Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Titkos Angyali Számkombináció

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Idézd meg a saját angyalodat! Így kell csinálni!

Közzétéve: 2020. 05. 13. Írta: Diana Cooper Forrás: Kis értekezés a felemelkedésrõl c. könyve nyomán
Értékelés
Ez a cikk 133 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hét arkangyal megidézéséhez hívtuk segítségül Diana Cooper könyvét! Ennek segítségével egymagad, otthon is elvégezheted ezeket a gyakorlatokat!

 
Mihály arkangyal

"Most megidézlek hatalmas Mihály arkangyal, kérlek, állj a jobb oldalamra. Kérlek, önts belém bátorságot és erőt, hogy erőfeszítéseimnek pozitív eredménye legyen. Most megkérlek, hogy minden negatív kötelékemet és kapcsolatomat vágd el kardoddal. Kérlek, hogy a védelem sötétkék palástját terítsd rám, hogy csakis a legfelsőbb rendű és legtisztább fény maradjon az aurámban. Köszönöm."
 

Gábriel arkangyal

"Most megidézlek Gábriel arkangyal. Kérlek, hogy tiszta fehér sugaraddal állj a bal oldalamra. Kérlek, hogy tiszta fehér energiáddal áraszd el az aurámat és irányítsd következő lépésemet, vagy terelj új ösvényre. Kérem, hogy életem feladatának jelképei most megvilágosodjanak és aktiválódjanak. Kérlek, hogy hozz örömöt, kegyelmet, tisztánlátást, megértést, nagylelkűséget és tegyél rendet az életemben."
 

Uriel arkangyal

" Most megidézlek hatalmas Uriel arkangyal, kérlek, állj elém és bölcsességednek lila és arany sugarával töltsd meg aurámat. Segíts nekem, hogy életem minden konfliktusát el tudjam simítani, és nyugalommal, testvériséggel helyettesíthessem. Kérlek, szabadíts meg minden mentális és érzelmi lánctól, és töröld el minden félelmemet."
 

Rafael arkangyal

" Most megidézlek Rafael arkangyal zöld smaragdsugaraddal, kérlek, állj mögém és kérlek, tölts meg a gyógyulni tudás erejével és a bőség áldásával. Védelmet kérek utazásaimhoz, hogy az igazságosság, igazság és a cél vezéreljenek utamon."
 

Chamuel arkangyal

" Most megidézlek Chamuel arkangyal rózsaszín sugaraddal, hogy a szeretet lángját szítsd még magasabbra szívemben. Kérlek, segíts, hogy együttérzésre leljek és megtaláljam a megbocsátást magam és mások számára is, akiket akarva, akaratlanul megbántottam. Kérem, hogy szívem személyes és kozmikus szinten is nyitott legyen.
 

Jophiel arkangyal

" Most megidézlek hatalmas Jophiel arkangyal, hogy bölcsességednek és megvilágosodásodnak arany sugarával tölts meg a koronacsakrámon keresztül. Kérlek, hogy bölcsességed világosítsa meg és lelkesítse tudatomat, hogy tanulni és tanítani is a legmagasabb szinten legyek képes. Kérlek, hogy az életeim során összegyűlt jelképek most megvilágosodjanak és aktivizálódjanak."
 

Zadkiel arkangyal

" Most megidézlek Zadkiel arkangyal, az öröm és transzmutáció ibolyaszínű sugarával. Kérlek, hogy a bennem lévő negativitás távozzon, olvadjon fel, és a helyére öröm, tapintat és tolerancia költözzön."

A megidézés után mindig hagyj időt a segítség megérkezéséhez!KÖNYVAJÁNLÓ

"Hiszem, hogy Angyalok léteznek. A Biblia szerint Isten küldöttei, akik hírül adják az Úr akaratát az embereknek. Velünk vannak, de nem láthatóak. Érezhetőek. Minden információt megkapunk tőlük, amit tudnunk kell a szebb, boldogabb és elégedettebb élethez. Segíts magadon, s az angyalod is megsegít!"

A szerző

 

MEGRENDELHETŐ AZ EZOTERIKUS KALENDÁRIUM SZERZŐJÉNEK 2014-es KÖNYVE, melyben megosztja olvasóival évek óta használt technikáját, amely segítségével Te is kapcsolatba tudsz lépni angyaloddal.

 

********* Megvásárolható e-bookban itt  **********

***** Megvásárolható nyomtatott formában itt  *****


Egy könyv, mely angyalokról, titkaikról, energiáikról szól, s üzeneteket közvetít. Egy angyalos könyv, mely kilóg a sorból. Egy egyedi, különleges számkombinációt osztok meg most veled kedves Olvasó, melyet 2011.06.11. óta teszteltem, - teljes titokban. Ennek a kis könyvnek komoly célja van. Átadni neked azt, ami eddig rejtve volt előtted. Olyan segítőd lesz ez az olvasmány, mely nem pusztán elmélettel, hanem konkrét, gyakorlati megvalósítással segít abban, hogy összeköttetésbe kerülj az angyalokkal. Léteznek magasabb létsíkok, rejtett életformák. A lehetőség bárkinek adott a kapcsolat kialakítására, ezzel a kötettel pedig kifejleszthetsz magadban emelkedettebb lelki tulajdonságokat, bölcsességet, szeretetteljes gondolkodást, - az angyalok közvetítésével.  

Lépj be egy új élet kapuján! Ami ebben a könyvben van, az
támogat
lendületet ad
elgondolkodtat
bíztat / bátorít / lelkesít
megelégedetté tesz.


Fedezd fel saját utadat az angyalok hívószavával, és a 2014-ben napvilágra került Titkos Angyali Számkombinációval!

Katt ide és rendeld meg most!

 

Forrás: Kis értekezés a felemelkedésrõl c. könyve nyomán

Bezárás