Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

A Vízöntő korszak titkai

Közzétéve: 2018. 03. 13. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 312 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt években biztos sokszor hallottál szófoszlányokat arról, hogy lassan a Halak idejéből a Vízöntő korszakába evezünk!

Bár a legtöbbünknek ismerősek a zodiákus tagjai a legfőbb tulajdonságaikkal, viszont ez nem jelenti azt, hogy tudjuk is, hogy mit jelentenek az asztrológiai történések.
   
Szerencsére sikerült megkérdeznem egy asztrológust, aki végre feltárta előttem az asztrológia titkát és a Vízöntő időszakának értelmét is 2000 év tükrében, mely egészen pontosan Jézus születése előtt egy évszázaddal kezdődött el.

A Halak időszaka a vallási és patriotista struktúrák ideje volt, mely a feminin energiák által lett kiegyensúlyozva, s a pre-Krisztusi időszakot jellemezték. Ebben a 2000 évben három vezető próféta született: Jézus, Mohamed és Buddha, így az energiák az Isteni hatás által maszkulin energiává változtak át. A racionális gondolkodás legyőzte az intuíció hatalmát, az ítélkezés a szív szavát. A patriotista struktúrák megalakultak és erőt gyűjtöttek spirituálisan és szociálisan is. Egyesületek jöttek létre, a globális gondolkodás egyre inkább a materializmus felé sodorta a világot és a kontroll lett a társadalom nagy játékának új neve.

A Halak időszakának 2000 éves periódusa még nem ért véget és bár sokan az új időszak kezdetét 2012-re datálj(t)ák, valójában ezt nehéz megjósolni, hogy mikor is következik be. A Halak időszakának vége azonban azt idézi majd elő, hogy a patriotista struktúrák leomlanak majd. Sőt, ha figyelmesek vagyunk, észrevehetjük, hogy ez máris történni látszik! A gazdasági válság például az egyik eredménye a rombolásnak és az emberek megújult érdeklődése is a lelki és filantropikus elméletek iránt is. Újra visszatérni látszunk a szívünkhöz!

Érdekes, hogy a Vízöntő korszak alapvetően egy trójai herceg alakját ölti magára, Ganymede-t, aki a görög mitológia szerint emberrablás áldozata lett, és végül az Istenek halhatatlan szolgálójává vált. Genymede azonban leöntötte a kehelyből az Isteni nektárt a földre. Ez az a kép, mely jelképezi az új időszak kezdetét. A tudás már nem titok többé, hanem folyamatosan folyik, áramlik és erősebbé tesz minket. A Vízöntő másik érdekes szimbóluma a hullámos vonal, mely nem a vizet, hanem egy kígyót jelképez, mely a pre-keresztény időszakban a gyógyító energiát jelképezte. Gondoljunk csak arra, hogy a gyógyszertárak általános jele még mindig a kígyó!

Vagyis mit jelent mindez? Egy időszakhoz közeledünk, mely sok változást ígér, néhány újrafelfedezést és igen megnyugtató, hogy ez az időszak is, mint mindegyik az egyensúly felé halad. Itt az ideje elbúcsúzni a félelem eredményezte taktikáktól és a szabályos gondolkodástól. Mindenki választhat, hogy részt vesz-e ebben a folyamatban, mely visszavezet bennünket a szívünkhöz, vagy pedig megreked a gondolatok ösvényén. A választás a tiéd!
Forrás: Ezoterikus.hu