Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Mik az ARKangyalok szakterületei? Hívd őket segítségül ezek szerint!

Közzétéve: 2020. 06. 22. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Az angyalok létezésében sokan hisznek, és keresik az újabb és újabb információkat arról, hogyan, miként, mikor lehet kapcsolatba lépni velük. Most abban is segítünk, hogy miért kérjük a segítségüket...

 

Az arkangyalok Isten hírvivői, az angyalok legfőbb iránymutatói, s valamennyien más és más életterületen nyújtanak kiemelkedő segítséget. Az angyalok mindig készen állnak a feladatteljesítésre, csak kérni kell őket. 


Ismerd meg az arkangyalok szakterületeit!Ariel arkangyal – segíti a természettel, az állatokkal, a növényekkel, és természeti szellemekkel való kapcsolatfelvételt.

Azrael arkangyal – segíti a halottakat, haldoklókat, hogy át tudjanak kelni a hídon. Támasza a gyászolóknak, és a gyászt enyhítő tanácsadóknak is, ha munkájukban elakadnának.

Chamuel arkangyal – segíti az új szerelmek, barátságok kialakulását, elmélyülését, de kérhetünk útmutatást munkával kapcsolatban is tőle. A problémás kapcsolatok helyrehozásához új lendületet ad.

Gabriel arkangyal – segíti a fontos és világos üzenetek közvetítését, így, ha csak egy egyszerű iránymutatásra vágyunk, hozzá forduljunk!

Haniel arkangyal – segíti bevonzani életünkbe az áldást, derűt, békességet, szépséget, jó barátok társaságát, harmóniát. Ha érzelmi problémád van, őt keresd!

Jeremiel arkangyal – segíti a tisztánlátást, különösen az elakadt, vagy felbolydult élethelyzetekben. Ha megrekedtél, ha elveszett a lelkesedésed, őt hívd! Ha képtelen vagy a megbocsátásra, majd segít!

Jophiel arkangyal – segít fellelni az egyszerűben, a hétköznapiban is a szépséget, a különlegeset. Tértiszítási feladatokhoz is meginvitálható.

Metatron arkangyal – segít a kisgyermekekkel való problémák gyors megértésében és feloldásában. Ő az, akit elsőként érdemes megszólítani, ha elindulunk a spiritualitás útján.

Mihály arkangyal – segít felállni a bajból, kimászni a gödörből. Bátorságot, magabiztosságot közvetít, tartást ad ahhoz, hogy kiálljunk önmagunk védelmében. Segíti életcéljaink tisztánlátását.

Rafael arkangyal – segíti a betegeket  a gyógyulásban, a hozzátartozókat a kitartásban. Útmutatást ad a gyógyítóknak képzésükkel, fejlődésükkel összefüggésben.

Raguel arkangyal – segíti az elnyomottakat az önbizalom építésében, erőt ad a kitartáshoz és a manipuláció legyőzéséhez. A konfliktusok tisztázásához tőle kell kérni tanácsot, iránymutatást.

Raziel arkangyal – megérteti velünk az univerzum működését, a különféle titkokat feltárja és elfogadtatja. Ha gondjaid vannak a múltbéle eseményekkel, az azokon való túllépéssel, hozzá fordulj.

Sandalphon arkangyal – segíti az imák közvetítését, hogy minden pontosan oda jusson el, ahová azt célozták. Ha úgy érzed, régóta nem tudsz valamely életterületeden fejlődni, őt kérd meg arra, hogy segítsen az első lépést megtenni.

Uriel arkangyal – segíti a tiszta gondolkodást, a logikus észérvek megszületését, a praktikus eszmecserék lebonyolítását. Nincs válasz egy kérdésre? Fordulj hozzá, utat fog mutatni.

Zadkiel arkangyal – segíti a vizsgákban, tesztek során, számonkérésekben való helytállást, erőt ad a diákoknak. Más feladatot is ellát, mégpedig a fájdalmas emlékek gyógyításában lehet segítségünkre, úgy, hogy közben m,egérteti velünk a megbocsátás fontosságát.

 


KÖNYVAJÁNLÓ

************ Megvásárolható e-bookban itt  *************

***** Megvásárolható nyomtatott formában itt  *****


Egy könyv, mely angyalokról, titkaikról, energiáikról szól, s üzeneteket közvetít. Egy angyalos könyv, mely kilóg a sorból. Egy egyedi, különleges számkombinációt osztok meg most veled kedves Olvasó, melyet 2011.06.11. óta teszteltem, - teljes titokban. Ennek a kis könyvnek komoly célja van. Átadni neked azt, ami eddig rejtve volt előtted.

Lépj be egy új élet kapuján! Ami ebben a könyvben van, az
támogat
lendületet ad
elgondolkodtat
bíztat / bátorít / lelkesít
megelégedetté tesz.


 

 

Forrás: Ezoterikus.hu