Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Mikor születtél? Mit üzen az Angyalod júliusra?

Közzétéve: 2020. 06. 30. Írta: Nagy Teréz Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 200 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Angyalsorozatunkban az angyalok előrejelzését közvetítjük számotokra. Megtudhatod, mely angyalok segítségét kérd születésnapod szerint!

AngyalKos

Bár munkáját lelkesen végzi, érik önben az elhatározás, a változtatásra, de még nincs itt az ideje. Ha párkapcsolatában szakításra került sor, jó, ha az anyagiakban minél előbb megállapodnak, és írásban rögzítik. Lelkileg csak a hónap vége felé talál magára. Kérje: Aduachiel (az igazság) és Dosoel (a test, a lélek és a szellem felfrissítése) angyalok segítségét.Angyal
Bika

Lehet, hogy kicsit csalódottnak érzi magát, mert nem sikerült egy munkával kapcsolatos tervét megvalósítania, vagy anyagilag nem úgy honorálják munkáját, ahogyan azt várta. Ha voltak családi gondjaik, azokat most megnyugtatóan rendezhetik. Kérje: Hestiel (a megbékélés) és Liriel (a bölcsesség) angyalok segítségét.KÖNYVAJÁNLÓ

************ Megvásárolható e-bookban itt  *************

***** Megvásárolható nyomtatott formában itt  *****


Egy könyv, mely angyalokról, titkaikról, energiáikról szól, s üzeneteket közvetít. Egy angyalos könyv, mely kilóg a sorból. Egy egyedi, különleges számkombinációt osztok meg most veled kedves Olvasó, melyet 2011.06.11. óta teszteltem, - teljes titokban. Ennek a kis könyvnek komoly célja van. Átadni neked azt, ami eddig rejtve volt előtted.

Lépj be egy új élet kapuján! Ami ebben a könyvben van, az
támogat
lendületet ad
elgondolkodtat
bíztat / bátorít / lelkesít
megelégedetté tesz.


 

 

Angyal
Ikrek

Bár elemében van a hónap elején, mégis úgy érzi, hogy az igazi nagy lehetőségek elkerülik, mind a hivatásában, mint a társas-kapcsolataiban. Ennek ellenére munkájára most jobban odafigyelnek, és több elismerést is kap a külvilág részéről. Legyen türelmesebb! Kérje: Miguel (a kitartás) és Stamiel (a siker) angyalok segítségét.
AngyalRák

A munkahelyén újra átszervezések kezdődhetnek. Egyáltalán nem biztos, hogy a cégétől távoznia kell, de nem kizárt, hogy új munkakörbe kerülhet. Mindenestre tartsa nyitva a szemét, új lehetőségek is kínálkozhatnak. Szabadságát töltse víz mellett, hogy teljesen kikapcsolódhasson! Kérje: Asinel (a szerencse) és Sautiel (a víziutak) angyalok segítségét.
AngyalOroszlán

A hónap elején még rengeteg a munkája és rokonai is több törődést igényelnek, ettől kimerültnek érezheti magát. A hónap végére magára talál, és egy rövidebb utazást is kiharcolhat mának. Szüksége is van a pihenésre és a feltöltődésre. Kérje: Shariel (segítséget nyújt fáradság estén) és Konfertiel (a bioritmus) angyalok segítségét.


AngyalSzűz

Több dologban is válaszút elé kerülhet. Akár a szerelmi kapcsolatáról, akár a munkájáról van szó nem könnyű döntéseket hoznia. Ráadásul újra felmerülhet Önben a költözködés kérdése, ami családi problémákkal is együtt járhat. Ha tud, vonuljon el a világtól, hogy átgondolhasson mindent! Kérje: Zaphkiel (az elmélkedés) és Ashtiel (a tervezés) angyalok segítségét.AngyalMérleg


Hivatásában minden a tervei szerint alakul. Kisebb gondok gyermekével, vagy tervezett utazásával kapcsolatba lehetnek, de hamar találnak rá megoldást. Anyagi helyzete jó, bár lehetséges, hogy a nyaralás többe kerül, mint tervezte. Ha egészségügyi gondok jelentkeznek, ne halogassa az orvoshoz fordulást! Kérje: Asmodel (a szeretet) és Auretiel (a gyógyulás) angyalok segítségét.

Angyal
Skorpió

Munkájában elismerésekre számíthat és ez anyagi helyzetén is javíthat. Ennek ellenére, csak addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér! Ne költsön többet a nyaralásra sem, mint tervezte! Párja így is boldog lesz, és az utazás is jól sikerül. Kérje: Emkiel (az anyagiak) és Tattwaiel (az életöröm) angyalok segítségét.

Angyal
Nyilas


Ég Önben a vágy, hogy mihamarább elutazhasson pihenni. Képes még kölcsönt is igénybe venni, hogy a vágyainak megfelelő helyen tölthesse szabadságát. Egyébként is már elege van a munkából, fáradtnak érzi magát. Lehet, hogy még állásváltoztatáson is gondolkodik. Kérje: Katzachiel (a belső nyugalom) és Asinel (a szerencse) angyalok segítségét.

Angyal
Bak


Az igazán nagy változások még váratnak magukra. Jönnek ugyan lehetőségek, mind a hivatásában, mind a szerelmi életében, mégis úgy érezheti, ezek még nem az igaziak. Higgyen jobban saját magában és képességeiben, és adjon időt a dolgok alakulására! Kérje: Malequiel (a magabiztosság) és Hanael (a világ rendje) angyalok segítségét.


Angyal
Vízöntő

Munkájával, vagy vállalkozásával kapcsolatba ne hozzon elhamarkodott döntéseket. Újra kap lehetőséget néhány vágyának megvalósítására. Ne kapkodjon, gondoljon át mindent alaposan és hagyja kifutni a dolgokat. Türelem, nem minden azonnal valósul meg! Kérje: Eguel (az önuralom) és Plagiguel (a kiteljesedés) angyalok segítségét

Angyal
Halak

Ha nem az elképzelései szerint alakultak ügyei a hivatásában, most lesz rá lehetősége, hogy változtasson. Vegye igénybe a baráti segítségeket is, ha szükségét érzi! A külső körülmények nem segítik a helyzet megoldását, ez most Önre vár! Jó, ha a hónap elején megy szabadságra. Kérje: Melathiel (az életút megtalálása) és Lamachael (az erő) angyalok segítségét.

 

Forrás: Ezoterikus.hu