Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Halálod kiszámítható?! Neked mikor következik be?

Közzétéve: 2021. 02. 22. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Lehetséges megjövendölni a halál idejét az asztrológia tudományával? Mire van szükség ehhez? De a legfőbb kérdés: szabad-e ilyen determinációkat ültetni a páciens tudatalattijába?

 

A jövendölés híveinek egyik, talán logikusnak is tűnő érve, hogy ha az élet általános eseményeit képesek vagyunk előre látni, akkor elvileg az olyan nagyobb horderejű eseményeket, mint születést vagy halált is módunkban áll megjövendölni. Minden, az ember életét érintő eseményt meg lehet jósolni?

A válasz: nem. Az asztrológia nem rendelkezik tudományos eszközökkel ezen események látására.

Míg az asztrológia tulajdonképpen bármely ember egészségi állapotára képes utalásokkal rendelkezni, a halál eljövetelét azonban képtelen identifikálni. Meglehet, hogy utalást kaphatunk rá, ha egészségi állapotunk romlani kezd, avagy veszélybe kerül az egészségünk, azonban azt kell, hogy megállapítsuk: a halál minden ember számára másként jelenik meg.

Például, ha valaki hosszas szenvedést és évek óta zajló fájdalmakkal teli időszakot tudhat maga mögött, akkor a halál számára egyfajta megváltás a földi léttől. Ugyanakkor meg kell említeni a vallási szempontot is. Ha valaki hívő, annak a halál akár a mennyországot is jelentheti, és ami a legfontosabb, ő nem fél a halál eljövetelétől.

 


Eldobni a problémákat? Megérteni a miérteket? Segítek, a horoszkópod mindent elárul rólad!

Bejelentkezés személyes konzultációra Szatmári Nórához: +36 (70) 311 6125A családtagok asztrológiája szerint végezhető jövendölés arra vonatkozóan, hogy valamely betegeskedő családtag vajon még meddig maradhat a földön, a többi jegy befolyása alapján kiszámított eredmények alapján. Ezen jóslatok azonban kisebb mértékben válnak be, - és inkább tartsa távol magát az ilyesfajta jövendőléstől minden tanácsadó.

De mi is történne, ha az asztrológia képes lenne megjósolni a halált?

A régi asztrológusok szerint a halál kiszámítható többé-kevésbé a család ismerete alapján, mivel a jegyek és a születési adatok magukban hordozzák az életünk milyenségét és akár a hosszát. A történelem sajátja, hogy az elődeink erősen hittek abban, hogy az asztrológusok képesek effajta előrelátásra. A görögök, akiknél a halál extrém pragmatikus szerepet töltött be, a Tetrabibliában egész fejezetet szenteltek az élet hosszúságának.

A modern asztrológusok azonban úgy vélik, hogy a halál nem jelenik meg az illető születési képletében, mivel az egy non-traumatikus élmény, ezért nem lehet látni sem a társ, sem a saját horoszkópban.

Néhány asztrológus vállalkozik ezen esemény megjövendölésére, ahol leginkább a halál bekövetkeztének lehetséges okaira mutat rá. Nem választhatják azonban mind a két utat! Ha az asztrológus vállalja, hogy meg tudja jövendölni a halál eljövetelét, akkor tudnia kell, hogy a szavak is jóslat erejűek lehetnek. Ha pedig nem hisz abban, hogy ezen esemény valóban nyomon követhető az illető horoszkópjában, akkor nem szabad ilyesfajta retrospektív analízist végezni.

Az első és legfontosabb kérdés az asztrológusok számára: megjelenik-e az asztrológiai képletben bármilyen utalás a halálra?

 

Forrás: Ezoterikus.hu