Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Szerelmi horoszkóp 2014 - RÁK

Közzétéve: 2013. 10. 17. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2014-ben más szelek fújnak, arra kapsz esélyt, hogy mindaz, ami eddig hiányzott érzelmi életedből megteremtsd, ami kellemetlen volt, azt átalakítsd. Akkor tudod valóra váltani álmaidat, ha őszinte leszel saját magadhoz azzal kapcsolatban, vajon mire is vágysz, kit akarsz szeretni, s hogyan szeressenek téged.

Párkeresőknek, magányosoknak: Ha új kapcsolatot keresel, kétkedésed, bizalmatlanságod akadályozhat meg a sikerben az év első harmadában. Miért nem vagy képes elhinni, hogy sikerülhet megtalálni a szerelmet? A régi sebek nyalogatását ideje abbahagyni, és tovább lépni.
Új kapcsolatok kialakítására leginkább július hava és az azt követő időszak kedvező. Végre hosszú távú kapcsolat megalapozására nyílik lehetőséged. Bár már az év első felében is lesz alkalmad az ismerkedésre, flörtre, de ezek elsősorban a rövid kalandoknak kedveznek, nem a tartósságnak, így told el ezt a dolgot egy kicsit későbbre. Augusztus utolsó napjaiban könnyen előfordulhat, hogy nem fogod látni a fától az erdőt, és nagyot csalódhatsz. Szeptember viszont garantáltan nagy áttörést hoz, addig is kitartás, hisz a szingliség nem átok!


Kíváncsi vagy 2014 minden pillanatában a szerelmi potenciálodra? Az Ezoterikus Kalendáriumban fellelheted!


A mi javaslataink 2014-re pesszimizmus helyett és ellen!
 

Optimista kártya Optimista könyv Ezoterikus Kalendárium Holddiéta könyv


Párban élőknek: Ha már régóta kapcsolatban élsz, sok félreértés adódhat köztetek az év első felében, s kissé el is távolodtok egymástól, ami szakítás helyett éppen arra ad lehetőséget, hogy átgondoljátok, majd átreformáljátok szerelmeteket a nyáron. Párkapcsolat szempontjából a 2014-es év nem mondható átlagosnak. Lesz otthon  nyugtalanság és súrlódás egészen június végéig, aztán végre fordul a kocka. Az év utolsó hónapjaiban viszont ismét fontos döntés elé kerülsz: hogyan tovább, együtt vagy külön!? Ne a szíved, hanem az eszed vezéreljen a döntés meghozatalakor. Ha végleg úgy határozol, hogy nem tudsz megmaradni jelenlegi kötelékedben, s váltanál, ne halogasd a szakítást szeptember végénél tovább.
 

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2014

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag
2014. december 31-ig 2-t fizetsz, 3-at vihetsz!

2014 évi...

Köved: rózsakvarc
Szerencseszámod: 9
Legjobb hónapod: április
Segítőd munkában: Kos
Segítőd magánéletben: Mérleg
Gyógynövényed: édeskömény

vissza a többi jegyhez...


Ne feledd! A fenti horoszkóp nem a te személyre szabott születési adataid alapján készült, hanem általános előrejelzés a Rák jegyben születetteknek! Ez a kettő nem ugyanaz! Személyes horoszkópodat megrendelheted Nórától vagy Barbarától, ha írsz a bellastudio@ezoterikus.hu e-mail címre, vagy bejelentkezhetsz személyes konzultációra.

Tarot sorselemzés, kártyavetés Bellánál! Bejelentkezés: 06 20 974 5041

Névelemzés, esküvői dátumok, új név választása Nóránál! Bejelentkezés: 06 70 311 6125Ha azonnal szeretnéd tudni, mit hoz 2014, hívj minket!

Gyorssegély hívószám:

06 (90) 603 323
Forrás: Ezoterikus.hu