Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

A 4 legszörnyűbb kollégatípus a munkahelyeden!

Közzétéve: 2009. 02. 25. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Te hogy érzed magad a kollégáid között? Nagy, boldog család vagytok, ahogy a cég szlogenje hirdeti, vagy kis csörgőkígyó típusú szószólókkal alakított klikkekből álltok össze?
Ami azonban minden esetben igaz: a kollégák bizony néha idegesíthetnek. Na de vannak napok, mikor bárki mástól is felállna a hátadon a szőr. Nem ez a helyzet azokkal, akik állandó mimóza, macsó vagy csipkelődő szerepet játszanak. Le a maszkokkal! Mármint aki nem ragaszkodik hozzá a hétköznapokon is…

Ismered a mondást? „Ha szükséged van ellenségekre, keress új kollégákat!” Igen, elég csúnya mondat, de mint tudjuk, minden viccnek vagy mondásnak van valamilyen igazságalapja. Egy közvélemény-kutatás szerint ugyanis az emberek mintegy felét idegesíti a kollegiális környezet. Nem is csoda: egy fél életet velük töltünk el és ők azok, akiket valóban képtelenek vagyunk megválogatni magunk köré. Hacsak nem családi vállalkozást indítasz a talpraesett rokonokat és családtagokat összeválogatva.

Tekintsük hát át a maszkabált a munkahelyünkön! Ha megismered, hogy milyen típussal állsz szemben, talán a kezelésük, és ami még fontosabb, a megértésük is egyszerűbbé válhat! Azt azért tegyük hozzá, hogy az irodai különleges lények bemutatóját nem a szórakozás kedvéért érdemes megfigyelni, hanem mert a napi súrlódások és a félreértések könnyebben elkerülhetőek a személyiségtípusuk felismerése segítségével.
A csoportfoglalkozás most már a felnőttek között is dívik, mégpedig azért, hogy megismerd önmagadat és a csoportban elfoglalt szerepedet. Mert hogy kell, hogy valaki a háttérben is álljon, mert vagy nem tud, vagy nem is akar vezetni a másik, határozott kollégájával ellentétben.
Az alábbiakban taglalt csoportok azért igen kiélezett figurákról szólnak és nem szabad elfelejtenünk, hogy még a szerelmesünknek is vannak hibái. Ergo, a kollégáknak is vannak pozitív tulajdonságaik, találd meg!

A macsó - öntelt


Akinek mindig igaza van, ha nincs, ő akkor is úgy gondolja, ebből kifolyólag neked is így kell gondolnod. Ha nem teszed, akkor legalább játszd el! Sok mindent úgy sikerül elérnie, hogy sármjával leveszi a lábáról a  hölgyeket, akik boldogan gürcölnek egész nap, csak végre mosolyogjon az illető!

A szende


Aki mindig mindent megcsinál, szó nélkül. Ha valamiért meg is sértődik vagy felháborodik, valószínűleg csak egy enyhén vörös foltot láthatsz majd a nyakán vagy az arcán megjelenni, de akkor sem áll ki maga mellett. Általában ő az, aki tűr egy ideig, aztán egyszer csak mindent otthagy.

A nagyszájú

Jaj! Õ az, aki mindig beszél. Úgy értem: mindig. Állandóan. Mindenről. Akárcsak egy lelkes gyermek. Ezért valaki menekül előle. Általában a férfiak. A pletykára éhesek és a linkek persze imádják.

A rosszindulatú


Õ az, aki még véletlenül sem ad át semmilyen információt, és ha valaki sikeres is lesz mellette, biztosan nem kíván sok sikert. Ha igen, akkor a foga között szűrve, enyhén vicsorító fogakkal.


Természetesen van sok kedves, segítőkész, abszolút tisztességes és jóra való kollégatípus, majd írunk róluk is! :-)
Forrás: Ezoterikus.hu