Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Ismered Advent Angyalkáit? Négyen vannak, hozzád is eljönnek!

Közzétéve: 2020. 11. 29. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 52 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A régi időkben még harangszó hirdette Advent kezdetét, ma már a média teszi ugyanezt. De egyvalami soha nem változik meg...

 
Advent Drága Angyalai minden évben megérkeznek... de vajon mik is az angyalok? Egy angyal egy univerzális fényteremtmény. Az angyal nem egy vallás, nem egy nemzet, nem egy dogma, vagy szabály, nincs ideológiához kötve és tökéletesen időtlen. Az angyalok az ember isteni ideálját testesítik meg és folyton azon munkálkodnak, hogy segítsenek nekünk, ha arra lenne szükségünk. Már az idők kezdetétől kísérnek bennünket, tanúik minden eseménynek életünkben.  Az angyalok és az emberek közös története már réges-rég szorosan összefonódik. Az angyalok hívása a legősibb rituálék egyike. Az az elképzelés, hogy szárnyuk van, valószínű Babilonból származik, mely Egyiptomon és Izraelen keresztül juthatott el Európába. Maga az angyal szó is egyiptomi szóból ered: az "ang" jelentése élet, míg a görög "angelos" tulajdonképpen Isten hírnökét jelenti szó szerinti fordításban.  

Az Advent ünneplése egy lehetőség, hogy szívünkbe béke költözzön és felkészülhessünk az ünnepre. Hétről-hétre egy új gyertyát gyújtunk meg a koszorúnkon, melyek mindegyike egy-egy angyalt szimbolizál. A gyertyák színének kiválasztásakor leginkább a koszorúnk alaptémájára, illetve az otthoni dekorációnk színére koncentrálunk. Azonban vannak színek, melyeket teljesen tudatlanul választunk ki és mégis óriási hatással van az általános lelkivilágunk kialakítására. 


Az első angyal idén december 3-án, Advent első vasárnapján érkezik.

A kék lepelt viselő angyalunkat leginkább egy kék színű gyertyával csalogathatjuk be otthonunkba. Az angyalok mindig más képben jelennek meg, úgy, hogy ne ijesszenek meg minket, vagyis felismerhetjük őket az álmainkban, meditációnk során egy szín formájában is, vagy egy hang hallatán. Azért jön, hogy közelebb terelje egymáshoz az embereket, akik közül a legtöbben ez időben csak önnön magukkal vannak elfoglalva, s előfordul, hogy saját szeretteikre sem jut idejük.

A második angyal december 10-én jön közénk, Advent második vasárnapján.

Ezen a napon piros köpenyt viselő angyal száll le a mennyekből, kezében egy nagy serleggel érkezik. Érte ég a piros gyertya. S miért hozza magával a Nap sugaraiból készült serleget? Mert az angyal előre megfontoltan jön közénk, s egyetlen célja, hogy megtöltse az aranyserlegét, valamivel, amire csak a Földön lelhet rá. Ezután a mennybe viszi, ahol már nagyon várnak rá: a mennyben élőknek, akik a serlegben összegyűjtött szeretetből fényt készítenek a csillagok számára. Ha december második vasárnapján felnézel az égre, könnyen felfedezheted, ahogy a mennyben lakók munkálkodnak odafenn.

A harmadik angyal december 17-én lep meg minket jövetelével, Advent harmadik vasárnapján.

Ezen a napon érezhetjük egy újabb angyal érkezését. Õ fehér színt viselve jön közénk. Egyik kezében egy csodálatos erejű fénysugár ragyog, s tervei vannak az emberekkel. Meglepi azokat, akiknek tiszta szeretet lakozik a szívükben, s ad egy darabkát a fény erejéből. Így a fény ragyogni kezd az emberek szívében, végigfut a teljes testükön. Nem tesz kivételt senkivel, nem hagy ki senkit a sorból, aki megérdemli, mind kap a fényből. 

Az utolsó pedig 24-én érkezik, hogy kerekké tegye az ünnepet, Advent negyedik vasárnapján.

Lila köpenyt visel, s a lila színű gyertyát kell érte gyújtani. Körbejárja az egész Földgolyót, megnézi, minden rendben van-e. Lantot tart a kezében, és azon zenél, és énekel is hozzá. Ahhoz, hogy eljusson hozzánk az angyal éneke, alaposan oda kell figyelnünk a jelekre, s szívünknek és lelkünknek is tisztának kell lennie. A béke dalát énekli, sok kis angyal kíséretében. A dal annyira gyönyörű, hogy valamennyi mag, amely a földben szunnyad, felébred és életre kel, így indul új élet tavasszal a Földön.

Boldog Karácsonyt Kívánnak az Ezoterikus Angyalok!
Forrás: Ezoterikus.hu