Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

6 egyszerű tipp, és kapcsolatba lépsz az Angyaloddal!

Közzétéve: 2020. 12. 04. Írta: Irta: Az Ezoterikus.hu Védõangyala Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 47 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Életedben biztosan vannak olyan dolgok, melyeken szívesen változtatnál, de nem igazán tudod, hogyan. Segítséget kérhetsz az angyalodtól, meglátod, kettesben minden könnyebben sikerül.

 
Szinte minden ember kedveli valamilyen formában az angyalokat. Ha szeretnél, beszélgethetsz is az angyaloddal, mint egy jó baráttal, aki meghallgatja örömödet, bánatodat. Az angyalok szinte mindenben segíthetnek neked – legyen szó bármilyen problémáról, vagy csupán a spirituális fejlődésedről, a kiteljesedésedről, az égi dolgok iránti fogékonyságodról, a megérzéseidről. És még egy fontos szempont, ami manapság kiemelt figyelmet érdemel: az angyalodnak mindig van rád ideje!

Angyal kerestetik…

Nemcsak mi szeretnénk kapcsolatba kerülni az angyalokkal, hanem fordítva, ők is próbálnak kapcsolatba lépni velünk. A szépérzékkel megáldott, nyílt- és melegszívű, szeretni képes és mind magukkal, mind másokkal őszinte emberek vonzóak lehetnek az angyalok számára is. Hívhatod, szólíthatod őket – például, hogy készítesz egy listát, amire összeírod, milyen dolgokban segíthetne védőangyalod, és kimész a szabadba, a listát hangosan felolvasod, vagy elásod, esetleg elégeted… Ha kertészre van szükséged, akkor feladsz egy álláshirdetést – miért ne működhetne ez az angyaloknál is? Szánd rá az időt, ülj le egy szép helyen kint a természet lágy ölén, és gondolatban szólítsd angyalod. Talán közben egy kellemes meleg érzés jár át, vagy talán rád mosolyog egy idegen, vagy hirtelen felbukkan egy rég nem látott ismerős, vagy egy elveszettnek hitt barát hagy üzenetet a rögzítődön. Számos jele és lehetősége van annak, hogy egy angyal kapcsolatba lép-lépett veled. Nincs másra szükséged, csak légy nyitott, és higgy az angyalokban – anélkül, hogy bárkinek is meg kéne arról győznie, hogy valóban léteznek.


KÖNYVAJÁNLÓ

************ Megvásárolható e-bookban itt  *************

***** Megvásárolható nyomtatott formában itt  *****


Egy könyv, mely angyalokról, titkaikról, energiáikról szól, s üzeneteket közvetít. Egy angyalos könyv, mely kilóg a sorból. Egy egyedi, különleges számkombinációt osztok meg most veled kedves Olvasó, melyet 2011.06.11. óta teszteltem, - teljes titokban. Ennek a kis könyvnek komoly célja van. Átadni neked azt, ami eddig rejtve volt előtted.

Lépj be egy új élet kapuján! Ami ebben a könyvben van, az
támogat
lendületet ad
elgondolkodtat
bíztat / bátorít / lelkesít
megelégedetté tesz.Készíts angyal-oltárt!

Minden titkárnőnek van egy íróasztala telefonnal és számítógéppel, ahol dolgozhat. Ha szeretnél otthon is együttműködni, közösen dolgozni az angyaloddal, akkor készíthetsz egy angyal-oltárt, ami segíti a kapcsolatfelvételt és egyfajta közvetítő közegként funkcionál közted és a védőangyalod között. Lehet ez egy kis polc, vagy szekrényke, vagy akár a szobád egyik sarka. Akkora és olyan legyen, hogy elférjen, és a képbe beilleszkedjen. Elhelyezhetsz rajta gyertyákat, például kedvenc színeiddel, angyal szobrocskákat (amit akár te is elkészíthetsz sóstésztából, vagy agyagból), egy szép vázát virággal, szép köveket, s ezek a dolgok mind optikailag mind energetikailag segíthetnek, hogy ráhangolódj az angyal-energiákra. Egyes angyalok vonzódnak bizonyos elemekhez, ha a te angyalod a vizet kedveli, akkor helyezz el egy piros tálkát vízzel, ha a tüzet, akkor egy piros oltárterítőt, vagy egy piros gyertyát, ha a földet, akkor egy piros virágcserepet benne egy piros virággal. A levegőt egy piros füstölő szimbolizálhatja. Fontos hogy az oltáron helyezz el valamit, ami a tiéd, vagy rád jellemző, például egy hajtincset, vagy egy személyes tárgyat. Ne felejtsd el, hogy mielőtt neki fogsz, az oltár helyét és a rajta elhelyezendő tárgyakat jól tisztítsd és áldd meg. Az angyal-oltáron jelen van védőangyalod ereje, meditálhatsz, vagy imádkozhatsz előtte.

Vezess angyal-naplót!

Ha szívesen vezetsz naplót, vagy írod le a veled történt eseményeket, akkor vezethetsz angyal-naplót is, amibe feljegyezheted a velük kapcsolatos érdekes dolgokat, vagy élményeket, eseményeket. Meglátod, egyes dolgok annyira furcsák, vagy annyira mágikusak, hogy nem találsz majd más megoldást rájuk, minthogy biztosan védőangyalod keze volt a dologban! Később majd újra és újra visszaolvashatod, hogy az életedben milyen szép és csodálatos dolgok történtek, vagy voltak jelen. A leírt személyes tapasztalatok révén a védőangyalodhoz is közelebb kerülhetsz és könnyebb lesz vele felvenni a kapcsolatot.

Angyal-meditáció

Szánj rá minden nap legalább fél órát, hogy egyedül lehess angyaloddal. Helyezkedj el kényelmesen, lazulj el – ne tartsd magad mereven, egyenes derékkal. Hunyd le a szemed és szólítsd az angyalod. Gondolatban képzeld el, hogy mögötted ül, óvón körülvesz szeretettel, melegséggel, meghitten ragyogva, gyógyítón. Képzeld azt, hogy meleg fényben fürdet meg, fényes hullámok játszanak a testeden, megtisztítanak és felfrissítenek. Végül köszönd meg angyalodnak hogy mindig veled van!

Minden a kommunikáción múlik

Mindegy milyen módon, de fontos, hogy folyamatosan kommunikálj az angyaloddal. Beszélhetsz hozzá gondolatban, de akár hangosan is, meditálhatsz egy angyali kép segítségével, imádkozhatsz az angyalodhoz, énekelhetsz neki, de akár táncot is lejthetsz előtte… és egyszer csak megtapasztalod, hogy „valami visszajön a túloldalról”, hogy az angyalod boldog lesz, és örül, hogy kapcsolatba léphet veled. A saját életedért továbbra is te tartozol felelősséggel, de az angyalod segít ahol tud, de nem kímél meg olyan kényelmetlenségektől, vagy nem szerez neked olyan dolgokat, melyeket önerőből nem tudsz megoldani. Az angyalok számára semmi sem lehetetlen, de a változások alapja te magad vagy, az önvizsgálatot magadon kell elkezdened. És ne erőltess, ne sürgess semmit, az angyalod egész életedben veled lesz, sőt még azután is.

Angyal-jóslás
 
Ma már kaphatók nagyon szép angyal jóskártyák, melyek hasonlóan épülnek fel, mint a tarot kártyák. Segítik az angyalokkal történő kapcsolatfelvételt. Felteszel egy kérdést, és kiveted a kártyát. Persze készíthetsz magadnak saját angyalkártyát is, ha a védőangyalodat segítségül hívod a kreativitásodhoz.
Forrás: Ezoterikus.hu