehangoló lehet, ha örökké csak a sarkadban koslathat! Szervezz olyan programokat is, melyekre csak ketten mentek, szánj rá egy kis „te és én” időt!

Rák

Légy kissé természetesebb!

Mindig olyan kedves vagy mindenkivel és annyira kesztyűs kézzel bánsz a barátaiddal, hogy azok valóban szívesen vannak veled, vagy törődnek folyton azzal, hogy jól érezd magad. Viszont az odaadásod néha frusztráló is lehet mások számára, érdemes kimutatnod néha a rossz hangulataidat is, hogy tudják, tényleg őszinte vagy hozzájuk és nem erőlködsz, hogy örökösen jó képet mutass nekik!

Oroszlán

Csak hallgasd meg!

Szinte nincs is más olyan tulajdonság, mely annyira kincset érne egy barátságban, mint a hallgatni tudás! A zavartalan figyelem fontos kapocs lehet köztetek. Adj időt a másiknak anélkül, hogy mindig közbevágnál egy éppen eszedbe jutott anekdotával! A jó hallgató szerepe nem könnyű, de egyszerű és nagyszerű örömszerzés lehet!

Szűz

Légy könnyed!

Az emberek néha összekuszálják a dolgokat, még te is. Alkalmanként megfeledkezel az apróságokról és lehet, hogy ez egyszer visszaüt majd rád is! Ha egy kissé érzékenyebb leszel és megértőbb másokkal, akkor hasonló áldásban lesz részed!

Mérleg

Néha te is vedd ki a részed!

Talán nincs is más jegy, mint akinek az adás valóban nagyobb örömet okozna, mint a kapás. Néha viszont a te időd is eljön, ha valaki szívesen ajánl fel neked valami, azt fogadd el! Így végre mások is kényelmesen érzik majd magukat melletted!

Skorpió

Légy őszinte, - de ne ess túlzásba!

Az egyik kitűnő tulajdonságod az éles látásod, mely által mindenkin és mindenen átlátsz és megragadod a dolgok lényegét! Vannak azonban pillanatok, mikor nem mindenki akarja hallani a véleményedet, vagy akár az igazságot!

Nyilas

Mutasd meg az érzelmeidet!

A hangulatodat igen könnyű olvasni, viszont az érzelmeidet annál kevésbé! Sokkal könnyebben megértenek majd a barátaid, ha kimutatod, hogy valójában mit is érzel, hisz ők sem gondolatolvasók! Segíts megismerni a rejtett énedet!

Bak

Tartsd be az időpontokat!

Tipikus tulajdonságod, hogy annyi munkát vállalsz, ami mellett képtelenség bárki számára megfelelő időt találnod, - legalábbis annyit biztos nem, amennyivel Õ elégedett lenne. Ez általában ahhoz vezet, hogy téged keresnek folyton. Kellemes meglepetés lenne a barátaid számára, ha kivételesen te szerveznél valamit és időben meg is jelennél!

Vízöntő

Bókolj!

A barátaid szeretnek tőled elismerést kapni. Ha megjegyzed néha, hogy milyen jól néznek ki ma, vagy egyáltalán megmutatod, hogy odafigyelsz rájuk, akkor máris sokkal szorosabbá válik a barátságotok, ráadásul sokszorosan kapod majd vissza a figyelmességedet!

Halak

Hozz létre kötődést köztetek!

A Halak tudattalanul is képes a szoros kapcsolatok létrehozására, anélkül, hogy azt észrevenné. Bár a barátságok elején az intimitás és az empátia magától értetődik, viszont később tenni kell érte, hogy a barátok tudják, van szabadtér számukra, viszont mindig visszatérhetnek hozzád!
Forrás: Ezoterikus.hu