Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Angyalhoroszkóp - mit üzennek Októberre?

Közzétéve: 2019. 09. 29. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 314 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Angyalsorozatunkban az angyalok előrejelzését közvetítjük. Megismerhető, mely angyalok segítségét lehet kérni a születésnapok szerint!

AngyalKos


A külső körülmények alakulása arra fog késztetni, hogy átgondold a hivatásoddal kapcsolatos terveidet. Nem kizárt, hogy hamarosan változtatnod kell régi, elavult dolgokon, de lesznek majd, akik ebben segítik utadat. Minden képességed megvan ahhoz, hogy jól boldogulj, csak ne hagyd magad elbizonytalanítani!
Kérd: Tutiel (a szellemi megtisztulás) és Malequiel (a magabiztosság), angyalok segítségét.


Angyal
Bika


Amiben hittél és úgy érezted, hogy meg van hozzá a kellő szakmai tudásod is, abban sikereket érhetsz el. Kétségkívül a szerencse is besegít egy kicsit neked, de a benned megbúvó képességek nélkül ez nem valósulhatna meg. Higgy jobban saját magadban!
Kérd: Zuriel (a szellemi termékenység) és Zaphkiel (az autogén-tréning és meditáció), angyalok segítségét.

Angyal
Ikrek


Sikeres hónapnak nézel elébe, amit rendkívüli elszántságodnak, és kitartásodnak köszönhetsz. Munkádat elismerik, mégis marad benned egy kis szálka, mert úgy érzed, szakmailag ennél is többre vagy képes. Tanulj meg örülni a kis eredményeknek is!
Kérd: Plagiguel (az önmegvalósítás) és Tattwaiel (az öröm), angyalok segítségét.


AngyalRák


A külső körülmények változása miatt néhány munkádat, egyéb vállalásodat módosítanod kell, hogy sikert érj el. Ez azt jelenti: sokat kell dolgoznod, és néha úgy érzed majd, hogy összecsapnak fejed felett a hullámok. Tarts ki, szerencsésen befejezed, amit elkezdesz! Kedvesed megért téged, ne aggódj emiatt.
Kérd: Miguel (a kitartás) és Parkaduel (a belső béke), angyalok segítségét.AngyalOroszlán


Sikerre vihetsz olyan ügyeket is, amikről már régen lemondtál. Bár kicsit úgy érzed, hogy a családi gondok, és egy felettesed visszatartják ötleteid megvalósítását, ez nem igaz, s rajtad múlik, mit vállalsz be. Ne add fel, számos kérdésben eredményes leszel! Párod mindenben melletted áll.
Kérd: Ashtiel (az áttekintés) és Aradiel (a családhoz való tartozás), angyalok segítségét.AngyalSzűz


Nemcsak elemedben érzed magad, de égsz a tettvágytól is. „Ide nekem az oroszlánt is” hangulatodban ne feledkezz meg arról, hogy mások nem biztos, hogy lépést tudnak tartani veled. Légy türelmesebb! Kedvesed ragaszkodik hozzád, - ez jó hír.
Kérd: Saamiel (a hevesség megfékezése) és Cosmoel (a boldogság), angyalok segítségét.


Angyal
Mérleg


Tudásod és képességed teljes birtokában bátran vágj bele olyan feladatokba is, amikben eddig még nem próbáltad ki magad. Az anyagi kérdésekben pontosan, részletesen és írásban állapodj meg, nehogy később ebből gondjaid adódjanak! A szerelemben nagyobb elkötelezettséget kell vállalnod.
Kérd: Plagiguel (a kiteljesedés) és Tarosiel (a félelmek legyőzése), angyalok segítségét.


Angyal
Skorpió


Alapvető változásokra vágysz munkád vagy vállalkozásod terén, és lehet, hogy kapsz is ajánlatokat, de nem minden arany, ami fénylik! Bár a változtatás elkerülhetetlennek látszik, van időd mindent alaposan megfontolni! Ne idealizáld túl a kedvesed, kezeld helyén a dolgokat! 7
Kérd: Samanthiel (a szerződések) és Zerosiel (a világosság), angyalok segítségét.


Angyal
Nyilas

A munkahelyi változások számodra pozitívan alakulnak, bár a bizonytalan időszak kicsit megviselte az idegeidet. A szerelemben szerencse vár, ha meg mered élni az érzéseidet, és egy tartós kapcsolat is kialakulhat. ha még magányos vagy!
Kérd: Malequiel (a biztonság) és Simiel (a szerelem), angyalok segítségét.Angyal
Bak


Itt az ideje, hogy dédelgetett ötleteidet megvalósítsd! Munkás hónapnak nézel elébe, és bár úgy érzed, nem minden lehetőséggel tudsz élni, de sikerekre számíthatsz. Átmeneti feszültségek lehetnek kapcsolatodban a munkád miatt.
Kérd: Lamachael (az erő) és Eguel (az önuralom), angyalok segítségét.


Angyal
Vízöntő


Szinte minden esemény a munkád körül forog. Szerencsére rendelkezel a kellő szakmai rutinnal, hogy energikusan haladj feladataiddal. Ügyelj a kommunikációra!  Párkapcsolatod felhőtlen, teljes az egyetértés családi ügyekben is.
Kérd: Samotiel (a nyelv és beszéd) és Deusel (a szív melege) angyalok segítségét.Angyal
Halak


Nemcsak munkád, de egész személyiséged is megmérettetésre kerül. Átütő sikerre akkor számíthatsz, ha hited szerint cselekszel és nyilatkozol. Áll két lábbal a földön, ha céljaidról van szó! Párkapcsolati gondjaid végre megoldódnak.
Kérd: Ambriel (a tudás) és Asinel (a boldogságérzet) angyalok segítségét.
Forrás: Ezoterikus.hu