Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

6 íróasztal dekortipp - a jó munkához

Közzétéve: 2009. 02. 06. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 3664 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Ha jól érzed magad az irodában, rögtön jobban megy a munka is majd. Az irodában tevékenykedők szinte fél életüket az irodában töltik...
...ezért igenis fontos, hogy legyen néhány olyan apró részlet, ami jó kedvre deríti őket a nap folyamán. A cél: kellemes környezet, hatékonyság és a zavaró hatások megszüntetése.
   
- Tarts rendet az asztalodon, csakis a legfontosabb dolgok legyenek rajta, illetve a pillanatnyilag feldolgozandó iratok!

- Találj ki egy dekortémát, amire építkezel! Az egymással harmonizáló tárgyak téged is kiegyensúlyozottá tesznek. Legyen két vagy három szín, ami ismétlődik körülötted!

- Ne halmozd el az irodát személyes kütyükkel, mert ezek elvonják a figyelmedet és ugyanakkor folyton az otthoni eseményekre kell majd gondolnod. Valójában nehéz visszaterelni a gondolatainkat, ha egyszer elveszett a koncentrációnk. Főleg, ha ez a nap folyamán többször előfordul.

- Legyen áttekinthető minden! Gyönyörű mappák vannak a boltokban, lepd meg magad valamivel, megérdemled!

- Ha folyamatosan rendet tartasz és nem pánikszerűen, akkor a jó kedved folyamatos lesz, és nem kell majd hozzá akkora elszánás, hogy végre rendet rakj.

- Néhány friss virág igazán feldob majd.
Forrás: Ezoterikus.hu