Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Szerelmi horoszkóp 2014 - SZŰZ

Közzétéve: 2013. 10. 17. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2014-ben más szelek fújnak, arra kapsz esélyt, hogy mindaz, ami eddig hiányzott érzelmi életedből megteremtsd, ami kellemetlen volt, azt átalakítsd. Akkor tudod valóra váltani álmaidat, ha őszinte leszel saját magadhoz azzal kapcsolatban, vajon mire is vágysz, kit akarsz szeretni, s hogyan szeressenek téged.

Párkeresőknek, magányosoknak: Ha még a párkeresés fázisában nyitod a 2014-es évet, akkor tudd, hogy ez az év rettentő sok impulzust tartogat neked, flörtök, randik tarkítják a naptáradat, ne mondj senkinek nemet. Az év eleje kevésbé, viszont a júliust követő időszak kedvez az igaz szerelmek elindulásához, tartós kapcsolat kiépítéséhez, az augusztus és a szeptember különösen jelentős és sorsdöntő időszaknak látszik. Új kapcsolat alapjainak letétele során kerüld el azonban a hirtelen döntéseket (gyors összeköltözés vagy idő előtti házasság), ez könnyen a kötelék rovására mehet. Csak lassan, apró léptekkel, s akkor nem fogsz a saját, vagy másvalaki csapdájába esni.


Kíváncsi vagy 2014 minden pillanatában a szerelmi potenciálodra? Az Ezoterikus Kalendáriumban fellelheted!


A mi javaslataink 2014-re pesszimizmus helyett és ellen!
 

Optimista kártya Optimista könyv Ezoterikus Kalendárium Holddiéta könyv


Párban élőknek Szeretnéd a kapcsolatodat magad irányítani, és komolyabb vizekre evezni már az év legelején, ahol könnyebben és jobban kiszámítható, mi fog történni veletek. Viszont nem bízol eléggé a partneredben, így számos tényező feleslegesen komplikálttá válhat, ne bonyolítsd túl a dolgokat! Március és június között az egyetértés és a hosszú távú tervekkel kapcsolatos döntéshozatal segít a lenyugvásban, kapcsolatotok harmonizálódik, legfőbb feladat a bizalom kiépítése és megtartása. Óvatosan viselkedj az őszi időszakban, különben könnyen elveszítheted partneredet. A féltékenység, a számonkérés, az állandó zsörtölődés nem jó tanácsadó!
 

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2014

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag
2014. december 31-ig 2-t fizetsz, 3-at vihetsz!

2014 évi...

Köved: képjáspis
Szerencseszámod: 4
Legjobb hónapod: június
Segítőd munkában: Kos
Segítőd magánéletben: Bika
Gyógynövényed: ginzeng gyökér

vissza a többi jegyhez...


Ne feledd! A fenti horoszkóp nem a te személyre szabott születési adataid alapján készült, hanem általános előrejelzés a Szűz jegyben születetteknek! Ez a kettő nem ugyanaz! Személyes horoszkópodat megrendelheted Nórától vagy Barbarától, ha írsz a bellastudio@ezoterikus.hu e-mail címre, vagy bejelentkezhetsz személyes konzultációra.

Tarot sorselemzés, kártyavetés Bellánál! Bejelentkezés: 06 20 974 5041

Névelemzés, esküvői dátumok, új név választása Nóránál! Bejelentkezés: 06 70 311 6125Ha azonnal szeretnéd tudni, mit hoz 2014, hívj minket!

Gyorssegély hívószám:

06 (90) 603 323
Forrás: Ezoterikus.hu