Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Mikor születtél? Olyan a fittséged!

Közzétéve: 2019. 03. 13. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 72 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A horoszkópok befolyásolhatják a mindennapi életünket apró tippjeik alapján, ugyanakkor a jegyek jellemzői néha segíthetnek közelebb kerülni saját személyiségünkhöz is.

 
Születési jegyünk azonban nemcsak a jellemünket, vagy az emberi kapcsolatainkat határozzák meg, hanem mélyebben vizsgálva az egészségünket is.

Kos

A Kosok analitikus és meggondolt személyiségükről ismertek, vagyis ez értelmet ad annak, hogy uralkodó bolygójuk a Mars, mely a fejért felelős. Hajlamosak annyit töprengeni, hogy az könnyen fejfájáshoz, fogfájáshoz, vagy akár bőr problémákhoz vezethet.

Bika

A Vénusz uralma a torokra és az inzulintermelésre van kihatással. Makacsságuk és aggodalmuk torokfájáshoz, fülfertőzéshez vezet leggyakrabban. A cukorbetegség is könnyen utoléri ezt a jegyet, kellő odafigyeléssel természetesen minden elkerülhető.

Ikrek

A Merkúr hatása minden olyan testrésszel kapcsolatban van, melyből kettő van, mint a lábak, a karok, ujj párok. Az állandó stressz az Ikreknél általában bronchitist, erős megfázást és vállfájdalmakat, karokkal összefüggő gondokat okoz.

Rák

A Rákok igen érzékenyek a gyomrukra és egész emésztőrendszerükre. Általában igen érzékeny, intuitív és érzelmes személyiségnek számítanak, ami értelemszerűen azt okozhatja, hogy emésztési zavaraik léphetnek fel, ha magukba fojtják gondjaikat.

Oroszlán

A Nap őrzi az Oroszlán jegyét és kihatással van a szívére, a keringésére is. Az Oroszlán valójában igen magabiztos és uralkodó típus, ha ezt megakadályozzák nála, az hát- és szívpanaszokat eredményezhet, illetve letargiához, rosszabb esetben tartós depresszióhoz vezethet.

Szűz

A Szűz jegyét a Merkúr uralja, mely leginkább az emésztésre van hatással. A Szüzek hajlamosak, hogy átfussanak a dolgokon alapos meggondolás nélkül, vagyis az örök mókuskerék akár ételallergiákhoz is vezethet.

Mérleg

A Mérleget a Vénusz jótékony természete őrzi, mely leginkább a nemiszervekre és a húgyhólyagra van hatással. A Mérleg szeret adni és kapni, azonban a túlzott jótékonykodás e testtájak megbetegedését okozhatja.

Skorpió

Ha a Skorpiót természet adta féltékenysége elkapja, esetleg túl negatívvá válik, az a Plútónak köszönhetően az anyagcsere folyamataira lesz kihatással. A diabétesz kialakulása, a nemiszervek fertőzése, nőknél a fájdalmas, rendszertelen menstruáció kialakulása lehetséges.

Nyilas

A Jupiter dominanciájának köszönhetően a csípő tájéka érzékeny a Nyilasnak, melyből az következik, hogy hajlamos lehet a reumás panaszokra is. Idősebb korban – az átlagoson túl – sokkal nehezebb a mozgás, járkálás, le- és felülés.

Bak

A Bakok uralkodó bolygója a Szaturnusz, melynek köszönhetően leginkább a csontozatuk, a fogaik és a térdük érzékeny. A Bakok igen ambiciózusok és eltökéltek, viszont épp ezek a tulajdonságok makacsságot is eredményezhetnek, melyek aztán az említett testrészek gyengüléséhez is vezethetnek.

Vízöntő

Az Uránusz felelős a jegy vérkeringéséért és az idegrendszeri működéséért. Ha egy igen stresszes életet élő Vízöntő soha nem hagy magának lélegzetvételnyi időt sem, hogy ellazulhasson, azt artériás-, szív- és tüdőbajokhoz vezethet, ráadásul megnövekedhet az allergiás reakcióik sora is.

Halak

Az ultraérzékeny Halakat az éber álmok és persze a Neptunusz uralják, melyek a lábakért felelősek. Idealizmusuk által örökké vállalják a csalódás rizikóját, mely, ha azonban túl erős, akkor az mindenképpen a lábakra lehet kihatással és a legyengült immunrendszerük is számos betegséget hozhat majd magával.
Forrás: Ezoterikus.hu