Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Hogyan győzzük le démonjainkat?

Közzétéve: 2020. 06. 17. Írta: Gáldán Tünde Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 16 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenkinek van őrangyala. Õ vigyáz ránk. Kirendeltetett mellénk, s az intuíciónk által jelez, sugall, ha rossz irányba terelődne utunk. Sajnos az egónk sokszor lecsitítja, s nem halljuk meg szavát.

 

Miért hisszük azt, hogy mi okosabbak vagyunk, s nem kell a bölcs instruálás? Ilyenkor találkozunk szembe a démonjainkkal. Mert mindenkinek van sajátja. Jócskán.

Ideális esetben, mint a Jin és Jang, egyensúlyban vannak az életünkben a pozitív és a negatív hatások. Egyaránt szerepet kap a jó és a rossz is, hiszen nem létezik tökéletes ember, újra és újra tanulni, fejlődni jövünk vissza a létezésnek eme formájába. Szépen, egyenként kell a spirituális fejlődésünk lépcsőjét végigjárni, lehetőleg a legkevesebb sérüléssel. S megküzdeni a démonokkal, hiszen a hosszú lépcsősoron ott várnak türelmesen, hogy mikor csaphatnak le ránk. Legyen az: rettegés, agresszivitás, aberráció, önzés, csalárdság, hazug-én, szegény-én, (olyan viselkedési formák, amik tulajdonképpen nem jellemzőek és természetesek a számunkra, mégis átveszik az irányítást énünk felett, s a végén már azonosulunk velük.)

Sok-sok feladatunk van az életben. Hiszem, hogy a születésünk pillanatában már van rajtunk súly és megoldandó feladat őseink által. Kisgyermekként még fogékonyak vagyunk az Õrök üzenetire, s hiszünk még az egyetemleges jóban, s akarva-akaratlanul, de elindulunk a helyes úton. Õk fogják a kezünket, irányítanak. Ha hiszünk nekik, s figyelünk a belső szóra, érzésekre, mondatokra, már életünk első évtizedeiben az örökölt démonokkal le tudunk számolni. Ami nem kevés feladat, és ama bizonyos lépcsőn nem kevés utat megteszünk, ezáltal.
 


KÖNYVAJÁNLÓ

************ Megvásárolható e-bookban itt  *************

***** Megvásárolható nyomtatott formában itt  *****


Egy könyv, mely angyalokról, titkaikról, energiáikról szól, s üzeneteket közvetít. Egy angyalos könyv, mely kilóg a sorból. Egy egyedi, különleges számkombinációt osztok meg most veled kedves Olvasó, melyet 2011.06.11. óta teszteltem, - teljes titokban. Ennek a kis könyvnek komoly célja van. Átadni neked azt, ami eddig rejtve volt előtted.

Lépj be egy új élet kapuján! Ami ebben a könyvben van, az
támogat
lendületet ad
elgondolkodtat
bíztat / bátorít / lelkesít
megelégedetté tesz.Sajnos mindig sérülünk, s ezek a sérülések táplálják a megbúvó démonokat, s adnak lehetőséget újabbak születésére. Kifejlődnek, erősek lesznek, s várnak türelmesen, hogy a különböző életszakaszokban lecsaphassanak. Mert bizony nem kímélnek, csak a megfelelő időt várják.

Előfordult már, hogy ugyanazt a hibát többször is elkövettük már. S miért? Mert nem mélyedtünk el, nem kerestük meg az okokat, s legfőképpen, nem hallgattunk a benső tanácsára. Ezáltal egyetlen démonnal sem számoltunk le, hanem inkább megerősítettük. Azt mondják, hogy az okos a mások kárából tanul. Én nem így gondolom. Hiszem, hogy az igazi fejlődés csak a saját átélt fájdalmunk által jöhet létre, ha okulva belőle, örökre száműzzük életünkből.

Le kell merülni lelkünk legmélyére, s tükröt állítani, mérleget vonni az adott életszakaszról. Mi az a legerősebb, legkeményebb hiba, amit vétettünk? Ez fáj, nagyon fájdalmas dolog. A legnehezebb önmagunkat szembesíteni a hibáinkkal. Nagy dolog, ha erre képesek vagyunk, s felvállaljuk.

A legegyszerűbb, s az egyik igencsak legnehezebb dolog: elnézést kérni. Beismerni, hogy bántottunk. S kimondani: bocsánat.

Az őrangyalunk kisgyermekként megmutatta a módot, hogyan is tegyük… aztán az egó felülkerekedett és elnyomta szavát. „Én, bocsánatot kérni? Én, nem hibáztam.” – lám a démon ilyenkor nyert. Le kell győznünk! Mindenki vét, s nagyon ezt nehéz beismerni, és főként magunkra vállalni. Egyetlen egyszer elég megtenni, s rájövünk, hogy nem leszünk ettől kevesebbek, sőt egy szinttel feljebb léptünk saját fejlődésünkben. 

Egy ilyen démon leküzdésével lépéseket tehetünk, s teszünk felfelé. Nem szabad megtorpanni, újra elkövetni ugyanazokat a hibákat. Magunkba kell mélyedni, elemezni, felismerni, beépíteni a lelkünkbe. Csak így haladhatunk egyre feljebb, s feljebb.
Az élet a maga bonyolultságában úgyis mindig megteremti a feltételeket ahhoz, hogy okulva – okosabban küzdjünk. Mindig ugyanazokkal a problémákkal fogunk szembesülni mindaddig, amíg az ős jellemünknek nem a legmegfelelőbb megoldását foganatosítjuk.

Hiszem és tudom, hogy az ember fejlődni képes. Néha kell a segítség, nem szabad elutasítani, nem szabad konokul azt hinni, hogy minden úgy tökéletes, ahogy van. – az egó mondatja velünk. Az Õrangyalok segítenek ebben. Csak engednünk kell.

 

Forrás: Ezoterikus.hu