Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Miről álmodik a lány? ...esküvő előtt

Közzétéve: 2019. 05. 01. Írta: EGG Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 393 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Házasságkötésedet megelőző utolsó álmodat jól jegyezd meg, kihatással lesz majd minden benne látott információ a jövendő életedre.

 
Esküvő előtti álmok - I. rész

Az éjszakai álmok gyönyörteli életet mutatnak, függetlenül a bennük fellelhető információktól, a reggeli álmok pedig az angyalok sugallatai.

Ágy

Álmodban egy tiszta, fehér ágyat láttál? Aggodalmak végét jelenti, életed révbe ért. Ha idegen férfival osztottad meg ágyadat az álombéli jelenetben, próbáld felidézni az érzéseket, amiket okozott a visszaemlékezés – lehet, hogy lezáratlan beszélgetések nyomasztanak, vagy tudatalattid így próbálja megmutatni titkos vágyaidat.

Angyal

Egy kedvező álom, ami sikert jósol a közeli jövőben, védelmezőid akadnak, boldogság és nagyszerű barátságok várnak Rád.

Arc

Mosolygó arcokat láttál magad körül álmodban? Kellemes új barátok tapasztalatok és pénzügyi haszon vár Rátok. Kellemetlen vagy groteszk arcokat látva elsőre talán ijesztő lehet, ilyenkor gondold végig, hogy mi nyomaszt, mitől szeretnél szabadulni – ha van még pár napod a szertartásig, adj magadnak egy szabadnapot, amikor lazítasz, barátnőiddel találkozol és kikapcsolódsz.
Idegen arcokat látni álmodban, utal a lakhelyedben bekövetkező változásokra.

Baba

Babával álmodni ártatlanságot, meghittséget és új kezdeteket, kedvező kilátásokat jelent. Szerelmi kapcsolatod virágozásnak indul a közeljövőben. Új embereket ismersz meg és jó humorú barátokat szegődnek melléd az úton. Jelezhet még erős vágyat egy kisgyermek után. Beszélgessetek a családalapításról vőlegényeddel még az esküvő előtt, ismerjétek meg egymás elképzeléseit és hangoljátok össze azokat.

Banda

Azt álmodni, hogy farkasszemet néznek Veled vagy fenyegetően lépnek fel, főként, ha egy banda teszi ezt, különösen zaklatott életvitelre utal az ébrenléted idején. Ha úgy érzed, hogy összecsapnak a fejed felett a hullámok, kérj segítséget. Egy menyasszony környezetében mindig akadnak készségesen segítő személyek.

Börtön

Bebörtönöztek álmodban? Vizsgáld meg érzéseidet. Minden úgy alakult az esküvő szervezése körül, ahogyan azt eltervezted? Ha nem, akkor itt az ideje, hogy kezedbe vedd az irányítást, beszervezz még pár embert, akik leveszik a terhet a válladról, amíg Te szakítasz magadnak egy kis időt a felfrissülésre. Beszélgess tapasztalt, idősebb asszonyokkal a házasságról, kérd ki tanácsaikat, hogyan tarthatod fenn a szerelmet hosszú évekig, és hogyan frissítheted meg, ha a kapcsolat leülni látszik. Készséges segítőkre lelsz majd.

Gyémánt (ékkövek)

Ékköveket, különösen gyémántot birtokolni álmodban, felülről érkező segítséget mutat.

Elhunyt személyek

Elhunyt személlyel beszélni álmodban zaklatott nappalok hatására szokott előfordulni. Figyelj oda, hogy mit mond Neked a megjelent, tanácsa ébrenléted ideje alatt is hasznos lehet.

Esni

Esővel álmodni veszteséget mutat, érzelmi kiegyensúlyozatlanságot vagy önuralmad végét. Bizonytalanságodat, önbizalomhiányodat, a kudarctól való félelmet vagy a tehetetlenséget jelzi, illetve, hogy nehezen tudsz megbirkózni a helyzettel. Vedd számba ébredéskor az eddig megoldott feladatokat, nézd át, hogy mi minden van még hátra. Tervezd meg az időbeosztásodat, hogy mindenre maradjon elég időd, közte arra is, hogy az „Igen!” kimondása előtt tudj aludni egy nagyot.

Fagylalt

Elégedettség és megállapodás jele, ha fagylaltozol álmaidban.

Fodrász

Menyasszonynak fodrásszal álmodni szerencsét hoz. Időben kapsz segítséget a váratlanul felmerülő akadályok leküzdéséhez, így az esküvő bonyodalmak nélkül fog lezajlani.

Gyertya

Gyertyákat láttál égni, különlegesen tiszta és fényes lánggal, állhatatosság és hosszú távra melléd szegődő szerencse hírhozója.

Haj

A személyes ügyeidben lemaradtál, vagy szellemi életedet elhanyagoltad – kérj baráti segítséget, hogy rendbe hozhasd ügyeidet.

Jég

Forró érzelmeidet jéggel ellensúlyozod álmaidban? Nézz szembe a tényekkel, a szerelmi házasságok is akkor lehetnek csak hosszú életűek, ha a közös alapokat megteremtitek, mellette viszont meghagyjátok az egyéni szabadságot is magatoknak a közös programok mellett.

Léggömb

Az álombéli léggömb csupa jót jelent esküvő előtt. Lendületes vagy és reménykedő, bármin képes vagy felülemelkedni, nincsen számodra lehetetlen, legyen az üzlet vagy barátság. Jelenti még vágyaidat, melyek hamarosan beteljesednek, hiszen mindjárt itt a nászéjszakád.
Forrás: Ezoterikus.hu