Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Augusztusi Angyalhoroszkóp

Közzétéve: 2020. 07. 28. Írta: Nagy Teréz Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 96 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunkban az angyalok előrejelzését közvetítjük számotokra. Megtudhatod, mely angyalok segítségét kérd születésnapod szerint!

AngyalKos

Szereti a munkáját és sokat is dolgozik, mégsem érzi jól magát mostanában. Főnökével feszült a viszonya, és csak anyagi megfontolásból nem változtathat azonnal. De ami késik, az nem múlik! Jó, ha most mennek szabadságra. Kérje: Miguel (a kitartás) és Samuel (a pihenés) angyalok segítségét. 


Angyal
Bika

Lehet, hogy erején felül teljesített az elmúlt időszakban, ideje lenne kicsit lassítania. Most is mindent megtesz azért, hogy anyagi helyzetét javítsa. Visszatérő gondok jelentkezhetnek a munkájában, de ne hozzon elhamarkodott döntést. Párjára mindenben számíthat. Kérje: Emkiel (az anyagi biztonság) és Eugel (az önuralom) angyalok segítségét.

Angyal
Ikrek

Felgyorsulnak ön körül az események. Egy baráttól, vagy rokontól állásajánlatot kaphat, ami nagyon kecsegtető, elsősorban anyagilag. Mérlegeljen okosan és csak olyan dologba, vágjon bele, amit valóban szívesen végezne! Párkapcsolatában jelentős javulás várható. Kérje: Malequiel (a tanács) és Deusel (a szív melege) angyalok segítségét.


AngyalRák

Sokkal jobban állna anyagilag, ha nem kellene most kifizetnie valamilyen régi büntetését, vagy peres ügyét, esetleg öröksége utáni járulékot. Kiváló időszak ez a pihenésre, ha teheti, elsősorban vízpartra menjen nyaralni! Kérje: Aduachiel (az igazság) és Samuel (a pihenés) angyalok segítségét.
AngyalOroszlán

Ez az ön hónapja, elemében érezheti magát. Az egyedülállók szerencsések a szerelemben, a kapcsolatban élőknél is újra felerősödhet ez az érzés. A munkájával még mindig nem teljesen elégedett, de még nem jött el a váltás ideje. Kérje: Cosmoel (a boldogság) és Ashtiel (a tervezés) angyalok segítségét.


AngyalSzűz

Munkában nincs hiány, de az értük járó bevételei késnek. Az új megállapodásainál szigorúbb fizetési feltételeket állítson fel! Kapcsolata jó, de többször érzi, hogy nem igazán erre vágyik. Egy régi szerelme után vágyakozhat! Kérje: Samanthiel (a szerződések) és Simiel (a szerelem) angyalok segítségét.

Angyal
Mérleg

A változások könnyen kizökkenti egyensúlyából. Hagyatkozzon kiváló diplomáciai kézségére, és éljen a baráti segítségekkel, akkor könnyebben túljut ezen az időszakon. Szerencsére olyan társa van, akire most is számíthat. Kérje: Stamiel (a siker) és Asmodel (a felebaráti szeretet) angyalok segítségét.

Angyal
Skorpió

Ha voltak anyagi gondjai, azok most szerencsésen megoldódhatnak. Figyeljen jobban az egészségére! Kimerült és visszatérő problémák is jelentkezhetnek, ne hanyagolja el! Párját még mindig el tudja varázsolni. Kérje: Auretiel (a gyógyulás) és Emkiel (az anyagi biztonság) angyalok segítségét.

Angyal
Nyilas

Végre szerencsésebb időszakba lép. Eddigi gondjaira, most szerencsés megoldásokat találhat. Munkájában nincsenek nagyobb gondok, de kisebb súrlódásokra számítson. Kapcsolata komolyabbra fordulhat. Kérje: Deusel (az otthon melege) és Asinel (a szerencse) angyalok segítségét.Angyal
Bak

Nem kizárt, hogy kap egy állásajánlatot, de még nem tudja, hogy mit is kezdjen vele. Semmiképpen ne döntsön kizárólag anyagi megfontolásból, mert később megbánhatja. A hónap vége felé letisztulnak a dolgok, addig ne kötelezze el magát! Kérje: Hachamel (az út megtalálása) és Zerosiel (a világosság ás tisztaság) angyalok segítségét.

Angyal
Vízöntő

Menjen szabadságra, pihenjen családja és barátai körében, hogy újult erővel foghasson majd tervei megvalósításába! Támaszkodjon társa és barátai segítségére. Adjon időt magának, hogy elképzeléseit alaposan átgondolhassa! Kérje: Zaphkiel (az elmélkedés) és Sporkudiel (a szellemi tervezés) angyalok segítségét.Angyal
Halak

Ez a hónap sikereket hoz a munkájában, és szerencsésen alakulnak hivatásbeli ügyei. Sok minden az elképzelése szerint alakul, de nem minden! Számítson nehézségekre és váratlan eseményekre is! Párkapcsolatában minden a legnagyobb rendben van. Kérje: Plagiguel (a kiteljesedés) és Tattwaiel (az öröm) angyalok segítségét.
Forrás: Ezoterikus.hu