Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Nagy Kutya-horoszkóp

Közzétéve: 2018. 04. 18. Írta: Elixír magazin Forrás: Freespirit.hu
Értékelés
Ez a cikk 34 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csillagjegyük alapján kutyusaink is más és más természettel rendelkeznek, ismerd hát meg őket! A te kedvencedre is illik a leírás?

 

A Kos (március 21. - április 19.)

Impulzív és erélyes, néha pedig idegesítő a kis kedvenced. Természete lobbanékony, ebből fakadóan heves érzelmi kitörései lehetnek. Domináns állatka, szabadelvű és öntörvényű. A kutyák között célratörő és tudatos, sokszor fitogtatja az erejét. A szimpla sétáltatás is kalandtúrává változhat mellette, ha összekap egy másik kutyussal. Született vezetőként hajlamos az önző, türelmetlen, zsarnoki viselkedésre.

 

A Bika (április 20. - május 20.)

 

Õ is erős jellem, ráadásul rendíthetetlen és kitartó. Néha zsarnok és makacs, amit azzal kompenzál, hogy megnevettet. Ha kedvére teszel, jókedvű és szót fogad. Ha pedig fegyelmezni akarod, lecövekel, még pedig az úttest kellős közepén! Képes háttal leülni neked, és akárhogy is könyörögsz, a füle botját sem mozdítja. Jó tulajdonsága, hogy hűséges és barátságos kutyus.

 

 

Az Ikrek (május 21. - június 21.)

Fürge és ugatós kutyus az, amelyik az Ikrek jegyében született. Nagyon szereti az emberi társaságot, állandó szórakoztatásra vágyik, és ő is szórakoztat. Viccből is képes gyorsan eltűnni a szemed elől, ha póráz nélkül sétáltatod. Imád játszani, visszahozza a labdát, papucsot, újságot vagy a gumicsontot. Örök kutyagyerek marad!

 

 

A Rák (június 22. - július 22.)

A legérzékenyebb pajtás. Készséges és türelmes, de mindig a középpontban szeretne lenni. Nagyon határozott tud lenni, ha épp nem sértődött meg a kis lelke valamin. Ugrándozni is szeret, és imádja a macskákat. Ha fincsi fekhelyet biztosítasz neki az ágyad mellett, és folyamatosan simogatod, nem lesz vele semmi baj.

 

 

Az Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Õ a legvidámabb természetű kutya. Nagyon barátságos, és tele van energiával. Bátor és merész, ennek ellenére nem támad, csak véd. Kitűnően lavíroz a kutyák társadalmában, méltósága megkérdőjelezhetetlen. Hűséges, nagyon tud bújni, szeret adni és kapni egyaránt. Jól tanítható, és mindig örömet okoz!

 

 

A Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Ha Szűz jegyű kutyád van, nagyon okos állatra tettél szert. Végtelenül higgadt és kiegyensúlyozott, jól tanítható, és gyors felfogású. A kutyaiskola büszkesége. Soha nem tudod kihozni a sodrából. Büszkén végigsétál akár egy macskaraj előtt is anélkül, hogy megrezzenne akár a bajsza vége is!

 

 

A Mérleg (szeptember 23. - október 22.)


Egy társaságkedvelő és barátságos kutya gazdája vagy. Embereket, állatokat egyaránt imád. Ne hanyagold el soha, mert azonnali és iszonyú hangos ugatással jelzi, hogy nem stimmelnek a dolgok köztetek. Ha nincs időd rá, inkább ne válassz Mérleg kutyust, mert nem tűri, hogy ne foglalkozz vele!

 

 

A Skorpió (október 23. - november 21.)


A szenvedély jegyében született négylábú a Skorpió kutyus. Tele van életerővel, lobbanékony és heves. Sokszor minden lében kanalat játszik, arrébb sem tudod tolni. Ennek ellenére kötelességtudóan viselkedik. Vigyázz, mert érzékeny a lelke! Sokszor még depressziós is lehet, ha nem érted meg őt!

 

 

A Nyilas (november 22. - december 21.)

Szabadelvű, mint a tüzes Kos és az Oroszlán kutyusok. Született farkas. Ha szabadban lehet, azonnal kalandozni kezd, szaglász, keresi a veszélyt. Nem nagyon szeret játszani, inkább magányos fajta. Kifejezetten távolságtartóan viselkedik, és kertben érzi jól magát. Ha te sem szeretsz játszani, jó választás.

 

 

A Bak (december 22. - január 19.)


Egy körültekintő és megfontolt állatkával van dolgod. A türelem megtestesítője. Épp ezért mindig eléri a célját, hiszen van ideje bőven. Eléggé rámenős tud lenni, és kitartóan ugat, ha valami nem tetszik neki. Határtalan önbizalommal rendelkezik. Kicsit beképzelt, de van mire. Ugyanis nagyon nagy a szíve, pártolja a kisebb kutyusokat és a cicákat.

 

 

A Vízöntő (január 20. - február 19.)

Nagyon magabiztos és barátságos kutyus, egyúttal kifejezetten kíváncsi és közvetlen. Jól tanítható, hasonlít egy picit az Oroszlán jegyben született ebekhez. Õ sem szeret támadni, inkább véd. Intelligens és önálló. Lakásban, kertben is tartható, csak kellő méretű teret kell biztosítani a számára.

 

 

A Halak (február 19. - március 20.)

Kutyusod jó megfigyelő. Kicsit hasonlít a természete a cicákéhoz, mert rejtélyes és rendkívüliek a képességei. Érzékeny és finom, gyorsan érzékel minden hangulatváltozást. Imád játszani, segítőkész, és mindig figyelmes. Nem szeret unatkozni, ezért jó, ha mindig kitalálsz neki valamilyen játékot.

Forrás: Freespirit.hu