Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Tippek az angyalkommunikációhoz

Közzétéve: 2009. 05. 05. Írta: Erdei-Gulyás Gabriella Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Nem vagy egyedül. Akkor sem, ha nagyon magányosnak érzed magadat és nincs melletted senki sem. Pedig az angyalok ott vannak, segítségre készen...
Láthatatlan segítőid mindig készek arra, hogy kérdéseidre pontos válaszokat adjanak a megfelelő csatornákon keresztül.
Nem mindegy azonban, hogy a kérdéseidet hogyan fogalmazod meg. Általánosságokat kérdezve ne várj egyértelmű válaszokat. A téged érdeklő dolgokat minden szempontból alaposan megvizsgálva, lehetőleg körülírtan, lényegre törően megfogalmazva terjeszd angyalaid elé. Botorság lenne azt kérdezni: Szerelmes belém valaki? Egy igenen vagy nemen kívül nemigen várhatsz más választ. Azonban ha úgy intézed a kérdést: Gábor nevű szomszédom érdeklődése irányomban a szerelmének megnyilvánulása? – már számíthatsz értelmes válaszra.

Gondolj csak magadra, amikor egy fárasztó hét után sorban kapod a legértelmetlenebb kérdéseket, melyek számodra talán triviálisak, és a fáradtság humor formájában tör belőled elő. Bármit kérdeznek, mindenre valami mosolyogtató választ adsz, melyet nem feltétlen fog a környezeted is tolerálni – te azonban nagyon jól szórakozol magadon. Kérdeződ ellenben igen idegessé válhat, mert nem lehet belőled értelmes válaszokat kicsikarni…
Tudod, hogy mit szeretne megtudni a kérdés feltevője, de beléd bújt a kisördög, valahogy nem akaródzik válaszolni neki.
 Mit kérdezhetek?

Azt, hogy eléred-e a buszt, felesleges megkérdezned, éveid során biztosan felnyitotta már valaki a szemedet, hogy busz és pasi után nem futunk… Nem érdemes nyerőszámokat sem kérdezned, hacsak nem dátumra pontosan kérdezed. Talán nem az a sorsod, hogy lottómilliomos légy, életed céljának kiteljesítéséhez esetleg egyáltalán nincs szükség komolyabb vagyon felhalmozására.

A kérdésen csak addig van hangsúly, amíg azt megfogalmazod. A válasz szinte azonnal megérkezik, akár érzésben, akár tárgyiasulva. Ami fontos, az a végkifejlet: hogyan tapasztalod meg az igazságot, amit a válasz közvetít feléd, mered-e felvállalni, ami megtörténtével jár, vagy elbújsz a színfalak mögé?
Tudnod kell, hogy mennyi érzés, legyen az jó vagy rossz elviselésére vagy képes. Ennek tudatában kell megfogalmaznod kérdésedet is. Álomvilágban leélni az életünket túl nagy ár néhány vágy beteljesülésére várva. Gyakran a fájdalmas valóság az, ami a legjobb gyógyír bármilyen kapcsolatra.

Válságban érdemes megkérdezni angyalaidat: érdemes energiákat belefektetnem ebbe a konkrét kapcsolatba X.Y-nal? Ha igen a válasz, kérdezz tovább bátran! Nekem kell tennem a kapcsolatért valamit? Igen. Sarkalatos ponthoz jutottunk el. Itt feltehetsz egy értelmetlen kérdést: mit tegyek?, vagy megkérdezheted azt is: Szervezzek közös programokat a párommal a kapcsolat elmélyítése érdekében?

Merülj el a gondolataidban!

Amikor elbújsz egy csendes zugban és pár pillanatra vagy egy teljes meditáció idejére elmerülsz benső világodban, lecsitulnak kavargó gondolataid, megpihenhetsz. A nyugalom szigetén felteheted a kavargó érzéseket keltő kérdéseidet is, a választ, mint egy külső szemlélő fogod látni. Ez segít abban, hogy reálisan és objektíven szemléld a téged körülvevő világot. Feltett kérdéseidre kapott válaszaidon elmerengve látni fogod, hogy a legmegfelelőbb iránymutatást kaptad.
Gyermekkori beidegződéseink miatt, a sajátos nevelési elveknek megfelelően lesznek majd mélyen érintő témák, melyeket úgy érzékelünk, hogy nem kaptunk választ, vagy számunkra értelmezhetetlen. Ilyenkor mindig a mögöttes okokat kell kutatni. Amitől félsz, az rád szakad…
Függetlenül attól, hogy felismered-e, a válaszok mindig rendben megérkeznek kérdéseidre. Amikor viszont félsz, és mindegy, hogy félelmed valós, vagy alaptalan, nagy valószínűséggel nem fogod érzékelni a válaszokat.

Ahogyan egy virágcsokrot is kaphatsz illatosat vagy illat nélkülit, dísz és selyempapírba is csomagolhatják, de a celofán is szóba jöhet, úgy a válaszok is sokféle formában jelentkezhetnek. Gondolatok, érzelmek, érzések, testi érzetek, képek, fények, színek, hangok, zene, dallam, íz, illat, energia, emlékképek… A csatorna személyre szabott. Minden ember ugyanazt a festményt teljesen eltérő módon láthatja, itt sincs másként.

Mit kezdhetsz az élményekkel?


Amit megtudsz, használd egészséggel.
Öngerjesztő spirál – minél többet tudsz, annál többre leszel kíváncsi. Érezni fogod a pillanatot, amikor nem szabad tovább lépned, többet kíváncsiskodnod, mert kifáradsz. Célunk a feltöltődés és az információk lehívása, nem az ájulásig végzett kérdezősködés. Ha végképp nem boldogulsz, keress fel egy látót, egy jóst, vagy kártyavetőt – mind hasonló módszerekkel dolgoznak. Tedd meg ezt egyszer, kétszer, maximum háromszor és hagyj egy kis időt, hogy a dolgok egyszerűen megtörténjenek. Amikor már minden kérdésedre kialakult az életben kapható válaszok folyamata (mert sokszor nem egyszerre alakul át körülöttünk a világ, hanem apró részletekben).

Ne feledd, minden kérdésre van válasz, azonban a megfelelő időpontban kell megkérdezni angyalaidat, segítőidet – ha életfeladatodnak megfelelően jobb, ha nem tudsz egy információt, bárhogyan nyaggatod őket, magadat vagy jósodat, akkor sem kapsz választ…
Forrás: Ezoterikus.hu