Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Születési perced mégsem számít?

Közzétéve: 2020. 03. 23. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Dehogynem! Egyedi képletet, és megbízható eredményeket csak pontos születési dátummal lehet felállítani, mind a nyugati, mind a kínai asztrológiában!

 
Az asztrológia szempontjából a születés órájának és percének ismerete elengedhetetlen, csak így kaphatunk olyan eredményt, melyre már lehet alapozni. 15 perces eltérés még úgy-ahogy belefér, nem okoz komoly gondokat, eltéréseket, de ennél jelentősebb bizonytalanság esetén, nem állítható fel teljes pontossággal sem a radix képlet, sem a kínai Bíborcsillag képlet.

Persze az is nagyon ritka, hogy valaki percnyi pontossággal ismerje születési idejét, tehát alap esetben szinte biztos, hogy 5-10 perces eltérés van a megadott időponthoz képest. Ha megnézzük bármely asztrológiai fórumot, láthatjuk, hogy érdekes módon szinte mindenki valamely óra 00, 15., 30., vagy 45. percében született, vagy 5-ös számmal végződő variációk valamelyikében. Nem ritka a kerek óra előtt vagy után meghatározás sem. Na de mennyivel?

Ezek a teljesen bizonytalan időpontok egyáltalán nem felelnek meg a célnak, nehézséget okozva a képletek felállítására. Igy nem véletlen, hogy az asztrológus egy korrekciót próbál végrehajtani, s ehhez már megtörtént fontos életeseményekre, s azok pontos dátumára lesz szükség. Ezt hívják primer direkciós módszernek. Ez az egyetlen olyan módszer, amely korrekció céljára eredményesen felhasználható. Azonban ekkor jön a következő galiba: mit is jelent a fontos életesemény? Az íratlan szabályok szerint legalább 4-5 életeseményre van szükség a születési időkorrekcióhoz.

Milyen eseményekről van szó?

- házasság
- válás
- gyermek születése
- közeli hozzátartozó halála
- komolyabb előrelépés
- nagyobb nyeremény
- érzelmi összeomlás
- nagy életfordulatok - szerencse és szerencsétlenség
- jelentősebb betegségek, operációk stb.

Ezek természetesen minden esetben egyéni esetek, nem lehet általánosítani.

Az egyes emberek életsorsai is jelentősen eltérnek. Vannak valóban elrettentően rossz, átlagos vagy épp kiemelkedően jó esetek. A "szerencsétlenebb" típusú ember is tarthatja magát helyzetéhez képest szerencsésnek, s a kiemelkedően jó helyzetben lévő is lehet állandóan elégedetlen.

Az életesemény mellett szükséges az év, hó és nap is, de legalább az első kettő.

Ha mindez megvan, akkor, és csak akkor mondhatjuk ki, hogy minden birtokunkban áll ahhoz, hogy olyan képletet állítsunk fel, mely hitelesnek fog bizonyulni.


Saját horoszkópelemzést szeretnél?
Jövőképpel? Tennivalókkal? Inspirációval?
Személyes konzultációhoz időpontkérés: 06 (70) 311 61 25
 
TÁVOLSÁG NEM AKADÁLY!
Online tanácsadás: Skype, Viber, telefon segítségével
Forrás: Ezoterikus.hu