Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Decemberi Angyalhoroszkóp

Közzétéve: 2019. 11. 25. Írta: Nagy Teréz Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 192 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Angyalsorozatunkban az angyalok előrejelzését közvetítjük számotokra. Megtudhatod, mely angyalok segítségét kérd születésnapod szerint!

AngyalKos

Bár Ön egy cselekvő ember, ebben a hónapban mégsem ez a jellemző Önre. Családi és egzisztenciális kérdések izgatják. Valószínűleg mélyen elgondolkodik az élet értelméről és keresi a saját helyét. Lehet, hogy az év végén elutaznak pár napra, és vidám baráti társaságban búcsúztatják az Óévet. Kérje: Melathiel (az út megtalálása) és Zaphkiel (az elmélkedés) angyalok segítségét.Angyal
Bika

Kétségkívül a munka áll az első helyen ebben az időszakban. Bár sokat dolgozik, de meg lesz az eredménye is. Legtöbbször azonban, úgy érzi, túl sok áldozatot követel a siker, és nem is Ön irányítja dolgokat. Az ünnepekben többet lehet szeretteivel, és feltöltődhet energiával, hogy újult erővel kezdje az Újévet. Kérje: Salaziel (az irányítás) és Cosmoel (a boldogság) angyalok segítségét.


Angyal
Ikrek

Mozgalmas napok várnak Önre, sok jövés-menés, intézkedés, ami ugyan megfelel természetének, de az év végére el is fárad rendesen. Külső tényezők befolyásolják, nemcsak a munkáját, de még a magánélet is, és a nagy változások sem lehetetlenek. Az Újéve is lendületesen kezdődik. Kérje: Hanael (a világ rendje) és Asmodel (a kozmikus szeretet) angyalok segítségét.

AngyalRák

Az év végére felgyorsulhatnak a munkahelyi változások, de nem kell attól tartania, hogy ez az Ön számára kedvezőtlen lesz. Persze minden bizonytalanság idegesítő lehet, de most nem tehet semmit, „csak” ki kell várnia a helyzet alakulását. Az Újév hozhat új munka lehetőséget is! Kérje: Asinel (a szerencse) és Hestiel (a belső béke) angyalok segítségét.AngyalOroszlán

Már fáradtan kezdi a hónapot, és ez így is marad, legszívesebben elmenekülne az év végi hajrá elől. Munkáján ez nem látszik meg, de ezt nem is engedné meg a büszkesége. Az ünnepekre boldogan készül és élvezi az ajándékvásárlást is Meghitt napokat élhet át, ami visszaadja hitét az élet értelmében. Kérje: Shariel (a kimerültség ellen) és Asradiel (a család gyökere) angyalok segítségét.AngyalSzűz

Még az utolsó pillanatokban is kaphat új megbízásokat, amiket nem fog visszautasítani. Bár sok a tennivalója mindennel képes megbirkózni időre. Az évvége gyökeres változásokat hozhat a családban, esetleg az egzisztenciájában, és a párkapcsolatában is. Nagyobb felelősségvállalás, egy új útra lépés, ezekkel, a lehetőségekkel búcsúzik az Óév. Kérje: Ambriel (a tudás) és Beleguel (új életszakasz kezdete) angyalok segítségét.


Angyal
Mérleg

A hivatásában fáradhatatlan, jól mennek a dolgai. Most még a váratlan események is az Ön malmára hajtják a vizet. Nagy horderejű kérdésekben is számítanak a véleményére. Bár ez hízelgő, de sokszor már nyomasztja a felelősség. Békés, családias ünnepekre számíthat, talán egy rövid utazás is belefér. Kérje: Malequiel (a magabiztosság) és Tattwaiel (az öröm) angyalok segítségét.


Angyal
Skorpió

A megszokott mederben haladnak dolgai, de arra ügyeljen, hogy ne fogalmazzon túl élesen, és ne is legyen mindig okosabb! Anyagi téren nagy változások várhatók, feltehetően pénz áll a házhoz és nem is kevés. Az ünnepek alatt rádöbben, hogy milyen fontos Önnek a meleg családi fészek. Kérje: Deusel (az otthon melege) és Emkiel (az anyagiak) angyalok segítségét.Angyal
Nyilas

Munkájával kapcsolatos ügyei elképzelései szerint alakulnak. A nagy változások Önben zajlanak, de ezek a változások is úgy alakulnak, hogy az Ön számára új lehetőségeket, új távlatokat hozzanak. Ne veszítse el az optimizmusát! Megújult emberként köszönheti az Újévet! Kérje: Tutiel (a testi, lelki és szellemi megtisztulás) és Lamachael (az erő) angyalok segítségét.
Angyal
Bak

Hivatásában sikerek kísérik, még olyan ügyeiben is eredményeket érhet el, amikről már régen lemondott. Az év végi számadásnál tudni fogja, hogy mely álmairól kell lemondania, és melyeket dédelgethet tovább. Szükségszerű néhány dolgot elengednünk, hogy újak jöhessenek! Szerencsés lehetőségekkel várja az Újév! Kérje: Zerosiel (a világosság) és Asinel (a szerencse) angyalok segítségét.Angyal
Vízöntő

Az ügyeiben, amiket szeretne sikerre vinni, még ebben a hónapban járjon el, indítsa útjára terveit, elképzeléseit. Használjon fel minden kínálkozó segítséget, baráti támogatást, ne legyen szégyenlős, és kishitű! A sikerért áldozatokat kell hoznunk, de ezt tehetjük örömmel is, erről is szól majd az Újéve! Kérje: Stamiel (a siker) és Vennel (az áldozatkézség) angyalok segítségét.
Angyal
Halak

Ebben a hónapban újra alkalma van nyakon ragadnia a szerencséjét hivatásában. Ragyogó lehetőséget ajánlanak, barátai, vagy támogatói, éljen vele! Merjen dönteni, új dolgokba belevágni, és ne várjon tovább a csodára! A jövő évben azon dolgozhat, hogy vágyait, álmait valóra váltsa, és ez is egy kis csoda! Kérje: Plagiguel (a kívánságok teljesítése) és Liriel (a bölcsesség) angyalok segítségét.
Forrás: Ezoterikus.hu