Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Heti Szerelmi horoszkóp február 11-től

Közzétéve: 2020. 02. 11. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 225 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt.

Kos

Harmóniában üdvözlöd párkapcsolatod ezekben a napokban is, szerelmeddel a hetedik mennyországban lebegtek. A nagy szenvedély bár elmarad, helyette viszont gyengéd ölelkezés, sok összebújás várható.

Aki még szólóban utazik, megpróbálja az ideális partnert kiválasztani még a szexuális kalandokhoz is, ezért alaposan górcső alá vesz mindent új szeretőjelöltet, mielőtt közelebbi kapcsolatra kerülne sor. Ezután minden felforrósodhat viszont!
 


Bika

Alapvetően prímán összeilletek pároddal, főleg, hogy mindenről tudtok beszélni. Ezt a jó tulajdonságot a héten is tartsátok meg, mert így könnyen megszabadulhattok a sok méreg felgyülemlésétől, s egy kisebb vita estén Mars gyorsan feltámaszthatja bennetek a békülő erotikára alkalmas tüzet. Ha a partnered nem érzi, hogy mit is szeretnél s hogyan, sajnos ez veszekedések oka lehet. Mondd el hát inkább előre, hogy mihez van kedved!

Szingliként spontán találkozásokkal teli időszaknak nézel elébe, melyek sokszor erotikus pillanatokba torkollnak. Ugye tudod, hol a határ? Vagy most nem számít?
 


Ikrek

Vénusszal az oldaladon harmonikus napok várnak rád, melyek újra meghozzák a várva-várt lendületet kapcsolatotokba, s végre szerelmi izgalmakban sem lesz hiány.

Szingliként most hamarabb elkötelezheted magad, mint gondolnád, vagy akár szeretnéd. A te döntésed, hogy kockáztatod-e a gyors szexért a szerelem lassú kibontakozásának lehetőségét! Hisz tulajdonképpen többre vágysz, mint puszta kielégülés, nem igaz?
 


Rák

A kapcsolatod nemcsak nagyon stabil, de élettel teli is. Élvezd hát annak teljes széltében és hosszában a boldogságot! Erotikus téren a vágyad magas hőfokon izzik, ugyanakkor most szereted, ha nem te vagy a kezdeményező fél, hanem el akarnak csábítani.

Szingliként sok flörtlehetőségnek örvendhetsz a héten! Akár még egy szerelmes éjszakára is sor kerülhet, de az izgalmas mozilátogatások, a csendes vacsorák, romantikus séták sem kizártak.



Oroszlán

A kapcsolatod a héten meglehetősen nyugalmasan alakul és csak ritkán fordul elő a hormonok felbolydulása. Azért ez nem jelenti azt, hogy bármi megrendíteni a kiegyensúlyozott érzelmi életeteket pároddal, sőt! A testi aktivitás terén még inkább összeszokott párost alkottok anélkül, hogy bárki dominálni akarna.

Szingliként kalandvágyó vagy és hódítani akarsz. Vigyázz azonban, mert a kisugárzásod igen szexi, így ne csodálkozz, ha az újdonsült udvarlóid csupán némi gyöngédségre vágynak tőled!
 


Szűz

Minden a megszokott mederben halad nálad. Ez bár jó érzést kölcsönöz számodra, viszont mégis izgatnak a változások. Miért nem ruccantok el egy rövidke hideg évszaki nyaralásra? Akkor végre az éjszakákat is nappallá varázsolhatjátok át kettesben, hódolva a hormonok csatáinak.

Szingliként őrizd meg a türelmedet! Egy új flört folyton égő szerelemben perzsel majd téged, miközben sosem tudhatod, hogy hányadán is állsz jelölteddel. Várd ki a végét, hogy mit akar új szerelmed!
 


Mérleg

Partnereddel - érzelmi szempontból - egy hullámhosszon vagytok. Nagyra becsülitek most a rutint az életetekben, s jó érzés, hogy valóban hagyatkozhattok a másikra, mert tudjátok, hogy mire számíthattok. Az erotikus életetekre azonban ráférne egy újabb energialöket, egy hely, ahol zavartalanul bűvölhetitek egymást, - a kikapcsolt telefonoktól zavartalanul. Így végre szabad utat engedhettek vágyaitoknak!

A hétvégén a szinglik számára is főszerepet kap a romantika. Egy kicsit úgy érzed bár, hogy az érzelmeidet kissé nyomás alatt tartja valaki, viszont alkalmasint ez az érzelmi felturbózás akár igazi tűzijátékká is válhat a hormonháztartásodban.





Skorpió

Jókedvű vagy és boldog pároddal, aki szintén élvezi a változatosságot kapcsolatotokban. Nem csoda, hisz jó ötleteid vannak és minden egyes részletét széppé varázsolod a mindennapoknak! A Mars nemcsak az elsöprő érzelmekért lesz felelős a héten, hanem számos új szexuális praktikáért is. Nyugodtan képezd tovább magad a témában!

Szingliként erotikus energiáid szintén óriási méreteket öltenek, s szerencsére a pártalálási esélyeid is igen kecsegtetőek.
 


Nyilas

Alapvetően jól megérted magad partnereddel, mindenről tudtok beszélni és a problémák is könnyedén megoldódnak, valahogy mégsem érzed magad nyugodtnak épp ezért szexuális téren sem találsz harmóniára, ami kiegyensúlyozatlansághoz vezet az ágyban. Használd ki a hétvégét és az adódó programokat a megfelelő érzelmi töltet meglelésére!

Szingliként bár nagyon érdeklődsz a testi jellegű kapcsolatok iránt, a csillagok tanácsára mégis jobb, ha visszavonuló hadműveletet eszközölsz hormonjaidnak, s inkább alaposan górcső alá veszed új kedvesed! Lásd a fától az erdőt.
 


Bak

Nagyon jókedvű vagy, folyton programokra szottyan kedved. Ugyanakkor persze tudod, hogy a pároddal is illene sok, romantikus percet együtt lennetek, de most mégis úgy érzed, hogy a változatosság és az új élmények azok, melyek képesek felperzselni a hangulatot köztetek.

Szingliként ne csodálkozz, ha még mindig egyedül vagy, hisz a csábítás rabjaként egyik kalandból a másikba esel. Vigyázz, hogy ne aprózd el lelked a jelentéktelen ismeretségekben!





Vízöntő

Az alaphangulat jó a kapcsolatotokban, bár egy kissé kaotikus és hektikus. Azért mégis boldognak mondhatod magadat, akkor is, ha vannak kisebb gondjaid és bánataid! Nagyon csábító hatással vagy kedvesedre és ez szerencsére örök lángon égeti a szerelmet benne. Ne tervezz túl sokat a hétre, inkább hagyj időt a párodra!

Szingliként tartsd szem előtt, hogy tartózkodj a túlkapásoktól érzelmi téren, inkább spontánul várd meg, hogy te akadj a hálójába valakinek!
 


Halak

A napi problémák zavarnak a héten. Szeretnéd szerelmi életedet lendületbe hozni, viszont épp az akarás az, aminek nyögés a vége, ugyebár… Kedvesed sokszor nem veszi a lapot a nagy igyekezetedben, s ez akaratlanul feszültségeket okozhat köztetek. Tisztázzátok előre, hogy ki mire vágyik!

Ugyanez a tanács vonatkozik a szinglikre is, akik jobb, ha már az ismerkedés elején tisztázzák, hogy ki, milyen jellegű kapcsolatot képzel el, így nincs gyors és fájdalmas koppanás!

Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás