Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Mi a trend karácsonyfák terén 2009-ben?

Közzétéve: 2009. 12. 03. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 3514 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
A svájci eredetű Johann Wanner, aki az egész világon hírnevet szerzett kézzel készített és szájjal fújt karácsonyfadísz készítésével, most elárulja, hogyan ünnepeljünk idén... (riport)
...hogyan díszítsük fel a fát és mi a sikerének a titka, melynek híre még a Fehér Házat is elérte.
   
Mik a trendszínek a karácsonyfadíszek körében?

A divatnak és a lakberendezési trendeknek megfelelően a fekete, a bézs és a fehér, vagyis a "nem színek". A fekete kissé misztikus, fehérrel kombinálva elegáns,  a fehér ezüsttel pedig olyan, akár a csillogóan ropogós havas táj látványa. A bézs az új arany, viszont sokkal visszafogottabb és sokféleképpen kombinálható, így akár a fa- és fonott díszekkel is.

És aki a klasszikusra esküszik?

Nálunk leginkább az ezüst, arany, piros, melyek mindenki által ismertek, míg az angoloknál csakis a piros és a zöld, mely örök nyerő páros lehet.

Hogyan díszítsük fel a fát?


Akinek nincs új ötlete, az először is szánjon a dekorálásra legalább egy délutánt. Érdemes az összes díszt elővenni, ilyenkor általában már a kicsomagolásnál elkapnak minket az emlékek, és máris összeáll a fejünkben, hogy milyen látványt szeretnénk megteremteni. Másrészt, ha szeretnénk égősort is használni, akkor ajánlott azzal elkezdeni és ahhoz igazodva felmérni, hogy mennyi díszt képes elfogadni a fa! Mindig legyen kompozíciója a fának, vagyis egy középpontja, egy karácsonyfacsúcs, vagy akár egy nagyobb angyal, vagy gömb, mely megadja az egyensúlyt a díszek sorában. Ne akarjunk mindent össze-vissza keverni, a kevesebb néha több, kivétel, ha gyerekek vannak a családban, ilyenkor nyugodtan keverhetünk többféle stílust is!

Mit jelent tulajdonképpen valaki számára a karácsony, aki egész évben az ünnepre készül?

A karácsony este még mindig egy utazás a gyerekkoromba, mikor az egész családom összegyűlt a kandalló tüze előtt, a levegőben alma illata szállt és hozzájárult még a gyertyák fénye is. Akkoriban még nem az ajándékok számítottak, hanem a karácsonyfa csodás csillogása és az ünnepi hangulat. Melegség töltötte el a szívünket. Ez az, amit szerettem a karácsonyban gyermekként, és ez az, ami még ma is fontos számomra.


Forrás: Ezoterikus.hu