Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Angyalasztrológia Szeptemberre

Közzétéve: 2020. 08. 24. Írta: Nagy Teréz Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 98 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Angyalsorozatunkban az angyalok előrejelzését közvetítjük számotokra. Megtudhatod, mely angyalok segítségét kérd születésnapod szerint!

AngyalKos

Ha felelősségteljesebb beosztást, vagy munkát kap, keményen meg kell dolgoznia a sikerért. Nem kizárt, hogy egy barát, vagy rokon, esetleg volt főnöke olyan állásajánlattal áll elő, hogy nem tud nemet mondani. Ügyeljen a kommunikációjára és az egészségére! Kérje: Lamachael (az erő) és Samotiel (a beszéd) angyalok segítségét.


Angyal
Bika

Feszült, és bizonytalan. Úgy érzi, nem jut egyről a kettőre. A hónap vége felé könnyebben talál megoldásokat, mind a családi, mind az egzisztenciális gondjaira. Beszélje meg párjával a problémáit, lehetnek jó meglátásai. Komoly kapcsolatra találhatnak az egyedülállók. Kérje: Zerosiel (a világosság) és Tarosiel (a félelmek legyőzése) angyalok segítségét.

Angyal
Ikrek

Mozgalmas időszaka lesz. Munkájában olyan dolgokat is megvalósíthat, amikről már lemondott, bár nem egészen, úgy ahogyan elképzelte. Legyen felkészülve váratlan eseményekre, és támaszkodjon ötletességére, hogy rugalmasan alkalmazkodhasson. Barátai a segítségére lehetnek. Kérje: Salaziel (a vigyázás) és Liriel (a bölcsesség) angyalok segítségét.


AngyalRák

Igazán csak a hónap végére tér vissza aktivitása. Addigra sikerül lerendeznie néhány nyomasztó anyagi ügyletét is. Kínálkozhatnak új munka lehetőségek is, esetleg különmunkák, de ne csak az anyagi előnyöket nézze, mert később megbánhatja. Óvatosan közlekedjen! Kérje: Emkiel (az anyagi biztonság) és Asinel (a szerencse) angyalok segítségét.AngyalOroszlán

Ha voltak nézeteltérései felettesével, vagy közeli rokonával, a hónap végére rendeződhet viszonyuk. Lehet, hogy anyagi megfontolásból régi munkahelyén marad, de a változás szele benne van a levőben. A szerelemben továbbra is szerencse kíséri, figyeljen az apró jelekre! Kérje: Ashmodel (a kozmikus szeretet) és Simiel (a szerelem) angyalok segítségét.AngyalSzűz

Az elkövetkezendő másfél, két éve útkeresésről és nagyobb felelősségvállalásról szól. Elsősorban a szerelemben és a munkában. Ha titkos viszonya van, az most kiderülhet, és döntenie kell, hogyan tovább. Munkájában a nagyobb anyagi elismerést ki kell harcolnia! Kérje: Melathiel (az életút megtalálása) és Plagiguel (az önmegvalósítás) angyalok segítségét.


Angyal
Mérleg

Ha munkahelyet változtatott, esetleg új munkakörben dolgozik, a hónap vége felé már megtalálja a helyét és visszatér önbizalma is. Párja erősíti hitét a sikerben. Szerencsés időszak ez szerződéskötésekre, gépkocsi vásárlásra, de legyen körültekintő! Kérje: Ambriel (a tudás) és Shariel (az éberség) angyalok segítségét.


Angyal
Skorpió

Anyagilag szerencsésebb időszaka van, de most ne adjon kölcsön, mert szüksége lesz, még tartalékai is, ha otthona felújításába fogott. A munkahelyi feszültségek, bár hatnak önre, de hamar túlteszi magát rajtuk. Párkapcsolata, a kisebb zökkenőktől eltekintve sikeres. Kérje: Hethitiel (az építés) és Deusel (az otthon melege) angyalok segítségét.


Angyal
Nyilas

Elemében van, és a hónap vége felé úgy érzi, hogy vége az állóvízben való tapicskolásnak. Változásokat szeretne, nemcsak hivatásában, de otthonában is. Nagyobb, de megérdemelt elismerésekre vágyik, ki nem? Visszatérő egészségügyi problémáit ne vegye félvállról! Kérje: Beleguel (az új életszakasz) és Aduachiel (az igazság) angyalok segítségét.
Angyal
Bak

Az igazán nagy változások még váratnak magukra. Mindenesetre a hónap vége felé már nem látja olyan sötéten a dolgokat. Ha új feladatokat kap nagy lendülettel, veti bele magát, és képes újszerű megoldásokra találni. Készítsen terveket a jövőjével kapcsolatban! Kérje: Miguel (az állhatatosság) és Astiel (a tervezés) angyalok segítségét.


Angyal
Vízöntő

Tulajdonképpen sikeres, és élvezettel teszi is a dolgát, csak az a baj, hogy a külvilág nem úgy honorálja tevékenységét, anyagilag, mint elvárná. Tartson ki, a hónap végére változás várható ebben is. Ha voltak párkapcsolati gondjai, lassan megoldódnak Legyen optimistább! Kérje: Emkiel (az anyagiak) és Simiel (a párkapcsolat) angyalok segítségét.
Angyal
Halak

Nem minden az elképzelései szerint alakul, de legyen türelmesebb, a siker ígérve van! Csak a hónap vége felé számíthat előrelépésre, a hivatásában, munkájában. Továbbra is számítani kell váratlan eseményekre, de higgyen saját képességeiben, és ne adja fel! Kérje: Malequiel (az akarat) és Tarosiel (kilábalás a veszélyhelyzetekből) angyalok segítségét.

Forrás: Ezoterikus.hu