Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Szerelmi horoszkóp január 12-18.

Közzétéve: 2021. 01. 12. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt.

 
Kos

Egy igazi érzelmi hullámvasút vár rád a héten: néha a hetedik mennyországban lebegsz, máskor pedig újra a realista hétköznapi rutinokban találod magadat. A párod már ismeri ezt az érzelmi váltakozást nálad, és szerencsére mindenről tudtok beszélni, s meg is bízhattok a másikban. Törd át a rutin hálóját és vigyél szenvedélyt az életetekbe!

A szingliknél a partnerkeresés most erősen összefüggésben áll az erotika gondolatával is. A testi kontaktus utáni vágyad igen erős, de azért hagyj időt az érzelmeknek!
 


Bika

Az unalom és a rutin nem neked való fogalmak. Nagyon felélénkülsz hát, ha végre megcsörren a telefonod, s egy váratlan látogatás híre alaposan feldob. A kettesben eltöltött idő viszont pont ezért túl kevés lehet. Semmi baj, a spontán szex az időpontok és találkozók előtt minden feszültséget felold majd a kapcsolatodban!

A szinglik a Mars hatására gyorsan a másik nem hálójába keverednek, viszont szerencsére jó lehetőségeid adódnak, melyek akár még házasságkötéshez is vezethetnek. Jó szórakozást!
 


Ikrek

A hangulat kiváló, jól megértitek egymást, viszont nagyobb hepajra és újdonságra nem számíthattok pároddal. Még az is lehet, hogy ő maga fogja bejelenteni az erotikus szüneteket kettőtök számára, mert úgy vélheti, 1-2 nap kihagyás, csak eredményt hozhat. Szerencsére szívesen kapható vagy bármikor egy kellemes és érzékeny ölelkezésre.

A szingliknél a testi kontaktus nem az első számú téma mostanság, így egy kaland ötlete sem csigázza fel őket túlzottan. Sokkal inkább vágysz egy igazi élettárs után, aki minden élethelyzetben melletted áll. Hagyj magadnak időt a keresésre!Rák

Pároddal elegendő szabad teret hagytok egymásnak, s épp ez az oka annak is, hogy ilyen jól megértitek egymást. Csütörtöktől számos szabadidős programnak örülhettek! De erotika szempontjából is kényeztetitek egymást, mind a ketten, kölcsönösen és sokáig. Jól hangzik, ugye? Ráadásul még a kapcsolatotokba is igazi életet visz majd ez.

A szinglik gyakrabban eljárhatnának szórakozni, s ha már van rá lehetőség, akkor táncolni is! Így felkeltheted magadra a figyelmet, - a tánc mellesleg segít önbizalmat adni és leküzdeni a szégyenlősségedet is! A Mars és a Vénusz mindenesetre mindent megtesz a csábító hangulatodért.
 


Oroszlán

Partnereddel príma köztetek az összhang, csak az időzítéssel van némi probléma. Tervezzétek meg előre a közösen eltöltött pillanatokat, mivel a Mars hatásainak köszönhetően, az erotika terén sok klassz dolgot szalaszthattok el idő hiányában! Söpörjétek el a kisebb gondokat az útból!

A szinglik forró éjszakák elé néznek, mely a Mars hatásának tudható be elsősorban, - és persze annak is, hogy tele vagy vággyal és kedvvel, hogy valakit elcsábíts. Most könnyen találsz egy szeretőt, aki hasonlóan gondolkodik, mint te.
 


Szűz

A szerelemért felelős bolygók csodás támogatására számíthatsz, kedves Szűz! A szerelem, párkapcsolat, kapcsolat témában most nagyon otthonosan mozogsz és nagy vágy él benned a testi közelségre. Harmonikus atmoszférára van szükséged, s akkor kinyílsz, akár egy rózsa és hagyod, hogy a lelki folyamatok irányítsanak utadon.

A szingliknek sok flörtben lesz részük, viszont a nagy óhajuk az igazi szerelem után némi ellentétes érzelmet válthat ki a kiszemeltekből. Hagyj nekik egy kis teret, hogy maguktól érezhessék: tényleg nem bírnak nélküled egy percig sem meglenni!
 


Mérleg

Nyitott vagy a napirendedben történő változások iránt, ugyanakkor hajlamos vagy az önhatalmú és impulzív cselekvésre is. Ha a partnered nem megy bele azonnal az új elképzeléseidbe, nagyon hevesen reagálsz. De mitől is vagy olyan nyugtalan és elégedetlen? Talán a szexben érzel hiányt? Használd ki Vénusz tüzes hatását és csábítsd el kedvesedet!

Aki még keresi az igazit, valószínű egy flört helyett a hosszabb ismerkedési folyamatokat részesíti előnyben. A házassági tervek későbbre halasztandóak.

Skorpió

Bár a partnereddel hasonló az érdeklődésetek és a temperamentumotok, mégis a megszokás az éppen, mely néha az őrületbe kerget. Ne mérgesítsd fel kedvesed a nyughatatlanságoddal, hanem tanuld meg a "hibáival" együtt is szeretni! A tolerancia segít átlendülni az ilyen hangulatokon, mikor lassú víz helyett tomboló hullámokra vágysz!

A szinglik számára jó konstellációkat ígérnek az égiek, - ez sok izgató flörtre és erotikus kalandra utal. Vágj bele!
 


Nyilas

Ezen a héten apró nézeteltérések és félreértések várhatóak. Azért ne gerjeszd a rossz hangulatot kedvesed és közted, hisz biztosan nemcsak a partnered a hibás abban, hogy nem mindig alakulnak olyan jól a közösen eltöltött órák! Légy aktív és segítsd te talpára a jó hangulatot, akár többször egymás után is!

A szinglik örülnek, ha végre őket csábítja el valaki, s ők ölthetik magukra a passzív flörtölő szerepét, akit le kell venni a lábáról.
 


Bak

Az élettel teli kapcsolat pároddal nagyon fontos számodra, ezért sok időt szánsz arra, hogy mindennap meglepd valamivel és minél több közelséget és kielégítő szexuális atmoszférát teremts számotokra. Szerencsére nagyon nyitott vagy a bolygóknak köszönhetően az újdonságokra, s követed az intuíciódat akár a szokatlan ötletek irányába is.

A szingliknél egy hirtelen jött kaland lehetősége merül fel, mely azonban csakis rövid távú jövővel kecsegtet. A kezedben a döntés: egy apró, örömteli kaland, vagy egyenlőre marad a várakozás és a remény továbbra is egy teljes értékű kapcsolat megtalálására!

Vízöntő

A harmónia csodás a kapcsolatodban. A partnereddel együtt közös céljaitok vannak, s mindig megtaláljátok a megértő hangot egymás irányába. Nem is kívánhatnál jobbat ennél! Ha valami kivetnivalót találhatnál, akkor az csakis az egyhangú erotikus élmények lehetnek. Próbáljátok ki egy másik szobában a szexet, vagy akár egy másik pozícióban!

A szinglik meglehetősen türelmetlenné válnak, mert már nagyon izzik a testük a testi-lelki közelség után. Még eljön a te időd is, ne türelmetlenkedj annyira!
 
HalakÚj impulzusokra vágysz a hétköznapok felfrissítése érdekében? Valószínű most leginkább a szexuális életedtől vagy a leginkább csalódott, holott Vénusz bolygó jelenlegi állása nem annyira kedvezőtlen: találjátok meg a közös hangot a pároddal úgy, hogy meghallgatjátok és teljesítitek egymás titkos vágyait!

A szinglik lassan haladnak előre a hét folyamán egy újonnan megismert idegennel, megpróbálnak minél többet elárulni a saját elképzeléseikből, hogy már előre tisztázzák, vajon működőképes lehet-e a kapcsolat.

Forrás: Ezoterikus.hu